65" = VT20 או V10 ???
אני מעוניין בטלוויזיה הטובה ביותר עם המעבד הטוב ביותר,השחור החזק יותר וכו - אך לא 3D !!! אז על כל הקריטריונים האלו עונה ה 65VT20 מלבד ה3D, אז אם אוותר על איכות הטלוויזיה, הבאה בתור היא הV10 ? (המינימום מסך: 63"-65").האם יש למישהו רעיון לגבי טלוויזיה מקבילה ל65VT20 וללא ויתורים על האיכויות אלא אפילו לשיפורים?תודה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ofir4050ofir4050 כתב:אני מעוניין בטלוויזיה הטובה ביותר עם המעבד הטוב ביותר,השחור החזק יותר וכו - אך לא 3D !!! אז על כל הקריטריונים האלו עונה ה 65VT20 מלבד ה3D, אז אם אוותר על איכות הטלוויזיה, הבאה בתור היא הV10 ? (המינימום מסך: 63"-65").האם יש למישהו רעיון לגבי טלוויזיה מקבילה ל65VT20 וללא ויתורים על האיכויות אלא אפילו לשיפורים?תודה....
אני ממשיך להמליץ על הפלזמה של פנאסוניק דגם v-10 65 .מסך מצויין ןאיכותי ביותר .
ההמלצה שלי לגבי המסך היא לאחר שצפיתי במסך במשך די שעות ברציפות בחנות המתמחה "פיוצ'ר"
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
לא הייתי רוכש מסך בתקציב כזה ללא תמיכה בתלת מימד.
גם אם אין לך כרגע ענין ב3D זה עשוי להשתנות ובנוסף אם תחליט בעתיד למכור את המסך, יתכן ותהיה בעיה של סחירות למסך ללא תלת מימד.
חוץ מזה לVT20 יש תמונה מעולה גם בדו מימד.
גם אם אין לך כרגע ענין ב3D זה עשוי להשתנות ובנוסף אם תחליט בעתיד למכור את המסך, יתכן ותהיה בעיה של סחירות למסך ללא תלת מימד.
חוץ מזה לVT20 יש תמונה מעולה גם בדו מימד.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ה VT-30 בדרך והוא כולל תלת מימד .... לא הבנתי מה הקשר ..opv כתב:לא הייתי רוכש מסך בתקציב כזה ללא תמיכה בתלת מימד.
חוץ מזה לVT20 יש תמונה מעולה גם בדו מימד....
ההפך לרכוש מסך תלת מימד כגון ה vt-20 שיש בדרך כבר דור חדש לדעתי זו קניה לא חכמה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
dor8 כתב:הVT30 נראה מסך מעולה ונכון שהוא "בדרך" אבל בקצב של יורוקום הוא לא יהיה כאן לפני אוגוסט-ספטמבר...
כשלושה חודשים אחרי זה פנסוניק כבר תכריז על הVT40.... אין ולא יהיה לזה סוף ! צריך להחליט מתי לקנות וזהו....
דור 8dor8 כתב:הVT30 נראה מסך מעולה ונכון שהוא "בדרך" אבל בקצב של יורוקום הוא לא יהיה כאן לפני אוגוסט-ספטמבר...
כשלושה חודשים אחרי זה פנסוניק כבר תכריז על הVT40.... אין ולא יהיה לזה סוף ! צריך להחליט מתי לקנות וזהו....
ה VT30 המדובר הולך לתת בראש חזק מאד לכל מסך שקיים כיום באיכויות התמונה ובעיקר בשחורים.
מדברים על כך שהשחורים של הפיוניר ז"ל מחווירים לעומת השחורים של הדגם הזה.
לדעתי שווה לחכות ולרכוש מסך שישמש אותך ללפחות 5 שנים.
כשרוכשים דגם שהוא דור 2 של טכנולוגייה חדשה זה הרבה יותר "בריא" ומחושב מאשר דור 1,כי בדור 2 כל מחלות הילדות נפתרות.
locas 11 ,
כנראה שכל אחד מאיתנו מגדיר "בריאות" בצורה שונה...
אני מאלה שלא יכולים אף פעם לחכות ורוצים את זה עכשיו ומהר !!
