זיהוי הסרט RED ב TVIX ?
-
m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
מישהו הצליח "להלביש" פוסטר / FAN ART / סיקור על הסרט RED דרך ה TVIX ?
הוא פשוט לא מזהה לי את הסרט , אבל בחיפוש באתרים יש להם את המידע ( IMDB , TMBD , NEW SRATIM)
הוא פשוט לא מזהה לי את הסרט , אבל בחיפוש באתרים יש להם את המידע ( IMDB , TMBD , NEW SRATIM)
It's Five O'Clock Somewhere
m3csl
קניתי את ה-SLIM S1 בדיוק לפני שבוע ואתמול בדקתי אותו פעם ראשונה, וראו איזה פלא, בדקתי אותו עם הסרט "RED".
הכל עובד מצויין. חשוב לציין כי עידכנתי כמובן את הגירסה החדשה ביותר שהיא: 2.0.7 ואולי זה מה שאתה צריך לעשות.
בהצלחה
קניתי את ה-SLIM S1 בדיוק לפני שבוע ואתמול בדקתי אותו פעם ראשונה, וראו איזה פלא, בדקתי אותו עם הסרט "RED".
הכל עובד מצויין. חשוב לציין כי עידכנתי כמובן את הגירסה החדשה ביותר שהיא: 2.0.7 ואולי זה מה שאתה צריך לעשות.
בהצלחה
-
m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

אפשר לשאול עם איזה אתרים עשית את הסריקה למידע ?קניתי את ה-SLIM S1 בדיוק לפני שבוע ואתמול בדקתי אותו פעם ראשונה, וראו איזה פלא, בדקתי אותו עם הסרט "RED".
בהצלחה...
-
m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

מה זה גרסה 2.0.7 ??
לפי האתר של TVIXIE הכרסה הכי עדכנית היא 1.3.1
http://www.tvixie.com/download.php
לפי האתר של TVIXIE הכרסה הכי עדכנית היא 1.3.1
http://www.tvixie.com/download.php
-
m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

אוקיי , הסתדרתי
פיצלתי את החיפוש ל-2: חיפוש ראשון FANART , COVER , ו- MOVIE INFO
ובחיפוש השני השאר
כנראה בגלל ש RED זו מילה נפוצה בשמות סרטים לוקח לו המון זמן והרבה תוצאות , אז הוא מחליט לא להראות כלום
אגב , מה הקשר בכלל בין עדכון תוכנה של הסטרימר ל JUKEBOX של TVIXIE ?? הרי הורדת המידע ל JB נעשה על המחשב.
פיצלתי את החיפוש ל-2: חיפוש ראשון FANART , COVER , ו- MOVIE INFO
ובחיפוש השני השאר
כנראה בגלל ש RED זו מילה נפוצה בשמות סרטים לוקח לו המון זמן והרבה תוצאות , אז הוא מחליט לא להראות כלום
אגב , מה הקשר בכלל בין עדכון תוכנה של הסטרימר ל JUKEBOX של TVIXIE ?? הרי הורדת המידע ל JB נעשה על המחשב.
אני גם לא הבנתי אותך כשורה. אני הבנתי ממך שהצלחת להוריד את העטיפות\תקציר וכו' כהלכה ופשוט אתה לא מצליח לראות אותם על מסך הטלוויזיה שלך כשאתה מפעיל את הסטרימר.m3csl כתב:gilos אני לא חושב שעדכון גרסת הסטרימר שלך היא זו שפתרה את הבעייה ...
הבעיה היתה בחיפוש עצמו...
בכל-אופן, הבעיה הסתדרה וזה מה שחשוב כאן.