:כותרת: מלחמות המתרגמים QSUBS מול TOREC (היה: תרגום Dinner for schmucks)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
QsubsGodfather,
מה שהיה לפני חודש היה לפני חודש.
כיום המצב הוא כפי שכתבתי. ה"לא ידוע" משחרר תרגום, זה עולה לטורק ואחר כך Q מעלים.
מה שהיה לפני חודש היה לפני חודש.
כיום המצב הוא כפי שכתבתי. ה"לא ידוע" משחרר תרגום, זה עולה לטורק ואחר כך Q מעלים.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אתם לא ממש עמדתם במילה שלכם לגבי שיחרור SRT כעבור כמה ימים משחרור ה-SUB/IDX, יש תרגומים שחיכו שבועיים.QsubsGodfather כתב:לא, דווקא להיפך. בשבועות הראשונים של הפורמט, לפני שאותו "לא ידוע" התחיל לקרוע לנו תרגומים, שחררנו SRT לאחר מס' ימים כמו שהבטחנו.ziv_r כתב:הסיבה כי גרסת ה SRT לא משוחררת תמיד לאחר זמן קבוע מאז שחרור גרסת ה idx/sub נובעת מכיוון שפרק זמן זה תלוי במתרגם ה"לא ידוע". כאשר התרגומים שלו משוחררים בגרסת SRT, הם עולים לטורק ואז Q רואים את זה גם כן ומשחררים את ה SRT בעצמם. Q היו רוצים לשחרר כל תרגום בגרסת SRT לאחר זמן רב, אך בשל הקריעות שנעשות, זה קצת הורס להם את התוכניות ולכן אנחנו רואים SRT אשר משוחרר זמן קצר לאחר שחרור גרסת idx/sub.
לפני מספר עמודים העלה אחד החברים כאן קישור ל opensubtitles אשר מראה את כל הכתוביות אשר גרמו ל Q להתקפל....
ו"לא ידוע" הוא לא מתרגם, והתרגומים שהוא מפיץ אינם "שלו". שים לב לטרמינולוגיה שלך....
רק אחרי שאותו "לא ידוע" התחיל להפיץ, אז התחלתם לשחרר, ועכשיו זה נראה שאתם משחררים אך ורק מה הוא קורע ממכם ומעלה.
אתה צודק לגבי הפרקטיקה , אבל אתה לא מבין ולא רוצה להבין , וכך גם כולם כאן , שמה שיש להם מכול העבודה , זה המעין "גראפיטי" שאנו תרגמנו .אוריאל כתב:הויכוח הזה עקר מיסודו , זה כמו לדבר לקיר.הם מסרבים להפנים שכבוד מקבלים , לא לוקחים בכוח . . .
הם רק משיגים את המטרה ההפוכה.....
לא בקשו ממך שום דבר , אנו רוצים לשים את הגראפיטי שלנו , ממתי יש לך רשות מוסרית להשתמש במאמץ שלהם , ולירוק על ה"גראפיטי" המסכן שלהם ?
למה אתה חושב שאנשים פה לא מבינים את מהות המאבק? מאיפה ההתנשאות הזאת לחשוב שאם מישהו לא מסכיםtoxin כתב:QsubsGodfather, לא נמאס לך להילחם כאן בתחנות רוח? למה אתה מוציא כל כך הרבה אנרגיה על אנשים שלא רוצים להבין את מהות המאבק?
לא עדיף להתרכז בפורום של Q לשם מגיעים אנשים שכן רוצים להראות סוג של תמיכה? ממש לא מבין אותך....
איתך אז הוא פשוט לא מבין ?
חשבת על זה שאולי אנשים פה הבינו מצויין את "מהות המאבק" אבל עדיין הם לא חושבים כמוך ?
אולי באמת עדיף שייתרכזו בפורום של Q שם כולם רק ילקקו להם ויגידו להם כמה הם תותחים , כבר הבנו
שהם לא מסוגלים לשמוע שום דבר אחר...
אתה יצאת מדעתך אולי ? הוא נותן , הוא יכול להחליט באיזה תנאים הוא נותן , אתה הלוקח אתה תקבע לו באיזה תנאים ?guyezra כתב:אה, ולכם יש זכות לבוא בדרישות לגולשים, נכון?QsubsGodfather כתב:צר לי, אבל עם כל הכבוד, אין לגולשים זכות לדרוש מאיתנו דבר....
אל תכנסו לטורק, אל תקרעו לנו את התרגומים, אל תשתמשו בסטרימרים......
לא מתאים לך אל תיקח
חבר יקר , אני לא יודע מאיפה התחלת לקרוא אבל אף אחד(מאיתנו) לא יורק לשום גרפיטי , אבל אל תיקח לקיצוניותtruejoker כתב:אתה צודק לגבי הפרקטיקה , אבל אתה לא מבין ולא רוצה להבין , וכך גם כולם כאן , שמה שיש להם מכול העבודה , זה המעין "גראפיטי" שאנו תרגמנו .אוריאל כתב:הויכוח הזה עקר מיסודו , זה כמו לדבר לקיר.הם מסרבים להפנים שכבוד מקבלים , לא לוקחים בכוח . . .
הם רק משיגים את המטרה ההפוכה.....
לא בקשו ממך שום דבר , אנו רוצים לשים את הגראפיטי שלנו , ממתי יש לך רשות מוסרית להשתמש במאמץ שלהם , ולירוק על ה"גראפיטי" המסכן שלהם ?...
השניה , זה שאני לא מוחק להם את הקרדיטים לא אומר שאני צריך להחרים את מי שכן מוחק להם אותם.
ממש לא מפריע לי שירשמו מה שהם רוצים , אבל אני לא אתנצל על זה שגם לא מפריע לי שלא רשום כלום.
אריאל , הגראפיטי היה מכך שאם ראית את הלוחמים של פקינפה , היית מבין את האסוציאציה
(ד"א סרט מומלץ אם לא צפית בו)
זה היה להסביר שבשבילם זה המניע להתחיל לתרגם , אתה לא יכול לקחת מהם את המניע שלהם ולזללז בו , ואתה גם לא אמור אפילו מהכרת טוב , לעזור למי שכן עושה את זה .
אני חושב שיש כאן או אי הבנה או אי רצון להבין שמגיע להם את זה בדיוק כמו שלכולכם מגיעה משכורת , ואם אתם עוזרים למי ש"שודד" אותם ממשכורתם , אתם לא בסדר
זה היה להסביר שבשבילם זה המניע להתחיל לתרגם , אתה לא יכול לקחת מהם את המניע שלהם ולזללז בו , ואתה גם לא אמור אפילו מהכרת טוב , לעזור למי שכן עושה את זה .
אני חושב שיש כאן או אי הבנה או אי רצון להבין שמגיע להם את זה בדיוק כמו שלכולכם מגיעה משכורת , ואם אתם עוזרים למי ש"שודד" אותם ממשכורתם , אתם לא בסדר
מה זה הכלי הזה אם יש אפשרות לדעת ?ronen61 כתב: את הפרקים האחרונים, ושאר הדברים ראיתי עם תרגום באנגלית דרך YAMJ (כלי ממש נוח).
כתוצאה מכך, הזמן שהייתי משקיע בהמתנה לתרגום, הוספה לתקייה וכדי שיהיה תחת אותו שם על מנת שהסטרימר יקרא אותו ,התקצרה פלאים.
....
יכול להיות , ויכול להיות שחלק מהחברים לא מבינים , ויש כאלו שלא רוצים להבין .אוריאל כתב:ושוב , מספיק כבר עם ה"לא מבין" הזה , זה שאני לא חושב כמוך ממש לא אומר שאני או מישהו אחר כאן לא מבין.
זכותי המלאה לא להסכים.
...
וזה שאתה לא חושב כמוני , זה לגבי מה ?
לגבי שאתה נהנה מהכתוביות שלהם ?
או לגבי שלא אכפת לך אם יקחו מהם את התגמול שמגיע להם בגלל עבודתם ?
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
[behave]נערך על ידי ziv_r: פניה לגופו של אדם.[/behave]
(אם ההודעה הזאת תביא לחסימתי, שיהיה)
(אם ההודעה הזאת תביא לחסימתי, שיהיה)
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

