זה פשוט מפריע. גם כשרוצים למשוך תשומת לב צריך להתחשב!
מחאה על הפרסומת הלא מתחשבת של "פיוז"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לדעתי זה הוגן ביותר, בוודאי ביחס למה שעושים באתרים אחרים.
הבעיה שאנשים פשוט איבדו את הרגישות שלהם לפרסום וזה הופך לרעש רקע עבורם, אבל מה לעשות שזה מה שממן את המשך הפעילות של האתר.
אם אנשים לא ישימו לב לפרסום, ולא ילחצו עליו לצערי זה יגרום להעלמות לא רק של האתר אלא גם בסופו של דבר אולי אפילו של חנויות מתחמות.
אז אני מוחה דווקא על כך שאנשים לא מספיק רגישים בשביל ללחוץ ולברר על כל אחד מהמפרסמים שלנו ולעזור לנו לעזור להם.
הבעיה שאנשים פשוט איבדו את הרגישות שלהם לפרסום וזה הופך לרעש רקע עבורם, אבל מה לעשות שזה מה שממן את המשך הפעילות של האתר.
אם אנשים לא ישימו לב לפרסום, ולא ילחצו עליו לצערי זה יגרום להעלמות לא רק של האתר אלא גם בסופו של דבר אולי אפילו של חנויות מתחמות.
אז אני מוחה דווקא על כך שאנשים לא מספיק רגישים בשביל ללחוץ ולברר על כל אחד מהמפרסמים שלנו ולעזור לנו לעזור להם.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מי זה פיוז ?

יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
הבעיה היא לא הפרסום באתר שהוא סביר לחלוטין אלא הפרסומת הספציפית הזאת. (והראיה לכך היא שזה מבין האתרים הבודדים שקיבלו אצלי חריגה בAdBlock)oferlaor כתב:לדעתי זה הוגן ביותר, בוודאי ביחס למה שעושים באתרים אחרים....
מי שמציק לי אני לא רוכש אצלו, בדיוק כפי שאני לא רוכש מטלפנים שמתקשרים אלי בלי רשות או חברות שמספימות לי את הפקס/אימייל. הפרסומת הזאת מציקה לי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ההודעה הועברה והם נתנו הוראה לגרפיקאי שלהם לעדן את זה.DannyZ כתב:כנראה שמו משהו אחר.MartinHSabag כתב:נעביר את ההודעה הזו לתשומת ליבם של פיוז....
ממש נשבר כבר מהפרסום הזה בלי קשר אם זה מממן את המשך פעילות האתר או לא....
עדיין לא קיבלנו את הגירסאות החדשות.
עם כל הכבוד, המחאה הזו מוגזמת. באופן כללי, פרסומות שמעצבנות את הקוראים גורמות להם להמנע מלהכנס לאתרים.oferlaor כתב: אז אני מוחה דווקא על כך שאנשים לא מספיק רגישים בשביל ללחוץ ולברר על כל אחד מהמפרסמים שלנו ולעזור לנו לעזור להם....
הפרסומות משרתות את האינטרסים (הלגיטימיים) של האתר. הנסיון להציג את זה כאילו חוסר הקלקה עליהן הוא חוסר רגישות, הוא הגזמה פראית.
באותה צורה מפרסמים בערוץ 2 יכולים לטעון שאם אני חפץ בהמשך קיומו עלי לצפות בפרסומת על חשבון דברים אחרים שאני יכול לבצע בהפסקות, שלא לדבר על שימוש ביס מקס שהוא גיהנום למפרסמים. לא זכור לי שבסקירת המקס הייתה כאן קריאה לא להריץ פרסומות.
לאחרונה יש באתר הזה פרסומות שדוקרות בעיניים. זכותכם לשים איזה פרסומת שבא לכם, אני לא חייב לאהוב את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
nir11
אם לא יצפו בפרסומות בערוץ 2, הוא יסגר. מה לא ברור כאן? אותו דבר כאן, המודל הכלכלי הוא פרסומי. תחסום פרסומות או שלא תלחץ עליהם והאתר יסגר.
אם זה מה שאתה רוצה, זכותך. אני אישית חושב שחבל אם זה יקרה.