לגבי אם הוא יתן בראש או לא צריך לחכות ולראות , יש הרבה מסכים מעולים בדרך.................
כנראה שכל אחד מאיתנו מגדיר "בריאות" בצורה שונה...
לגבי אם הוא יתן בראש או לא צריך לחכות ולראות , יש הרבה מסכים מעולים בדרך.................
אם תשים לב תראה שבפנסוניק כמעט כל הדגמים יהיו תלת מימדdor8 כתב:locas 11 ,
כנראה שכל אחד מאיתנו מגדיר "בריאות" בצורה שונה...![]()
לגבי אם הוא יתן בראש או לא צריך לחכות ולראות , יש הרבה מסכים מעולים בדרך....................
דגם הדו-מימד המתקדם ביותר שלהם יהיה שווה ערך לדגם S של היום
דבר זה גם יגרום למחירים שפויים למדי,דבר שלא קיים כיום בדגם 50VT20(למשל)
זה נכון . רוב הדגמים החדשים שלהם יהיו מסכי 3D ! וזה רק מראה שזה אכן הכיוון בשנים הקרובות.locas11 כתב:אם תשים לב תראה שבפנסוניק כמעט כל הדגמים יהיו תלת מימדdor8 כתב:locas 11 ,
לגבי אם הוא יתן בראש או לא צריך לחכות ולראות , יש הרבה מסכים מעולים בדרך....................
דבר זה גם יגרום למחירים שפויים למדי,דבר שלא קיים כיום בדגם 50VT20(למשל)...
כך שגם אני חושב שמי שירכוש עכשיו מסך ללא 3D עושה טעות גדולה.
זה ברור שזה הכיוון,בתצורה כזו או אחרת של מישקפייםdor8 כתב:זה נכון . רוב הדגמים החדשים שלהם יהיו מסכי 3D ! וזה רק מראה שזה אכן הכיוון בשנים הקרובות.locas11 כתב:אם תשים לב תראה שבפנסוניק כמעט כל הדגמים יהיו תלת מימדdor8 כתב:locas 11 ,
דבר זה גם יגרום למחירים שפויים למדי,דבר שלא קיים כיום בדגם 50VT20(למשל)...
כך שגם אני חושב שמי שירכוש עכשיו מסך ללא 3D עושה טעות גדולה....
ואני עדיין חושב שעדיף להמתין מס' חודשים עם קניית מסך(גם 3D) כדי להנות מהשיפורים של הדור הראשוני בטכנולוגייה הזו.
ברור שמי שבכיסו הפרוטה-יכול לפעול אחרת
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
זו גישה מאוד מענינת, אם יצא דגם חדש אז הדגם הנוכחי הופך לקניה לא חכמה והאופציות החכמות הן הדור הקודם או הדור הבא?!9000es כתב:ה VT-30 בדרך והוא כולל תלת מימד .... לא הבנתי מה הקשר ..opv כתב:לא הייתי רוכש מסך בתקציב כזה ללא תמיכה בתלת מימד.
חוץ מזה לVT20 יש תמונה מעולה גם בדו מימד....
ההפך לרכוש מסך תלת מימד כגון ה vt-20 שיש בדרך כבר דור חדש לדעתי זו קניה לא חכמה ....
הגיוני מאוד....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רק לתקן, ההפרש בין דגם הV10 ל VT אינו מגיע ל13K. ואין לשכוח שמעבר לכך שמקבלים מסך איכותי וחדיש יותר, מקבלים חבילה שלמה יותר, נגן בלוריי, סרטים, משקפיים וכו'.
- frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
מסכים עם כל מילהdor8 כתב:הVT30 נראה מסך מעולה ונכון שהוא "בדרך" אבל בקצב של יורוקום הוא לא יהיה כאן לפני אוגוסט-ספטמבר...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כמה הערות:
1. מסכי High end מעתה והלאה יכללו תלת מימד. מי שלא מעוניין בתלת מימד תמיד יכול לכבות אותו. זה לא משהו ספציפי לפנסוניק אלא מגמה עולמית בכל החברות.