בחיי שאני לא מבין אם אתה רציני ובאמת יש פורמט כזה, או שפשוט החלטת לחזור במשך כל השרשור הזה על אותה בדיחה מצחיקה נורא.Catskinner כתב:רק פורמט HD Subs 1:1 יציל את המצב!...
(אני לא מבין גדול בעניינים הטכניים, גם על IDX\SUB שמעתי לראשונה לפני חודש וחצי).
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

אז תסבירו ברצינות מה זה הפורמט הזה ולמה הוא טוב.ziv_r כתב:QsubsGodfather,
אנחנו סופר רצינים....
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

אגב, סתם בשביל הקטע, למה zovirax לא מצונזר כשהוא אומר "הלוואי שיחסמו אותך"? זו לא "פנייה לגופו של אדם"?
התגובה שכאן (רק דוגמא אחת):
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 49#1336849
היא לא פנייה לגופו של אדם?
לא שאני חושב שהם לא בסדר, זכותם בהחלט לכתוב את שעולה על רוחם. אני ממש לא הייתי מצנזר אותם בפורום שלנו. אבל אני מנסה להבין את חוקי האתר הנשגבים ואיך זה שרק אותי מצנזרים כאן, ועוד עם תבנית יפה ואדומה.
התגובה שכאן (רק דוגמא אחת):
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 49#1336849
היא לא פנייה לגופו של אדם?
לא שאני חושב שהם לא בסדר, זכותם בהחלט לכתוב את שעולה על רוחם. אני ממש לא הייתי מצנזר אותם בפורום שלנו. אבל אני מנסה להבין את חוקי האתר הנשגבים ואיך זה שרק אותי מצנזרים כאן, ועוד עם תבנית יפה ואדומה.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני לא חושב שאתה מבין את ההבדל בין פניה לגופו של אדם. טמבל זה פניה לגופו של אדם, הלוואי ויחסמו אותך זה לא.
אני חושב שמזמן מיצינו את השרשור הזה.
תודה לכולם על השתתפותכם.
אני חושב שמזמן מיצינו את השרשור הזה.
תודה לכולם על השתתפותכם.