אחד הערוצים הרגילים מנסה להשמיע באסים בS750

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Gkore פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

שליחה

שלום לכולם,
אני חדש בפורום ומקווה לראות שהוא באמת טוב כמו שאומרים :)

הבעיה היא כזו, יש לי מערכת S750 של קריאטיב, בת 3 שנים בערך (נראה לי, נקנתה ביד 2).. לאחרונה כששמעתי בווליום גבוה, שמתי לב לרעשים כמו של רמקול שמנסה להוציא תדרים נמוכים שהוא לא אמור להוציא (רשרוש כזה..) מהרמקול הימני האחורי.
לאחר כמה זמן, הרמקול פשוט הפסיק לפעול, אז ניסיתי רמקול אחר ושום דבר לא השתנה, ניסיתי לאפס את ההגדרות של הדרייבר ולא השתנה דבר, ניסיתי להחליף בין היציאות במגבר עצמו עם רמקול אחר, ומה שקרה זה שהרמקול השני הפסיק לעבוד, ומתוך תופעה זו הסקתי שהבעיה היא ביציאה עצמה.
התופעה המעניינת במצב הנוכחי מורכבת מ2 חלקים, האחד הוא כשאני מגביר הרבה יחסית, שומעים ברמקול רק את רעש הרשרוש, ורק ברגע שמושמע באס, כאילו שהוא מנסה להיות סאבוופר.
התופעה השניה היא, שלפעמים אחרי שאני משחק קצת עם המגעים (יש לציין שהחוט תפוס טוב וחזק, וניסיתי בעזרת מספר חוטים, החיבור הוא RCA אני חושב), או אחרי כמה זמן שהחיבור עצמו מנותק, ואז אני מחבר אותו חזרה, הרמקול עובד בצורה כמעט תקינה ומשמיע את כל התדרים, אך שוב עם עדיפות לבאסים ובווליום גבוה מרשרש, ומפסיק לעבוד.
כל העניין הזה ממש מפריע לחוויה של סראונד 7.1, שבשבילה קניתי את המערכת, ואני אודה מאוד למי שיוכל לבוא עם פתרון או אפילו רעיון למקור הבעיה, האם זה מגעים? או האם זו בעיה במגבר עצמו? או בתוכנה אפילו..?

תודה לכולם והמשך יום טוב.
גיא.

Gkore פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

שליחה

חבר'ה לאף אחד אין שום רעיון ? ניסיון? לא דווקא עם המערכת הזאת ספציפית אבל עם התופעה..
איזשהי המלצה? ללכת לבן אדם שמתקן מערכות סטריאו? מגברים? רסיברים? מערכות ק"ב? באמת שכל העניין הזה עם הרמקול די מעצבן וחשבתי שפה אני אוכל למצוא כיוון להתקדם איתו, אם לא תשובה...
בכל מקרה, אם זה באמת מקרה כל כך נדיר ואני הראשון שצריך להתמודד איתו אז תודה למי שניסה.
יום טוב

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”