חוות דעת לגבי מותג מדבקה
היי
אני צריך טלויזיה לחדר השינה.
יש לי תלושים של רב תו בשווי 1200 שקל.
המקום היחיד בו אני יכול לממש אותם בקניה אחת ולרכוש LCD הוא מגה.
לצערי הטלויזיות האיכותיות שם הוקפץ מחירן ב 1000 שקל כך שלא משתלם בעליל לקנות משם, גם עם תלושים.
שורה תחתונה, יש TCL 32 ב 1800 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719467
כך שאדרש להוסיף 600 ש"ח בלבד.
אני יודע שרובנו פה נגד מדבקה אבל בהתחשב לעלות/תועלת אני בטוח שתוכלו לבחון את העניין מחדש...
מה אומרים? זוהי טלויזיה משנית ולא עיקרית לסלון...
השאלה היא איך היא תתמודד עם פריימים מהירים כגון כדורגל וכו' כי מצוין שזמן תגובה6MS .
תודה...
(ומזו השטות הזו שהמוכרים שם מנסים למכור שזה פאנל של סמסונג)
אני צריך טלויזיה לחדר השינה.
יש לי תלושים של רב תו בשווי 1200 שקל.
המקום היחיד בו אני יכול לממש אותם בקניה אחת ולרכוש LCD הוא מגה.
לצערי הטלויזיות האיכותיות שם הוקפץ מחירן ב 1000 שקל כך שלא משתלם בעליל לקנות משם, גם עם תלושים.
שורה תחתונה, יש TCL 32 ב 1800 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719467
כך שאדרש להוסיף 600 ש"ח בלבד.
אני יודע שרובנו פה נגד מדבקה אבל בהתחשב לעלות/תועלת אני בטוח שתוכלו לבחון את העניין מחדש...
מה אומרים? זוהי טלויזיה משנית ולא עיקרית לסלון...
השאלה היא איך היא תתמודד עם פריימים מהירים כגון כדורגל וכו' כי מצוין שזמן תגובה6MS .
תודה...
(ומזו השטות הזו שהמוכרים שם מנסים למכור שזה פאנל של סמסונג)
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
זאת חברה סינית עם מסך טוב לטעמי.כל היום כמו שוטר אתה נובח מדבקה, למרות שלא ראית את המסך.""9000es כתב:אני אישית לא נוגע במוצרי מדבקה ...וזה מה שאני אומר לכל מי ששואל .
...
מגיעה עם חוברת מהודרת על מפעל סיני ענק ,קצת גדול יותר מתל אביב היצרנית הגדולה לקניונים ושטחי מסחר
"מנהל
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=395371
הצטרף בתאריך:
Nov 10, 2004
#6 נשלח: ב' 01/10/2007 7:39
ציטוט:
זו חברת מדבקה סינית
זו לא חברת מדבקה.
זו פשוט חברה סינית. "
חוץ מיזה LG זה ראשי תיבות של lukey coldstar שכמו השם למרות שהם מספר 2 או 3 ביצור פאנאלים למסכים
דרוש באמת המון מזל עם המסכים שלהם.בין המסכים ברמה גבוהה , יש להם גם מסכים ברמה של איכות בינונית ומטה.
הכל תלוי בדגם וכמה מוכנים לשלם.
נערך לאחרונה על ידי זורו44 ב 10/01/2011 22:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
זורו44זורו44 כתב:זאת חברה סינית עם מסך טוב לטעמי.כל היום כמו שוטר אתה נובח מדבקה, למרות שלא ראית את המסך.""9000es כתב:אני אישית לא נוגע במוצרי מדבקה ...וזה מה שאני אומר לכל מי ששואל .
...
"http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=395371
מנהל
הצטרף בתאריך:
Nov 10, 2004
#6 נשלח: ב' 01/10/2007 7:39
ציטוט:
זו חברת מדבקה סינית
זו לא חברת מדבקה.
זו פשוט חברה סינית....
אני אמשיך לעורר כמייטב יכולתי .... את כל מי שמעוניין יהיה לרכוש מסך .... שאינו בעל מותג איכותי ..
אתה תרכוש מה שבא לך ..... ותפסיק לנבוח .וללמד אותי מהו מסך איכותי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
חלילה לי ל
ללמד אותך,אך חבל שבלי לבחון את המסך פיזית ,אתה מוביל דעה שגויה וגורם להרמת גבה,כאילו יש לך
אינטרס כלשהו לנגח מוצרים מסין.כולנו יודעים שהמסכים יוצאים מאותם מפעלים עם טכנולוגיות דומות אך
שינוי שם, אך עם פאנאל זהה.
אינטרס כלשהו לנגח מוצרים מסין.כולנו יודעים שהמסכים יוצאים מאותם מפעלים עם טכנולוגיות דומות אך
שינוי שם, אך עם פאנאל זהה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
Satyr82
אני באופן אישי לא "חובב" מוצרי מדבקה, בוודאי לא במוצרים אשר אינם מוחלפים בתדירות גבוהה ואמורים לשרת אותנו לתקופה ארוכה באופן
יחסי.. מסך טלוויזיה הוא אחד ממוצרים אלו..
כמובן השימוש בו נעשה על בסיס יומיומי ומצופה ממנו גם לגרום הנאה בצפייה ולאורך זמן באמינות מירבית., עלות תועלת זה לא רק "כסף"
את המסך המדובר איני מכיר , כך שאני לא יכול להתייחס לטיב המוצר.. יתכן גם שמדובר במוצר מוצלח באופן יחסי..
אבא שלי נתן טיפ קטן לחיים וניסח זאת בצורה הכי פשוטה ותכליתית, ציטוט: "לקנות מוצר זול זו פריבילגיה של עשירים בלבד"
אני באופן אישי לא "חובב" מוצרי מדבקה, בוודאי לא במוצרים אשר אינם מוחלפים בתדירות גבוהה ואמורים לשרת אותנו לתקופה ארוכה באופן
יחסי.. מסך טלוויזיה הוא אחד ממוצרים אלו..
כמובן השימוש בו נעשה על בסיס יומיומי ומצופה ממנו גם לגרום הנאה בצפייה ולאורך זמן באמינות מירבית., עלות תועלת זה לא רק "כסף"
את המסך המדובר איני מכיר , כך שאני לא יכול להתייחס לטיב המוצר.. יתכן גם שמדובר במוצר מוצלח באופן יחסי..
אבא שלי נתן טיפ קטן לחיים וניסח זאת בצורה הכי פשוטה ותכליתית, ציטוט: "לקנות מוצר זול זו פריבילגיה של עשירים בלבד"