:כותרת: מלחמות המתרגמים QSUBS מול TOREC (היה: תרגום Dinner for schmucks)

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
נעול
manola פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1425
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #1 

בהמשך ישיר למלחמת התרגומים המטומטמת שרצה כבר כמה שנים בין קבוצת QSUBS
לאתר טורק (שכללה בחודשים האחרונים גם הכנסת שורות לתרגום שכוללות ירידות על טורק לפני תחילת הסרט
ואף במהלכו), עלה, או שראוי לומר, ירד כעת המאבק לרמות פיגור חדשות וכעת התרגומים
החדשים מבית הקבוצה משוחררים בפורמט idx/sub שלא ניתן לקריאה ע"י סטירמרים! :@
הנה ההסבר "המלומד":
http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=47979

אני אוותר על שאלת ה"מה נסגר עם הילדים/מבוגרים-מתיילדים האלה"
ואעבור ישר לת'כלס: האם למישהו מחברי האתר היקרים יש פתרון טכנולוגי שיאפשר לי לראות
את הסרט הזה שיושב אצלי כבר חודש על הכונן מתורגם לעברית צחה?

ותודה מראש

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

פיתרון נקודתי זה המרה ל-srt באמצעות תוכנת Subtitle Creator.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #3 

או לחכות כמה ימים. הקבוצה תוציא את התרגום בפורמט SRT רגיל.

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

Re: פורמט תרגום ל"Dinner for Schmucks" לא נקרא ע"י הסטרימר

שליחה #4 

manola כתב:בהמשך ישיר למלחמת התרגומים המטומטמת שרצה כבר כמה שנים בין קבוצת QSUBS
לאתר טורק (שכללה בחודשים האחרונים גם הכנסת שורות לתרגום שכוללות ירידות על טורק לפני תחילת הסרט
ואף במהלכו), עלה, או שראוי לומר, ירד כעת המאבק לרמות פיגור חדשות וכעת התרגומים
החדשים מבית הקבוצה משוחררים בפורמט idx/sub שלא ניתן לקריאה ע"י סטירמרים! :@
הנה ההסבר "המלומד":
http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=47979

אני אוותר על שאלת ה"מה נסגר עם הילדים/מבוגרים-מתיילדים האלה"
ואעבור ישר לת'כלס: האם למישהו מחברי האתר היקרים יש פתרון טכנולוגי שיאפשר לי לראות
את הסרט הזה שיושב אצלי כבר חודש על הכונן מתורגם לעברית צחה?

ותודה מראש
...
אני לא מבין על מה אתה מלין.

על פי טענתם, הקבוצה יושבת וטורחת על תרגומי סרטים, עריכתם, וסנכרון למספר גרסאות ואז בא אתר מתחרה, משנה את הקרדיטים בקובץ הטקסט ומעלה את התרגומים בשמו.

אם זה נכון - זה מ-מ-ש מרגיז. אני מתפלא שהם פשוט לא זורקים את כל הטרחה הזו לפח וזהו.

תגיד תודה שיש אותם ותמתין בסבלנות.

או שתתרגם לבד.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

עד עכשיו לא הבנתי מה פשר ה״פנינים״ באמצע הסרט... :lol:

אם זה המצב, מגיע להם קרדיט וזה לא במקום (n)

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

תוסיפו לזה שמנהל אתר "טורק" גם מרוויח כסף מכל התרגומים שיש לו באתר (בעיקר תרגומים של QSUBS) ותבינו כמה זה באמת מרגיז.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

אני חושב שהוא חבר פורום.

dby
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 373
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

מלחמת המתרגמים!!

שליחה #8 

בטח שמתם לב מתחוללת מלחמה של ממש בין קבוצות המתרגמים
לצערי כבעל סטרימר חלק מהתרגומים לא מתאים לסטרימרים
לדוגמא לסרט Dinner.for.Schmucks.720p.Bluray.x264-CBGB
התרגום במשקל 26MB מה ואיך להתאים לסטרימר?
בקיצור אולי נשמיע קול להפסקת המלחמה?!
אני בכל אופן סובל מהמלחמה הזאת!!!!

