65" = VT20 או V10 ???

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
ofir4050 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מעוניין בטלוויזיה הטובה ביותר עם המעבד הטוב ביותר,השחור החזק יותר וכו - אך לא 3D !!! אז על כל הקריטריונים האלו עונה ה 65VT20 מלבד ה3D, אז אם אוותר על איכות הטלוויזיה, הבאה בתור היא הV10 ? (המינימום מסך: 63"-65").האם יש למישהו רעיון לגבי טלוויזיה מקבילה ל65VT20 וללא ויתורים על האיכויות אלא אפילו לשיפורים?תודה.

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #2 

כיום בשוק אין שום מסך שנותן פייט הוגן ל65vt20 התלת מימד הוא פונקציה במסך שאתה לא חייב להשתמש בא אבל כך בחשבון שבעתיד הלא רחוק כל המסכים יגיעו עם הפונקציה הזו של תלת מימד בין אם תרצה או לא (Y)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

ofir4050 כתב:אני מעוניין בטלוויזיה הטובה ביותר עם המעבד הטוב ביותר,השחור החזק יותר וכו - אך לא 3D !!! אז על כל הקריטריונים האלו עונה ה 65VT20 מלבד ה3D, אז אם אוותר על איכות הטלוויזיה, הבאה בתור היא הV10 ? (המינימום מסך: 63"-65").האם יש למישהו רעיון לגבי טלוויזיה מקבילה ל65VT20 וללא ויתורים על האיכויות אלא אפילו לשיפורים?תודה.
...
ofir4050

אני ממשיך להמליץ על הפלזמה של פנאסוניק דגם v-10 65 .מסך מצויין ןאיכותי ביותר .

ההמלצה שלי לגבי המסך היא לאחר שצפיתי במסך במשך די שעות ברציפות בחנות המתמחה "פיוצ'ר"

בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #4 

ofir4050 ,

למה אתה כל כך מפחד מ3D ??
כיום כל מסכי הדגל של כל היצרנים הגדולים הם 3D . הם גם נותנים את התמונה הטובה ביותר ב2D !
אתה כמובן לא חייב להשתמש בתלת מימד אם אינך רוצה אבל מה יפריע לך שזה קיים במסך?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #5 

עדיין יש הבדל ניכר בתמכור בין ה v-10 65 לבין הVT-20 65
ומי שאין לו צורך בתלת מימד חוסך לפחות בדוגמא הזו 13k .

וזה המון כסף .

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #6 

לא הייתי רוכש מסך בתקציב כזה ללא תמיכה בתלת מימד.
גם אם אין לך כרגע ענין ב3D זה עשוי להשתנות ובנוסף אם תחליט בעתיד למכור את המסך, יתכן ותהיה בעיה של סחירות למסך ללא תלת מימד.
חוץ מזה לVT20 יש תמונה מעולה גם בדו מימד.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #7 

opv כתב:לא הייתי רוכש מסך בתקציב כזה ללא תמיכה בתלת מימד.
גם אם אין לך כרגע ענין ב3D זה עשוי להשתנות ובנוסף אם תחליט בעתיד למכור את המסך, יתכן ותהיה בעיה של סחירות למסך ללא תלת מימד.
...
ה VT-30 בדרך והוא כולל תלת מימד .... לא הבנתי מה הקשר ..
ההפך לרכוש מסך תלת מימד כגון ה vt-20 שיש בדרך כבר דור חדש לדעתי זו קניה לא חכמה .

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

הVT30 נראה מסך מעולה ונכון שהוא "בדרך" אבל בקצב של יורוקום הוא לא יהיה כאן לפני אוגוסט-ספטמבר...
כשלושה חודשים אחרי זה פנסוניק כבר תכריז על הVT40.... אין ולא יהיה לזה סוף ! צריך להחליט מתי לקנות וזהו.

