עזרה דחופה - תודה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
henri פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי אפשרות להזמין סטרימר מארה"ב (יבוא מזוודה).
לא מוצא את ה-A 210 לרכישה בחנות (מלבד באתר של popcorn) - הבעיה ששם יקח הרבה זמן משלוח לארה"ב (מצויין שזה מגיע מסין) ומי שמביא לי כבר יחזור.

מי יודע באיזה אתר רכישה בארה"ב ניתן לקנות את הסטרימר הזה עם זמן משלוח סביר ?

תודה

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

תראה, זה לא מוצר מדף, צריך לחפש בחנויות מתמחות או להתייעץ עם מישהו מקומי.

אני לא יודע מה מצב המשלוחים כיום, אבל מדובר על משלוח מהיר, שאמור להגיע לארה״ב תוך כשבוע.

בכל מקרה, אם לוקחים החשבון את המחיר בארץ, ואת העובדה שתהיה לך אחריות מקומית, זה גם לא נורא בתור אופציה אחרונה.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #3 

הי irus - תודה - You are the MAN
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 11/01/2011 10:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

henri כתב:יש לי אפשרות להזמין סטרימר מארה"ב (יבוא מזוודה).
לא מוצא את ה-A 210 לרכישה בחנות (מלבד באתר של popcorn) - הבעיה ששם יקח הרבה זמן משלוח לארה"ב (מצויין שזה מגיע מסין) ומי שמביא לי כבר יחזור.

מי יודע באיזה אתר רכישה בארה"ב ניתן לקנות את הסטרימר הזה עם זמן משלוח סביר ?

תודה
...
אולי פשוט תזמין מסין - אפשר בכלל ?

henri פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

להזמין מסין לארץ ? לא יצא משתלם כלכלית.
לא ברור לי למה בארה"ב זה לא מוצר מדף ובארץ זה כן.

לאור הבעייתיות, אני מתלבט איזה מהדגמים כדאי לבחור:
A-210
DVICO S1
MEDE8ER MED500x
Xstremer Pro
דגם אחר ב-200$ ?

אשמח לעצה

תודה

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

בגלל המחיר האטרקטיבי של הפופקורן בארץ, לא משתלם להזמין אותו מסין, זה גם יקר יותר וגם אין אחריות מקומית.

henri פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

אשמח לקבל את המלצתכם לאחד מהדגמים שציינתי.

תודה מראש

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

henri כתב:אשמח לקבל את המלצתכם לאחד מהדגמים שציינתי.

תודה מראש
...
האם אין לך בכלל רצון לנגן כותרי BD מושאלים מספריה?

אני דווקא רואה בכך יתרון שאפשר מיד להתחיל לראות את הסרט, מבלי לחכות להורדה מהרשת.
כמובן שזאת לא הדרך היחידה , בשביל יש גם חברים וגם הורדות עצמיות- אבל בהחלט צריך לאפשר גם את האופציה הזאת.

המחירים היום להשאלה בריצפה (בעסקאות טובות אפילו 5 שקלים ) כולל הBLU-RAY שעולה אותו דבר כמו ה- DVD בחנויות המרכזיות כמו "האוזן השלישית" בסניפיה השונים ובספריה שלי שהיא "קינו" ברמת השרון.
ב"קינו" למשל נותנים שרות מיוחד שברגע שמגיע הסרט שהזמנת - מיד מתקשרים ואתה בא לקחת.
כנ"ל לגבי שמירת סרט והזמנות מראש אפילו לפי ימים שבועיים קדימה. - מעיין יצירת רשימת הזמנות עתידיות.

כך אתה גם נהנה מהתפריטים וגם נהנה מתוספות - שהרבה פעמים אני בודק אותן ואם מעניינות גם נהנה מהן.

עכשיו אם אתה לא פוסל את האופציה הזאת - אזי הסטרימר המועדף, בתקציב טיפה יותר גבוה-אבל משתלם לאורך זמן == קנה רק C200 וכמו ש irus ממליץ, ואני גם רכשתי אותו - רק בארץ.

אין שום הגיון כלכלי וביטוחי להביא אותו מחו"ל - אלא אם קנית אותו בסיילים הגדולים בניויורק של של השנה החדשה במחיר סביב 150 עד 200 דולר ויש לך מישהוא שמבקר שם ומוכן לסחוב לארץ את סטרימר הזה (כמובן בלי האריזה).
אני למשל קניתי אותו בחנות KSP ב-1390 ש"ח.
עמי

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

henri,

יש פה הבדל אחד מרכזי, כל הדגמים שציינת מבוססים על צ׳יפ של רילטק, מלבד הפופקורן שמבוסס על צ׳יפ של סיגמא.

הבדלים עיקריים שתקבל מהפופקורן, כשבוחנים אותו מול המכשירים שהזכרת, מתבטאים בהזרמה טובה יותר של תכנים כבדים דרך הרשת, תמיכה טובה בהצגת תכני בלו-ריי, גם באמצעות מנגנון Simple BD שלא קיים אצל האחרים וגם אפשרות להציג תפריטים בחלק קטן של הכותרים (רוב הכותרים הם מסוג BD-J ולכן יהיה שימוש במנגנון ה-Simple BD ולא יוצגו תפריטים מלאים), יהיה לך מגוון רחב של פתרונות JB מלאים, כולל תמיכה בסדרות, אשר לא קיימת אצל רוב המתחרים, ותוכל להתקין את חבילת השרתים הפנימית של פופקורן.

אם תכני בלו-ריי פחות מעניינים אותך ואתה מתכוון לנגן את התכנים (הכבדים יותר) מהתקן מקומי, אז רוב ההבדלים שהוזכרו (מלבד נושא ה-JB) פחות יבואו לידי ביטוי ולכן כל אחד מהסטרימרים שהוזכרו ייתן לך תמורה טובה.

אם ניכנס לנושא המחיר בארץ (כולל אחריות מקומית), נגלה שיש הבדלים די גדולים בין המכשירים, האקסטרימר נמכר בכ-850 ₪, הפופקורן בכ-990 ₪, הדוויקו בכ-1,600 ₪, והמידיאייטור בכ-1,800 ₪.

פה יש לך טבלה שמאפשרת לראות את נתוני החומרה והפיצ׳רים של המכשירים השונים:

http://www.hometheater.co.il/article02195

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”