ח ב ל!
מלחמת שטויות!!!!!

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #9 

חברים, אנחנו מאוד לא נהנים לסרבל ולהפריע את נוחות הצפייה ומצטערים על כל פגיעה שיש בגולשים, אבל לא היינו עושים זאת אם לא הייתה לנו ברירה.

אני שמח לראות שחלק מהמגיבים כאן מצליחים להבין אותנו.

אדון manola הנכבד, לפני שאתה קופץ וקורא למאבק ולהסברים שלנו מטומטמים ו"מלומדים", ועוד קורא לנו ילדים (אבל לא יכול בלי התרגום של ה"ילדים" האלה), אולי כדאי שתחשוב איך זה שאתה יכול להוריד תרגום איכותי בעברית לסרט שיצא רק לפני כמה ימים או לסדרה שיצאה אתמול בלילה. זה לא קורה יש מאין, אנשים מטורפים כמוני משקיעים שעות רבות כדי שזה יקרה, ומבלי לקבל שקל. אם אתה היית טורח ככה ואיזה חצוף היה מוחק את הקרדיט שלך וכותב את השם המכוער שלו במקום, לא היית מתעצבן?
אותו חצוף הוא מנהל אתר טורק, BuildHome, שמרפרוף קצר הוא גם חבר בפורום זה, אבל אני מניח שכמו שהוא מתחמק מכל תגובה אמיתית בפורומים שלנו ושלו, הוא יתחמק מלהגיב לעניין גם כאן.

לא אכפת לנו שמנהל טורק מרוויח כסף רב בזכות העובדה שהוא מציג את התרגומים שלנו באתרו. כל אתר יותר ממוזמן להציג את הכתוביות שלנו תוך שמירה על הבקשות הצנועות שלנו, ואם הם מרוויחים כסף שיהיה להם לבריאות. אנחנו לא עושים את זה בשביל כסף, אחרת היה לנו אתר משלנו (או היינו עובדים בזה ב"מציאות"). אבל במקום להודות לנו על כך שאנחנו נותנים סיבת קיום למכונת הכספים שלו, לא רק שהוא לא מודה, הוא גם יורק לבאר שממנה הוא שותה - מוחק לנו קרדיטים, מסנכרן לנו תרגומים למרות שאנו מבקשים לעשות את זה בעצמנו ובסה"כ מצפצף עלינו לחלוטין.
כדוגמא מייצגת בהחלט, אתם מוזמנים להיכנס לדף הסרט "סטון" באתר טורק - http://www.torec.net/sub.asp?sub_id=26188
הקובץ ששחררנו תואם לכל הגרסאות שכביכול "סונכרנו בלעדית לטורק" (אתם מוזמנים להשוות את הזמנים בין הקבצים). מתוך קובץ ה-SRT נמחק כל זכר לקרדיט למסנכרן שלנו שקרע את התחת על הסנכרון ותיזמן שורה שורה, ובמקומו נכתב שהתרגום סונכרן ע"י טורק.

במשך זמן רב ניסינו לפתור את הבעיות עם מנהל טורק הלא נכבד, אך כל סיכום שהוא היה מוכן אליו כלל התחייבות מאיתנו להעלות לאתרו. אותנו לא תופסים בביצים ואנחנו לא עבדים של אף אחד, בטח לא אחד שעושה כסף בזכותנו ועוד מעז לצפצף עלינו. לאחר שראינו שדיבורים לא יביאו לשום סיכום, נאלצנו לנקוט בגישה קצת שונה יותר. לצערנו, אתר טורק הוא מרכזי מאוד בתחום הכתוביות. לו היה מדובר באיזה בלוג נידח שמוחק קרדיטים לא היינו טורחים בכלל להגיב, ובאתרים אחרים טיפלנו בדרכים אחרות שלא כללו פגיעה בגולשים. גם המסרים הסמויים שראיתם עד לפני כמה שבועות היה חלק מניסיון "לחימה" מבלי לפגוע בגולשים, אך לצערנו ולצערכם זה לא היה מספיק. להוציא תרגומים בפורמט מוגן הוא צעד ששקלנו בכובד ראש ולא החלטנו עליו בקלות, אך הגיעו מים עד נפש וכבר לא יכולנו לסבול את החוצפה של מנהל טורק.

