Yes Max וחיבור קומפוננט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
ddp פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

הזמנתי היום את ה-VOD של יס.

159 שקלים חדשים יעברו לטכנאי :?
שאמור לבוא ב-26.1.2011 (בעזרת השם)

אהבתי מאוד את ה-VOD של הוט (התנתקתי מהם באוקטובר 2006)
אני מקווה שיס עשון משהו יפה עם ה-VOD שלהם. כי ממש אין לי חשק לגלות שיס עשו VOD רק בכדי לצאת מידי חובה.

עריכה.

קניתי קומפוננט (אל תשאלו כמה זה עלה) של HAMA ולמרות שכרגע הממיר מחובר ב-HDMI (שגם אותו קניתי)
אני מעדיף שזה יחובר באמצעות הקומפוננט כי משום מה תמיד נדמה לי שאני מקבל תמונה יותר "אמיתית".

בכל מקרה איזו הגדרה בממיר אני צריך לשנות בכדי לקבל תמונה בחיבור קומפוננט?
נערך לאחרונה על ידי ddp ב 11/01/2011 9:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

בד"כ עניין של מראה התמונה נובע מהגדרה במסך ולא בממיר, כאשר ל HDMI מוגדר כיול שונה מזה של הקומפוננט.
האם בדקת שההגדרות זהות עבור שני מצבי החיבור?

ddp פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

בביקורת של המכשיר (באתר הזה או באתר השני) היה רשום שאם רוצים לקבל תמונה מקומפוננט צריך לשנות את ההגדרה של ה-RCA למשהו אחר.

אני לא זוכר מהי אותה הגדרה שאני צריך לשנות וגם משום מה הקטע הזה נמחק מהביקורת שהאתר נתן על המכשיר.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #4 

ddp כתב:בביקורת של המכשיר (באתר הזה או באתר השני) היה רשום שאם רוצים לקבל תמונה מקומפוננט צריך לשנות את ההגדרה של ה-RCA למשהו אחר.

אני לא זוכר מהי אותה הגדרה שאני צריך לשנות וגם משום מה הקטע הזה נמחק מהביקורת שהאתר נתן על המכשיר.
...
מתוך ביקורת האתר (ששום קטע בו לא נמחק):
ה-Max HD כולל את אותן יציאות בדיוק כמו ה-HD ZAPPER הרגיל. לממיר שתי יציאות SCART, יציאת קומפוננט (שימו לב, צריך לכבות בתפריטים את האופציה של RGB בשביל שיציאת הקומפוננט תהפוך פעילה!) שמסוגלת גם להוציא HD, יציאת HDMI (יס לא הודתה בכך, אך יתכן שיש כאן שיפור ביחס לממיר HD הקודם), אודיו דיגיטלי - אופטי וקואקס, כניסת רשת, וחיבור USB (לשימושים עתידיים, כרגע זה לא מופעל).
...

ddp פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

smallville4r כתב:
ddp כתב:בביקורת של המכשיר (באתר הזה או באתר השני) היה רשום שאם רוצים לקבל תמונה מקומפוננט צריך לשנות את ההגדרה של ה-RCA למשהו אחר.

...
מתוך ביקורת האתר (ששום קטע בו לא נמחק):
ה-Max HD כולל את אותן יציאות בדיוק כמו ה-HD ZAPPER הרגיל. לממיר שתי יציאות SCART, יציאת קומפוננט (שימו לב, צריך לכבות בתפריטים את האופציה של RGB בשביל שיציאת הקומפוננט תהפוך פעילה!) שמסוגלת גם להוציא HD, יציאת HDMI (יס לא הודתה בכך, אך יתכן שיש כאן שיפור ביחס לממיר HD הקודם), אודיו דיגיטלי - אופטי וקואקס, כניסת רשת, וחיבור USB (לשימושים עתידיים, כרגע זה לא מופעל).
...
...

לא מצאתי אפשרות כזו לשנות בממיר את ה-RGB

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”