2. היה מאוד קשה להתרשם מסדרות ה-30 החדשות של פנסוניק. בניגוד למנהגם בעבר, לא היתה תצוגה של השוואה אחד לאחד בין המודלים הקיימים לקודמים אלא השוואות לגבי נקודות ספיציפות (כאשר לא היה ידוע מול מה בדיוק ההשוואה) ולכן נאלץ להמתין להגעת המודלים החדשים לארץ בשביל לבחון את השחורים. ההדגמה שהכי קיוויתי לראות היא ההדגמה של "חושך פיוניר" אובייקטים שמרחפים כאילו בחושך מוחלט. לפנסוניק לא היה בכלל ביתנים סגורים - הם בפירוש כיוונו לצרכן סופי ולא למבקרי וידאו
3. כרגע יש מספר של מסכים שהוא לדעתי מהאליטה כיום. כל אחד מהם בעל יכולות מתקדמות מרשימות ביותר. כל אחד מהם (החל מה-V20, דרך ה-VT20, הסמסונג C8000, LG, סוני, פיליפס ושארפ) מוצלחים מאוד והם קניה מוצלחת. לכל אחד יכולות שונים ועיצוב שונה.
איזה אחד לבחור? אם היה רכב אחד שהיה הורג את כולם, היה יצרן רכבים אחד ומודל אחד וכולם היו נוסעים בו. בפועל יש יצרנים רבים כי יש יתרונות שונים ליצרנים שונים.
ממליץ בחום לקרוא את המאמרים הרלוונטים ולמפות את הנושאים שמעניינים כל אחד ולפי זה לעשות את ההחלטה.
1. מסכי High end מעתה והלאה יכללו תלת מימד. מי שלא מעוניין בתלת מימד תמיד יכול לכבות אותו. זה לא משהו ספציפי לפנסוניק אלא מגמה עולמית בכל החברות.
2. היה מאוד קשה להתרשם מסדרות ה-30 החדשות של פנסוניק. בניגוד למנהגם בעבר, לא היתה תצוגה של השוואה אחד לאחד בין המודלים הקיימים לקודמים אלא השוואות לגבי נקודות ספיציפות (כאשר לא היה ידוע מול מה בדיוק ההשוואה) ולכן נאלץ להמתין להגעת המודלים החדשים לארץ בשביל לבחון את השחורים. ההדגמה שהכי קיוויתי לראות היא ההדגמה של "חושך פיוניר" אובייקטים שמרחפים כאילו בחושך מוחלט. לפנסוניק לא היה בכלל ביתנים סגורים - הם בפירוש כיוונו לצרכן סופי ולא למבקרי וידאו
3. כרגע יש מספר של מסכים שהוא לדעתי מהאליטה כיום. כל אחד מהם בעל יכולות מתקדמות מרשימות ביותר. כל אחד מהם (החל מה-V20, דרך ה-VT20, הסמסונג C8000, LG, סוני, פיליפס ושארפ) מוצלחים מאוד והם קניה מוצלחת. לכל אחד יכולות שונים ועיצוב שונה.
איזה אחד לבחור? אם היה רכב אחד שהיה הורג את כולם, היה יצרן רכבים אחד ומודל אחד וכולם היו נוסעים בו. בפועל יש יצרנים רבים כי יש יתרונות שונים ליצרנים שונים.
ממליץ בחום לקרוא את המאמרים הרלוונטים ולמפות את הנושאים שמעניינים כל אחד ולפי זה לעשות את ההחלטה.
oferlaor כתב:כמה הערות:
ממליץ בחום לקרוא את המאמרים הרלוונטים ולמפות את הנושאים שמעניינים כל אחד ולפי זה לעשות את ההחלטה....
וואו וואו..עכשיו לגמרי הסתבכתי..גם ככה אני מבולבל
ולא סגור על ה65VT20 . הקניית טלוויזיה הזו הכניסה אותי לעולם מורכב ממש...היחידה שראיתי בפעולה היא ה"65 C7000 והתמונה שלה מ ד ה י מ ה !!! - היא כמו הC8000 בחול,לא? והאם היא גם אמינה מבחינת צריבות? שזה בעצם הדבר שהכי מרתיע אותי!