הפורמט החדש משרת את רוב הגולשים, וקיימים ברחבי הרשת גם קבצים עם תרגום מובנה (לא יודע אם מותר כאן לפרסם אתרים אז לא אפרסם).
לצערנו הרב, אתם משתמשי הסטרימרים נפגעים הכי הרבה מהעניין, וזו הסיבה שאנחנו משחררים קובץ SRT ימים ספורים לאחר השחרור הראשוני. לולא משתמשי הסטרימרים, היינו מעכבים את קובץ ה-SRT אף יותר כדי לייבש את טורק לגמרי.

אם כבר אני מגיב אז גם אענה על השאלה שפתחה את האשכול - לא, אין דרך לפרוץ את הפורמט החדש שלנו ולהפוך אותו ל-SRT. אני בטוח שצוות טורק עובדים מסביב לשעון כדי לנסות, אך הם לא הצליחו עד עכשיו וגם לא יצליחו מהסיבה הפשוטה שגם אם הם ימצאו איזה שיטה לעשות את זה, כל קריעה תיקח שעות רבות של עבודה סיזיפית, והתוצר הסופי יהיה מלא בטעויות קריעה. כבר עדיף לשבת מול הסרט ולתמלל את התרגום.

כיוון שאני רואה שיש כאן אנשים שבקיאים בדברים הטכניים, אם למישהו יש רעיון ליצור קובץ לסטרימרים שיהיה מוגן מקריעה כמו הפורמט הנוכחי, אנחנו נשמח לשמוע.

עד שאתר טורק יפסיק עם הפגיעה בספקי הדלק שלו, המצב לצערנו יימשך כפי שהוא. את הטענות אתם מוזמנים להפנות למנהל האתר.

התרגומים שלנו כאמור זמינים באתר סאבסנטר www.SubsCenter.org, שם גם קבצי ה-SRT מופיעים לראשונה.
גם ב"סרטים" עולות הכתוביות שלנו, וגם הוא אתר מומלץ.

עמכם הסליחה.
Qsubs
נערך לאחרונה על ידי QsubsGodfather ב 11/01/2011 18:26, נערך 3 פעמים בסך הכל.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

QsubsGodfather,

אני מקווה שהנושא ייפתר, ואני רוצה להגיד לכם תודה, אתם עושים עבודה נפלאה (Y)

manola פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1425
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #11 

ל-qsubsgodfather
למרות התשובה הארוכה והמפורטת, והצודקת בחלקה,
אני עדיין חושב שאתם מפספסים את מהות חופשיות הרשת:
בשנייה שהעלית משהו לרשת הוא יוצא מחזקתך ומפסיק בבת אחת להיות שלך
בכל צורה שהי. אני בעצמי הייתי מתרגם פרילאנס במשך מספר שנים, ותרגומים שלי
מופיעים גם בטורק וגם בסרטים, ואפילו הופיעו בדונקי המנוח כך שאני מבין משהו
בכל העניין. מעולם לא הייתה לי כל בעיה שיקחו את התרגום שלי ויסנכרנו אותו לאלף סינכרונים
שונים, ואפילו שיקחו ממני את הקרדיט וישנו אותו, רחמנא ליצלן. למה? כי אני נהניתי מעצם הליך
התרגום עצמו ומהאתגר, ומכך שאנשים נוספים יוכלו להינות ממנו גם. כל ענייני ה"למי למי יש יותר כבוד"
המגוחכים האלו לא במקומם ופוגעים בעיקר בציבור הרחב שבסך הכל רוצה להינות מתרגום איכותי לסרט/סדרה.
הניחו את האגו בצד ונסו להיות קצת יותר אלטרואיסטים. זה טוב לנפש, האמינו לי.