לא תהית מדוע המקס למשל לא מקפיץ קדימה ב-30 שניות אלא קופץ קדימה ב-FFWD? בדיוק כדי שלא תקפוץ מעל פרסומות.
אנחנו לא בוחרים את תוכן הפרסומות ולכן לא "זכותנו לשים איזה פרסומות שבא לנו". המפרסמים עושים את זה וכל עוד הם לא עוברים על סטנדרטים בסיסיים (כגון הקפצות, או פרסום שקר או משהו בסגנון הזה) זה זכותם המלאה לשים מה שהם רוצים שם. אם לא מתאים לך הפרסומות, אני ממליץ בחום לפנות לאתר שבו הפרסומות פחות מפריעות לך בעינים.
אם זה היה תלוי בי, לא היו פרסומות באתר כלל... אבל מה לעשות אני גם לא רוצה לשלם אלפי ש"ח בכל חודש על אחסון השרת וכל העלויות הנלוות עליו (למשל עורכי דין צמודים על כל התביעות והמכתבים שאנחנו מקבלים תדיר מגופים שונים ומשונים).
אם לא יצפו בפרסומות בערוץ 2, הוא יסגר. מה לא ברור כאן? אותו דבר כאן, המודל הכלכלי הוא פרסומי. תחסום פרסומות או שלא תלחץ עליהם והאתר יסגר.
אם זה מה שאתה רוצה, זכותך. אני אישית חושב שחבל אם זה יקרה.
לא תהית מדוע המקס למשל לא מקפיץ קדימה ב-30 שניות אלא קופץ קדימה ב-FFWD? בדיוק כדי שלא תקפוץ מעל פרסומות.
אנחנו לא בוחרים את תוכן הפרסומות ולכן לא "זכותנו לשים איזה פרסומות שבא לנו". המפרסמים עושים את זה וכל עוד הם לא עוברים על סטנדרטים בסיסיים (כגון הקפצות, או פרסום שקר או משהו בסגנון הזה) זה זכותם המלאה לשים מה שהם רוצים שם. אם לא מתאים לך הפרסומות, אני ממליץ בחום לפנות לאתר שבו הפרסומות פחות מפריעות לך בעינים.
אם זה היה תלוי בי, לא היו פרסומות באתר כלל... אבל מה לעשות אני גם לא רוצה לשלם אלפי ש"ח בכל חודש על אחסון השרת וכל העלויות הנלוות עליו (למשל עורכי דין צמודים על כל התביעות והמכתבים שאנחנו מקבלים תדיר מגופים שונים ומשונים).
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
nir11, מה כן נראה לך הוגן ? גם לי זה מציק בעין. כשצריך כסף למימון אתר שכולנו נהנים ממנו, אפשר להגביל מאיפה הוא מגיע ולא לפרסם כל אחד. המפרסם רוצה ליצור כמה שיותר תשומת לב, אנשים נהיו קהים לחלוטין כתוצאה מפרסומות באינטרנט ומדי פעם צריך לזעזע על מנת לקבל תשומת לב. האם זה מעיק ? כן. האם קורה גם באתרי חדשות ? בהחלט. מבחינתי הכי גרוע זה הבאנרים שגולשים לאורך כל הדרך, מדברים ומעיקים. אתה בהחלט יכול להשתמש בחוסמי פרסומות, או כל מה שנראה לך כמתאים. אבל זה לא הוגן לפנות למישהו שבאופן פרטי מפעיל אתר ולהגביל את דרכי המימון שלו, שהן לגיטימיות לחלוטין.
Vocare Ad Regnum
אני לא מגביל שום פעולה שבעלי האתר עושים, ובטח לא את דרכי המימון שלהם. אין לי היכולת והזכות לעשות זאת.
האתר הוא בבעלות פרטית, אך נותן שירות לציבור הגולשים. בתור מישהו שמשתייך לציבור הגולשים, יש לי את הזכות המלאה לבוא ולבקר את דרכי הפרסום של האתר. הבעלים של האתר יכולים לעשות מה שהם רוצים עם ההביקורת, כולל להתעלם ממנה, ואפילו למחוק אותה, אבל אני לא רואה שום פסול בביקורת עצמה. להגיד שהיא לא הוגנת זו הגזמה.
