השאלה שלי האם באמת לא ניתן לחסום מספר או שסתם מוכרים לי לוקשים? נשמע לי די הזוי, כי גם ככה כל השיחות מזוהות במיין פריים של סלקום לפני שהם מגיעות אליי, לא?
האם סלקום באמת לא יכולה לחסום מספר של מטריד?
-
Shtirlitz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4976
מטריד אותי בטלפון איזה ידיד מהלימודים שהתחרפן (באמת, פסיכיאטרית) ואני רוצה לחסום את המספר שלו. בסלקום אמרו לי שזה לא ניתן לחסום מספר אחד בלבד
ברגע שהבחורה משרות לקוחות התחילה לגמגם שניתן לחסום מספרים ממכשירי טלפון אחרים, אמרתי תודה וסליחה ולהתראות.
השאלה שלי האם באמת לא ניתן לחסום מספר או שסתם מוכרים לי לוקשים? נשמע לי די הזוי, כי גם ככה כל השיחות מזוהות במיין פריים של סלקום לפני שהם מגיעות אליי, לא?
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

אם זה אנדרואיד, אז החל מגירסה 2.1 יש אופציה לשלוח שיחות של איש קשר מסויים ישירות ל-Voice Mail.
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10124
אבל אם אותו מטריד מתקשר מחסום זה לא יהיה אפקטיבי.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

נכון, אבל בכל מקרה הדרישה פה היא לחסום מספר ספציפי.Nba כתב:אבל אם אותו מטריד מתקשר מחסום זה לא יהיה אפקטיבי....
באותה מידה המטריד גם יכול להתקשר ממספר אחר לגמרי.
-
Shtirlitz
-
- חבר מביא חבר

יש לי מכשיר טלפון ישן מוטורולה Z3, אני לא מהמתקדמים...theAman כתב:אם זה אנדרואיד, אז החל מגירסה 2.1 יש אופציה לשלוח שיחות של איש קשר מסויים ישירות ל-Voice Mail....
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אולי רק שיוך המספר לקבוצה מסויימת ובחירה שבקבוצה הזאת לפחות הטלפון יצלצל "בשקט"? יש את זה לדעתי בכל הטלפונים הישנים של מוטורולה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
תביאי כתובת... ונטפל בו 
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
Shtirlitz
-
- חבר מביא חבר

יפהpixies כתב:אולי רק שיוך המספר לקבוצה מסויימת ובחירה שבקבוצה הזאת לפחות הטלפון יצלצל "בשקט"? יש את זה לדעתי בכל הטלפונים הישנים של מוטורולה....
בית שמש.תביא כתובת... ונטפל בו [קורץ]...