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

מצחיק שבכל דיון כזה האדם השני תמיד אומר "גם אני תרגמתי במשך שנים ולא הפריע לי". כולם פתאום נהיו מתרגמים, ועוד במשך שנים. יכול להיות שבאמת תרגמת, אבל שמעתי את זה מספיק פעמים כדי להיות סקפטי.
בכל אופן, אם אכן תרגמת, זו זכותך לחשוב איך שאתה רוצה ולהשלים עם היחס שאתה מקבל, אך זו גם זכותנו לא להשלים ולא לקבל את ההתנהגות הזאת ולעשות את כל שביכולתנו כדי למנוע אותה.

אני לא מסכים עם מה שאתה אומר לגבי הרשת וזה תירוץ עלוב להתנהגות עלובה. בעולם ה"אמיתי" שמעת פעם על מקרה שבו מישהו תירגם ספר ומישהו אחר כתב את שמו עליו? שמעת פעם על במאי שכתב את שמו על סרט של במאי אחר? הרשת מורכבת מאנשים אמיתיים, אין סיבה שיהיה כל הבדל.

לגבי הסנכרונים, אנחנו לא רוצים שיסנכרנו לנו לא מתוך אגו (אנחנו אפילו לא כותבים "סונכרן לגרסא זו ע"י" בסנכרונים), אלא מתוך רצון לשמירה על האיכות:
1. אני יודע מיהם המסנכרנים שנכנסים לצוות שלי, כולם עוברים מבחנים קפדניים והדרכה צמודה, ואני יודע שתרגום שסונכרן על ידם יהיה מסונכרן היטב על פי הסטנדרטים של הצוות. אני לא יודע מה הסטנדרטים במקומות אחרים וזה טבעי מאוד שאעדיף לסמוך על החבר'ה שלי.
2. בין גרסאות אנחנו מוסיפים תיקונים. סרט שתורגם משמיעה עובר הגהה חוזרת ומקיפה כשיוצא הריפ ואיתו הכתוביות באנגלית. זה די הגיוני שנדרוש לא לסנכרן כדי להוסיף עוד שלב של בקרת איכות.

ובכלל, זו גם חוצפה לתפוס טרמפ על התרגום שלנו כדי לדחוף עוד קרדיט לטורק. אם הם כ"כ רוצים לראות את השם שלהם, שיתרגמו משהו בעצמם.
נערך לאחרונה על ידי QsubsGodfather ב 12/01/2011 15:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #13 

QsubsGodfather, לא מובן לי הצורך של הצוות להתגונן ולהסביר בתגובות מפורטות את המהלך שלכם. מי שלא מבין על מה העניין פשוט צריך לדעתי לקבל את זה בתור עובדה מוגמרת. אף אחד לא מבין באמת מה זה לשבת ולתרגם שורה שורה, סרט או פרק מסדרה ועד כמה זה מתיש ומייגע.
המאבק צודק ונכון. אין צורך להתנצל בכל פורום על העניין.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #14 

קודם כל תודה רבה והערכה רבה למתרגמים באשר הם. בתור אחד שתירגם וסינכרן בעצמו קצת, אני יודע איזו עבודה קשה זו. (Y)

עם שינוי פורמט הכתוביות אין לי בעייה. אני רק לא מבין למה מי שכן מקפיד להימנע מלהוריד כתוביות מאתר טורק ומוריד הכל מאתר סרטים, למשל, עדיין צריך לקבל את העונש של קריאת ההשמצות הילדותיות בגוף התרגום. זה פשוט מיותר וסתם פוגם בהנאה מהצפייה בתכנים. (n)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #15 

QsubsGodfather,
ברוך הבא לפורום.
אני מבין את המאבק שלך, אך אודה לך אם תשתדל להמנע מלהכניס מריבות פנימיות שלך עם אתרים אחרים לכאן.

