מטחנה אוטומטית
האלקטרוניקה אמינה זהו הדגם המשופר שאינו "שוכח" את הכוונון. הדיוק של עשריות השניה מאפשר לקבוע מנת משקל מדוייקת למרות שאישית אינני משנה את המשקל לעיתים קרובות. אבל את עובי הטחינה אני משנה בהתאם לגיל הפולים ברמה של שנתה אחת עד שתיים לאחר 10 ימים (משתדל לא להגיע לפולים כל כך ישנים)
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אתם יודעים מה השרשור הזה מבהיר לי?
לא כמה התחביב הזה מזיק (אני נהנה לקרוא על אנשים שממש נהנים מכל פיפס בתחביב שלהם), אלא על כמה זמן אני עוד עתיד להסתפק בבריקה שלי - אני נהנה מהקפה ואין לי את כל הדאגה של קפה מתיישן / רמות טחינה וכו'.
מכיוון שאני גם לא אנין טעם ברמות האלה (השם יירחם - יצא לי גם לשתות קפה שנקלה לפני יותר מחודש וזה לא ממש הפריע לי), אז בכלל אין בעיה
לא כמה התחביב הזה מזיק (אני נהנה לקרוא על אנשים שממש נהנים מכל פיפס בתחביב שלהם), אלא על כמה זמן אני עוד עתיד להסתפק בבריקה שלי - אני נהנה מהקפה ואין לי את כל הדאגה של קפה מתיישן / רמות טחינה וכו'.
מכיוון שאני גם לא אנין טעם ברמות האלה (השם יירחם - יצא לי גם לשתות קפה שנקלה לפני יותר מחודש וזה לא ממש הפריע לי), אז בכלל אין בעיה
אתה יודע מה הפוסט שלך מבהיר לי?uriler כתב:אתם יודעים מה השרשור הזה מבהיר לי?
מכיוון שאני גם לא אנין טעם ברמות האלה (השם יירחם - יצא לי גם לשתות קפה שנקלה לפני יותר מחודש וזה לא ממש הפריע לי), אז בכלל אין בעיה...
שאתה הרבה הרבה יותר קרוב לשדרוג ממה שאתה חושב או מוכן להודות...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אתה מוכן להרחיב?קרמריקה כתב:אתה יודע מה הפוסט שלך מבהיר לי?uriler כתב:אתם יודעים מה השרשור הזה מבהיר לי?
מכיוון שאני גם לא אנין טעם ברמות האלה (השם יירחם - יצא לי גם לשתות קפה שנקלה לפני יותר מחודש וזה לא ממש הפריע לי), אז בכלל אין בעיה...
שאתה הרבה הרבה יותר קרוב לשדרוג ממה שאתה חושב או מוכן להודות......
אני שמח להפנים גילויים חדשים לגבי עצמי
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
סליחה?moti_r כתב:הממ... יש אפשרות לחסום עורך באתר מגישה לאתר?...
אני מאוד נהנה מהדיונים פה (ותכל'ס, אני קורא הרבה יותר לעומק ממה שצפוי ממישהו חסר מכונה וחסר שאיפות לאחת), אבל מותר לי להסתפק במועט, לא?
זה היה חצי בצחוק כמובן..
העניין הוא שזה מאוד מזכיר לי את עצמי. אמרתי את אותו דבר כשהייתי עם הבריקה. החזקתי פחות משנה ושידרגתי למכונה + מטחנה ב-2000 ש"ח. סכום שלא האמנתי שאי פעם אוציא על ציוד לקפה. כמובן שאז גם אמרתי שהציוד הזה מספק אותי, ולא היה לי ספק שאחזיק איתו לפחות 3 שנים וכנראה שיותר, עד שיתקלקל. כמובן שאחרי שנה וחצי מצאתי את עצמי עם ציוד שעולה פי 5...
העניין הוא שזה מאוד מזכיר לי את עצמי. אמרתי את אותו דבר כשהייתי עם הבריקה. החזקתי פחות משנה ושידרגתי למכונה + מטחנה ב-2000 ש"ח. סכום שלא האמנתי שאי פעם אוציא על ציוד לקפה. כמובן שאז גם אמרתי שהציוד הזה מספק אותי, ולא היה לי ספק שאחזיק איתו לפחות 3 שנים וכנראה שיותר, עד שיתקלקל. כמובן שאחרי שנה וחצי מצאתי את עצמי עם ציוד שעולה פי 5...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
מוטי, אמנם זה פורום של משוגעים לדבר, אבל תמיד טוב שיהיה מישהו שמאזן אתכם... לטובת מבקרים חדשים (אתם יכולים לדבר על בריקה רק ממילואים / טיולים / חו"ל או היסטוריה רחוקה... אני מייצג את הקול השפויmoti_r כתב:התשובה החד משמעית - לא!uriler כתב:מותר לי להסתפק במועט, לא?......