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #9 

dor8 כתב:הVT30 נראה מסך מעולה ונכון שהוא "בדרך" אבל בקצב של יורוקום הוא לא יהיה כאן לפני אוגוסט-ספטמבר...
כשלושה חודשים אחרי זה פנסוניק כבר תכריז על הVT40.... אין ולא יהיה לזה סוף ! צריך להחליט מתי לקנות וזהו.
...
(Y)

locas11
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 97
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

dor8 כתב:הVT30 נראה מסך מעולה ונכון שהוא "בדרך" אבל בקצב של יורוקום הוא לא יהיה כאן לפני אוגוסט-ספטמבר...
...
דור 8
ה VT30 המדובר הולך לתת בראש חזק מאד לכל מסך שקיים כיום באיכויות התמונה ובעיקר בשחורים.
מדברים על כך שהשחורים של הפיוניר ז"ל מחווירים לעומת השחורים של הדגם הזה.

לדעתי שווה לחכות ולרכוש מסך שישמש אותך ללפחות 5 שנים.
כשרוכשים דגם שהוא דור 2 של טכנולוגייה חדשה זה הרבה יותר "בריא" ומחושב מאשר דור 1,כי בדור 2 כל מחלות הילדות נפתרות.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

locas 11 ,

כנראה שכל אחד מאיתנו מגדיר "בריאות" בצורה שונה... :wink:
אני מאלה שלא יכולים אף פעם לחכות ורוצים את זה עכשיו ומהר !!
לגבי אם הוא יתן בראש או לא צריך לחכות ולראות , יש הרבה מסכים מעולים בדרך.................

locas11
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

dor8 כתב:locas 11 ,

לגבי אם הוא יתן בראש או לא צריך לחכות ולראות , יש הרבה מסכים מעולים בדרך.................
...
אם תשים לב תראה שבפנסוניק כמעט כל הדגמים יהיו תלת מימד
דגם הדו-מימד המתקדם ביותר שלהם יהיה שווה ערך לדגם S של היום
דבר זה גם יגרום למחירים שפויים למדי,דבר שלא קיים כיום בדגם 50VT20(למשל)

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

locas11 כתב:

...
...
זה נכון . רוב הדגמים החדשים שלהם יהיו מסכי 3D ! וזה רק מראה שזה אכן הכיוון בשנים הקרובות.
כך שגם אני חושב שמי שירכוש עכשיו מסך ללא 3D עושה טעות גדולה.

locas11
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

dor8 כתב:
locas11 כתב:

...
...
זה נכון . רוב הדגמים החדשים שלהם יהיו מסכי 3D ! וזה רק מראה שזה אכן הכיוון בשנים הקרובות.
כך שגם אני חושב שמי שירכוש עכשיו מסך ללא 3D עושה טעות גדולה.
...
זה ברור שזה הכיוון,בתצורה כזו או אחרת של מישקפיים
ואני עדיין חושב שעדיף להמתין מס' חודשים עם קניית מסך(גם 3D) כדי להנות מהשיפורים של הדור הראשוני בטכנולוגייה הזו.
ברור שמי שבכיסו הפרוטה-יכול לפעול אחרת

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #15 

9000es כתב:
opv כתב:לא הייתי רוכש מסך בתקציב כזה ללא תמיכה בתלת מימד.
...
ה VT-30 בדרך והוא כולל תלת מימד .... לא הבנתי מה הקשר ..
ההפך לרכוש מסך תלת מימד כגון ה vt-20 שיש בדרך כבר דור חדש לדעתי זו קניה לא חכמה .
...
זו גישה מאוד מענינת, אם יצא דגם חדש אז הדגם הנוכחי הופך לקניה לא חכמה והאופציות החכמות הן הדור הקודם או הדור הבא?!
הגיוני מאוד.... :מבולבל: אני אזמין מה שהוא לקח (b)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #16 

רק לתקן, ההפרש בין דגם הV10 ל VT אינו מגיע ל13K. ואין לשכוח שמעבר לכך שמקבלים מסך איכותי וחדיש יותר, מקבלים חבילה שלמה יותר, נגן בלוריי, סרטים, משקפיים וכו'.

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #17 

...
מסכים עם כל מילה (Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #18 

כמה הערות:
1. מסכי High end מעתה והלאה יכללו תלת מימד. מי שלא מעוניין בתלת מימד תמיד יכול לכבות אותו. זה לא משהו ספציפי לפנסוניק אלא מגמה עולמית בכל החברות.