קודם כל אני רוצה להודות על העבודה שאתם עושים. אני משתמש בכתוביות בצורה שוטפת ומאוד מודה לכם על העבודה שלכם בנושא. עכשיו לשאלה שלי. ראיתי כי בתרגומים שמגיעים מעבר לים, תמיד שורת הקרדיט הינה אחת בודדת בסוף. לפעמים, יש שורה גם בהתחלה, אבל תמיד זה נשאר מקסימום 2 שורות. למה בתרגומים בארץ לפעמים מכניסים 10 שורות קרדיט, גם בהתחלה וגם בסוף? מעבר לכך, מכניסים הערות פוליטיות בין אתרים, "תודות" לכל מיני חברים, ברכות של "צפייה מהנה", אפקטים של "נ נח נחמ נחמן" ועוד. הדבר מיותר ונדמה שקיים רק בסצנת התרגומים בארץ.

ברור לי שזאת יוזמה פרטית של המתרגם, אך כמו שיש נורמות וכללים בתרגום, הגיוני כי שורות מסוג זה לא יכנסו לתרגומים. כמו שלא נתאר בכלל לעצמנו כי שורות מסוג זה יופיעו בתרגומים בשידורי הכבלים\לווין, למה שזה כן יתקיים בתרגומים מהרשת?
אני סמוך ובטוח שהמשתמשים בכתוביות יעריכו הרבה יותר אם תהיה שורת קרדיט אחת בלבד במקום המצב הקיים. ריבוי שורות איננו תורם להערכה גבוהה יותר כלפי המתרגם, בדיוק להפך.

לשאר חברי הפורום,
1. בנושא של תמיכת כתוביות בפורמט VobSub (פורמט sub/idx) בסטרימרים, מכשירי Popcorn Hour וגם אלו של DViCO TViX תומכים בדבר.
2. לגבי 'פריצה' של הפורמט, מכיוון שאני לא רוצה לחולל מהומות, אני לא אפרסם כיצד עושים זאת, אבל זה תהליך של דקה. אז מי שחרוץ עם גוגל...

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

בנוגע לשורות הסמויות, הרי כדי שהן יעלו בטורק הן צריכות קודם כל להיות באתרים שאליהם אנחנו משחררים. בכל מקרה, כבר הפסקנו עם זה לטובת הפורמט החדש.

זיו, אני חושב שהפירוט הקצרצר על המריבות תורם להבנה של המצב ורלוונטי לדיון (הדיון הוא בדיוק על זה הרי). אם אתה חושב שלא, אין לי בעיה שתסיר את הקטעים הבעייתיים.

לגבי הכתוביות מעבר לים, מהניסיון שלי עם כתוביות בכמה שפות ובעיקר אנגלית (לא שיש פעולת תרגום כלשהי בכתוביות באנגלית), ברוב המקרים יש שני קרדיטים במהלך התכנית\סרט. כך גם אצלנו, ברוב המוחלט של המקרים יש קרדיט בהתחלה ובסוף. לפעמים אפילו מוותרים על אחד מהם אם אין מקום. אם הכוונה שלך היא שקרדיט כולל יותר משורה אחת, אז מה לעשות שלפעמים עובדים על התרגום יותר מאדם אחד (למשל, יש מסנכרן) וצריך לתת קרדיט לכולם. ואך טבעי שניתן את כתובת הפורום שלנו בתרגום.
אם יש מתרגם שמעוניין להקדיש את התרגום לחברה שלו, שיבושם לו ואני חושב שזו זכותו המלאה כיוצר התרגום. אם זה מה שגורם לו להרגיש טוב אחרי שהשקיע על התרגום, אני חושב שזו זכותו. הרבה נזק אין מזה. וההשוואה לכתוביות שאתה מקבל בכבלים או בלוויין לא רלוונטית - העובדה שאתה משלם על זה מכניסה המון הבדלים, ואחד מהם זה שלמתרגם אסור להקדיש תרגומים או לכתוב שורות לא קשורות (בערך כמו שאני אעיר על משהו שנכתב בפורום ואגיד שבעיתון לא כותבים ככה).