בעבר התלוננתי על כך שלא ניתן להבדיל בין הודעות מסחריות להודעות חדשותיות טהורות, וזו בהחלט ביקורת שקבלתה עשוייה לפגוע בהכנסות האתר. מה שקרה זה שהביקורת התקבלה בצורה מאוד פתוחה, נדמה לי שאפילו הודו לי עליה.
בעלי האתר ממש לא חייבים לקבל כל ביקורת שלי, אבל לא יקרה כלום אם אני אשמיע אותה. אין פה עניין של כפיות טובה.
יש מספר מאוד מצומצם של אתרים שנורא חשוב לי לצפות בהם, והפרסומות מפריעות לי. אני משלם לאתרים האלה דמי מנוי כדי לא לראות אף פרסומת, ומדובר על עשרות דולרים לשנה פר אתר, וכן מדובר על אתרים שרובו המוחלט של התוכן שלהם פתוח לכל קהל הגולשים. אולי בארץ אין מספיק קהל שישלם על זה.
האתר הוא בבעלות פרטית, אך נותן שירות לציבור הגולשים. בתור מישהו שמשתייך לציבור הגולשים, יש לי את הזכות המלאה לבוא ולבקר את דרכי הפרסום של האתר. הבעלים של האתר יכולים לעשות מה שהם רוצים עם ההביקורת, כולל להתעלם ממנה, ואפילו למחוק אותה, אבל אני לא רואה שום פסול בביקורת עצמה. להגיד שהיא לא הוגנת זו הגזמה.
בעבר התלוננתי על כך שלא ניתן להבדיל בין הודעות מסחריות להודעות חדשותיות טהורות, וזו בהחלט ביקורת שקבלתה עשוייה לפגוע בהכנסות האתר. מה שקרה זה שהביקורת התקבלה בצורה מאוד פתוחה, נדמה לי שאפילו הודו לי עליה.
בעלי האתר ממש לא חייבים לקבל כל ביקורת שלי, אבל לא יקרה כלום אם אני אשמיע אותה. אין פה עניין של כפיות טובה.
יש מספר מאוד מצומצם של אתרים שנורא חשוב לי לצפות בהם, והפרסומות מפריעות לי. אני משלם לאתרים האלה דמי מנוי כדי לא לראות אף פרסומת, ומדובר על עשרות דולרים לשנה פר אתר, וכן מדובר על אתרים שרובו המוחלט של התוכן שלהם פתוח לכל קהל הגולשים. אולי בארץ אין מספיק קהל שישלם על זה.
אני יכול להגיד לך שאתה לא מספיק רגיש בשביל להתחשב בצרכים של פיוז, ואני גם יכול להגיד לך לעשות כמוני, בכל מקרה בו אני נתקל בפרסומת פולשנית באינטנרט - אני מתעלם, ואם זה משהו שנסגר - אני סוגר מייד, ומכריח את עצמי לא לקרוא.
במקרה של פיוז, ראיתי באנר שממש מהבהב באופן אפילפטי - ומיד עברתי לוד התעלמות. אלמלא ההודעה כאן, לא הייתי בכלל יודע מי המפרסם.
אגב, כשאני בדרך לעבודה, בשעה 7:53 הרדיו עובר למצב מכובה, או מצב גלגלץ.
את האח הגדול אני מתחיל לראות בתשע וחצי, ואז מדלג על כל הפרסומות, גם בלי הכפתור הכל כך חשוב של להקפיץ קדימה חצי דקה.
במקרה של פיוז, ראיתי באנר שממש מהבהב באופן אפילפטי - ומיד עברתי לוד התעלמות. אלמלא ההודעה כאן, לא הייתי בכלל יודע מי המפרסם.
אגב, כשאני בדרך לעבודה, בשעה 7:53 הרדיו עובר למצב מכובה, או מצב גלגלץ.
את האח הגדול אני מתחיל לראות בתשע וחצי, ואז מדלג על כל הפרסומות, גם בלי הכפתור הכל כך חשוב של להקפיץ קדימה חצי דקה.