2. היה מאוד קשה להתרשם מסדרות ה-30 החדשות של פנסוניק. בניגוד למנהגם בעבר, לא היתה תצוגה של השוואה אחד לאחד בין המודלים הקיימים לקודמים אלא השוואות לגבי נקודות ספיציפות (כאשר לא היה ידוע מול מה בדיוק ההשוואה) ולכן נאלץ להמתין להגעת המודלים החדשים לארץ בשביל לבחון את השחורים. ההדגמה שהכי קיוויתי לראות היא ההדגמה של "חושך פיוניר" אובייקטים שמרחפים כאילו בחושך מוחלט. לפנסוניק לא היה בכלל ביתנים סגורים - הם בפירוש כיוונו לצרכן סופי ולא למבקרי וידאו :)

3. כרגע יש מספר של מסכים שהוא לדעתי מהאליטה כיום. כל אחד מהם בעל יכולות מתקדמות מרשימות ביותר. כל אחד מהם (החל מה-V20, דרך ה-VT20, הסמסונג C8000, LG, סוני, פיליפס ושארפ) מוצלחים מאוד והם קניה מוצלחת. לכל אחד יכולות שונים ועיצוב שונה.

איזה אחד לבחור? אם היה רכב אחד שהיה הורג את כולם, היה יצרן רכבים אחד ומודל אחד וכולם היו נוסעים בו. בפועל יש יצרנים רבים כי יש יתרונות שונים ליצרנים שונים.

ממליץ בחום לקרוא את המאמרים הרלוונטים ולמפות את הנושאים שמעניינים כל אחד ולפי זה לעשות את ההחלטה.

ofir4050 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

oferlaor כתב:כמה הערות:
1. מסכי High end מעתה והלאה יכללו תלת מימד. מי שלא מעוניין בתלת מימד תמיד יכול לכבות אותו. זה לא משהו ספציפי לפנסוניק אלא מגמה עולמית בכל החברות.

2. היה מאוד קשה להתרשם מסדרות ה-30 החדשות של פנסוניק. בניגוד למנהגם בעבר, לא היתה תצוגה של השוואה אחד לאחד בין המודלים הקיימים לקודמים אלא השוואות לגבי נקודות ספיציפות (כאשר לא היה ידוע מול מה בדיוק ההשוואה) ולכן נאלץ להמתין להגעת המודלים החדשים לארץ בשביל לבחון את השחורים. ההדגמה שהכי קיוויתי לראות היא ההדגמה של "חושך פיוניר" אובייקטים שמרחפים כאילו בחושך מוחלט. לפנסוניק לא היה בכלל ביתנים סגורים - הם בפירוש כיוונו לצרכן סופי ולא למבקרי וידאו :)

3. כרגע יש מספר של מסכים שהוא לדעתי מהאליטה כיום. כל אחד מהם בעל יכולות מתקדמות מרשימות ביותר. כל אחד מהם (החל מה-V20, דרך ה-VT20, הסמסונג C8000, LG, סוני, פיליפס ושארפ) מוצלחים מאוד והם קניה מוצלחת. לכל אחד יכולות שונים ועיצוב שונה.

איזה אחד לבחור? אם היה רכב אחד שהיה הורג את כולם, היה יצרן רכבים אחד ומודל אחד וכולם היו נוסעים בו. בפועל יש יצרנים רבים כי יש יתרונות שונים ליצרנים שונים.

ממליץ בחום לקרוא את המאמרים הרלוונטים ולמפות את הנושאים שמעניינים כל אחד ולפי זה לעשות את ההחלטה.
...

ofir4050 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

וואו וואו..עכשיו לגמרי הסתבכתי..גם ככה אני מבולבל :מבולבל: ולא סגור על ה65VT20 . הקניית טלוויזיה הזו הכניסה אותי לעולם מורכב ממש...היחידה שראיתי בפעולה היא ה"65 C7000 והתמונה שלה מ ד ה י מ ה !!! - היא כמו הC8000 בחול,לא? והאם היא גם אמינה מבחינת צריבות? שזה בעצם הדבר שהכי מרתיע אותי!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”