שורת ה"צפייה מהנה" נועדה לתת מקום למקודדי התרגומים המובנים והאתרים למיניהם להכניס קרדיט לעצמם (במקום שהם יוסיפו בעצמם קרדיט של 30 שניות איפה שבא להם).

פורמט ה-IDX\SUB שאנחנו משחררים הוא לא אותו פורמט IDX\SUB הרגיל שאתה מכיר, והוא פותח במיוחד במטרה להקשות על הקריעה. לכן קריעה שלו שונה מאוד מקריעת IDX\SUB רגיל (עובדה שלא הצליחו לקרוע עד עכשיו, הרי פורמט IDX\SUB רגיל הוא המקור לקריעות מ-DVD ועושים את זה בלי בעיה).
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #17 

אני לא מבין משהו אחד. אם הפורמט שאתם משתמשים בו אינו IDX/SUB תיקני אז כיצד הצופים אמורים לראות את הכתוביות?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #18 

QsubsGodfather,
אני מכיר VobSub עבור קבצי sub/idx. על איזה פורמט אתה מדבר?
לגבי הקרדיטים, תסתכל קצת בתרגומים אשר מופצים בארץ, יש שם לרוב צוות שלם שכל אחד רוצה שורה לעצמו. הרבה פעמים יש משהו כמו 6-10 שורות בהתחלה ובסוף, כולל שורות פוליטיקה. בתרגומים מעבר לים מעולם לא ראיתי דבר כזה (ונראה לי שגם אתה לא). שם אם יש צוות שמתרגם, הכל מוכנס בשורה אחת בודדת אשר מקובלת על הצופה.

ההשוואה לתרגומים מעבר לים בהחלט במקום, גם שם לא מקבלים $ עבור העבודה ועדיין מובנת החשיבות של הכנסת מינימום שורות שלא נמצאות ב TXT המקורי.

הכנת תרגום הינה פעולה בלתי חוקית אשר עוברת על חוקי זכויות יוצרים, אז המילים "יוצר התרגום" קצת לא במקום.

בכל מקרה, פורום שלכם, תרגומים שלכם, כראות עינכם, אני רק מעביר את תחושותי.

כמובן, כמו שנאמר על ידי מוקדם יותר, כל העבודה שלכם מוערכת מאוד על ידי :אחלה:

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #19 

אני חייב לציין שההתנהגות שלכם מאד ילדותית לדעתי. אני שובר את הראש כמה ימים למצוא איזה אינטרס כלכלי יש לכם ולא מצאתי. פשוט זה בלתי נתפס מבחינתי שסיבת המריבה היא קרדיטים ורדיפת כבוד. הרי 99% מהצופים בכלל לא מכירים אתכם. נראה לכם שמשנה להם אם קוראים למתרגם משה או יוסי? והמעט שכן מכירים אתכם, מן הסתם יודעים את האמת.

having said all that, זכותכם המלאה כמובן לנהוג כרצונכם. אתם כמובן לא חייבים לאף אחד כלום ואתם באמת תורמים הרבה להמון אנשים.

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #20 

אני חושב שהגרסה שהם מפיצים היום הנה SUB/IDX ברזולוצייה גבוהה מה שלא נתמך באף סטרימר שאני מכיר. הפורמט הרגיל הוא בתצורת SD בלבד.
נערך לאחרונה על ידי esloan ב 12/01/2011 14:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

נעול

חזור אל “סרטים וטלויזיה”