יש מצב לחריגה: כן
אם כן, בכמה:200 אבל אני מעדיף לשמור לאוזניות
יד ראשונה/שניה: במחיר הזה הייתי מעדיף יד ראשונה
חברת הנגן: כל חברה חוץ מAPPLE (קנית מוצר, נתקעת איתם לכל החיים) -אולי COWON ,ARCHOS,IRIVER, אוSONY X חברות נוספות יתקבלו בהתאם
זיכרון הנגן: יש לי מינימום 22GB מוסיקה אז הזיכרון הוא משמעותי
גודל צג הנגן: אינץ 3-4 (חשבתי להשתמש בו לסרטים)
בעל מסך מגע: לא מחייב, אם אין מסך מגע אז גודל המסך יכול ללהתפשר
גודל הנגן: לא משנה
תכונות מיוחדות:
הרחבה: מומלץ, אם אקנה נגן עם זיכרון קטן אז עדיף שיינתן להרחבה/ אין צורך להרחבה להרבה מקום.
תמיכה בעברית לא קריטית אבל תהיה נחמדה (יש לי שירים בעברית)
רמקולים מובנים זה לא משנה
תמיכה באינטרנט אלחוטי (WIFI) לא אכפת לי ...
סוללה ניתנת להחלפה
מעדיף עם אורך סוללה ארוך מעל 5 שעות וידאו ו14 שעות מוסיקה. (היה לי אייפוד טאץ' דור ראשון וזה מעפן)
אני מאוד בררן לגבי הנגן, אני מחפש נגן שיודע לנגן לפי PLAYLIST ואפשר ליצור בתור הנגן קבצי פלייליסט מהשירים שקיימים. לא חייב שיסדר לי את כל השירים ע"פי אלבומים (שזה גם מעולה), אבל לפחות שאני אשמע את השירים מתוך הפלייליסט, נגן שייתן לי את החופש לשנות ולמחוק את הפלייליסט אפילו אחרי שכבר יצרתי אותו... אני מחפש נגן שיידע לעשות לי QUEUE! כלומר בלחיצת כפתור אני קובע מה יהיה השיר הבא שיתנגן , בלי PLAYLIST , או אפילו לבחור מה השיר הבא שייתנגן בתוך רשימת הפלייליסט הקיימת- אבל לא צריך ליצור פלייליסט חדש! תפתחו את הווינאמפ הכי חדש שלכם, תלחצו Q ליד שיר מסויים- הוא ישים אותו בתור (1), זה יהיה השיר הראשון שיתנגן אחרי סוף השיר הנוכחי... תלחצו שוב Q על שיר אחר, הוא ישים (2) וכך הלאה.
מגבלה שעיצבנה אותי באיפוד טאץ' היא שאי אפשר ביצירת פלייליסט לשים אותו שיר פעמיים - כאילו FTW.
למי שמתעניין: המכשיר בשביל מוסיקה בעיקר, אבל גם סרטים, לנסיעות, ספורט.
תודה מראש על עזרתכם וכו'
נ.ב. שמתי עין על COWON X7 שמגיע עם 120GB וסוללה טובה במחיר 1119 ש"ח, וCOWON S9
אבל אני זקוק ליותר המלצות ממכם בבקשה