sumsung c6900 55
אהלן הרבה זמן לא הייתי כאן טוב לחזור
אבא שלי הזמין את ה C6900 של סמסונג
המרחק של הסלון 5.5 מטר הוא גדול יחסית אבל זה גם גובל בתקציב שהיה לו.
70% הוט ממיר HD
30% סרטים מהאקסטרימר
מה אתם אומרים איך היא?
אבא שלי הזמין את ה C6900 של סמסונג
המרחק של הסלון 5.5 מטר הוא גדול יחסית אבל זה גם גובל בתקציב שהיה לו.
70% הוט ממיר HD
30% סרטים מהאקסטרימר
מה אתם אומרים איך היא?
נערך לאחרונה על ידי avivnet ב 13/01/2011 21:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין ספק שאתם עושים שידרוג רציני ורוכשים מסך מעולה ושיתאים בהרבה למרחק הצפיה.avivnet כתב:חהחהח נשמע מצחיק אבל כן מחוסר תקציב אז סבלנו קצת בשביל להביא משהו טוב ומחר זה ישתנה סוף סוף
אני חייב לדעת משהו האם כדי להשקיע עוד קצת ולכת על 7000 3D או שזה משהו לא ממש עקרוני ושכדי לחכות...
לגבי שאלתך לא חושב שזה ממש עקרוני. הכל עניין של מחיר ותקציב . יש גם את דגם הC8000 המצוין אבל שוב
המחיר מטפס וצריך להחליט מה הגבול. המסך שהזמנתם בהחלט יתן לכם המון שעות הנאה וכיף.
היום חיברתי את הכבל רשת ואת הארדיסק שלי לטלויזיה ושנככנסתי למזרים מדיה שיש שם הוא זיהה לי את הארדיסק ואת התכולה שלו ושבחרתי סרט בפורמט MKV הוא לא הצליח לזהות את התרגום מה עושים?
אני מקווה שזה הפורום הנכון כי הרצתי חיפוש ולא מצאתי שום דבר
אני מקווה שזה הפורום הנכון כי הרצתי חיפוש ולא מצאתי שום דבר
הייתי שם בכייף אם היה אפשר הסבר איך לעלות
ואני השמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת:
ואני השמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת:
תודה ולילה טובהיום חיברתי את הכבל רשת ואת הארדיסק שלי לטלויזיה ושנככנסתי למזרים מדיה שיש שם הוא זיהה לי את הארדיסק ואת התכולה שלו ושבחרתי סרט בפורמט MKV הוא לא הצליח לזהות את התרגום מה עושים?
אני מקווה שזה הפורום הנכון כי הרצתי חיפוש ולא מצאתי שום דבר...
כל הנושא של ניגון קבצי mkv ובמיוחד תמיכה בקבצי כתוביות ישירות דרך המסך, עדיין לא בשל לגמרי.
אתה לא היחיד שנתקל בבעיה זו (חפש באתר...).
לגבי העלאת תמונות: כשאתה רושם תגובה, יש לך אפשרות של "צרף קובץ להודעה". אתה מנווט לקובץ הרצוי שנמצא במחשב שלך, ולוחץ על "צרף קובץ" ואח"כ "שליחה" של ההודעה כרגיל. נדמה לי שיש הגבלה של 3 קבצים (כל אחד גם עם הגבלת גודל של עד 256kb), לכל תגובה.
אתה לא היחיד שנתקל בבעיה זו (חפש באתר...).
לגבי העלאת תמונות: כשאתה רושם תגובה, יש לך אפשרות של "צרף קובץ להודעה". אתה מנווט לקובץ הרצוי שנמצא במחשב שלך, ולוחץ על "צרף קובץ" ואח"כ "שליחה" של ההודעה כרגיל. נדמה לי שיש הגבלה של 3 קבצים (כל אחד גם עם הגבלת גודל של עד 256kb), לכל תגובה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש לי את ה C550 אז אני לא בטוח אם אצלך זה גם יעבוד ככה אבל אחרי שהסרט מתחיל להתנגן תיכנס (או בעברית צחה "כנס") לתפריט הגדרות ושם יש כל מני הגדרות לניגון הסרט כולל לגבי התרגום (בהנחה ששמות הקבצים של התרגום והסרט זהים ושמדובר ב SRT)avivnet כתב:היום חיברתי את הכבל רשת ואת הארדיסק שלי לטלויזיה ושנככנסתי למזרים מדיה שיש שם הוא זיהה לי את הארדיסק ואת התכולה שלו ושבחרתי סרט בפורמט MKV הוא לא הצליח לזהות את התרגום מה עושים?
אני מקווה שזה הפורום הנכון כי הרצתי חיפוש ולא מצאתי שום דבר...