טוב נמאס לי, בעיה בפיליפס...
ערב הגיע, רוצים לראות בבית קצת טלוויזיה... והופה הטלוויזיה (8404) לא נדלקת.
אני סתם רושם את השורות האלו מתוך תסכול אולי ייקרה איזה נס, אבל באמת הטלוויזיה אצלי בסה"כ בקושי שנה ורבע ... וכבר היו כמה וכמה תקלות (שעד עכשיו נפתרו מעצמן) בעיקר העניין של הסאונד מ ה HDMI ... (שנפתר מעצמו לאחר ניתוק מהחשמל של איזה 24 שעות)
באמת שאין לי גם כוח לשירות של אלקטרה, שבאמת הוא אחלה, חוץ מזה שאתה חייב אבל חייב לאבד יום עבודה אם אתה גר בפרבר שלי (הרצליה) כי הטכנאי מגיע רק באמצע היום לאזור הזה...
אז כרגע המצב הוא כזה (תאור הבעיה):
מנתק את הטלוויזיה מהחשמל -> ממתין דקה -> מחבר -> הטלוויזיה נדלקת ל 10 שניות (מופיע הלוגו של פיליפס) ואז נכבת (כולל המנורות שבחזית).
אחרי זה הטלוויזיה לא מגיבה יותר (עד לניתוק מהחשמל שוב)...
יש רעיונות?
אני סתם רושם את השורות האלו מתוך תסכול אולי ייקרה איזה נס, אבל באמת הטלוויזיה אצלי בסה"כ בקושי שנה ורבע ... וכבר היו כמה וכמה תקלות (שעד עכשיו נפתרו מעצמן) בעיקר העניין של הסאונד מ ה HDMI ... (שנפתר מעצמו לאחר ניתוק מהחשמל של איזה 24 שעות)
באמת שאין לי גם כוח לשירות של אלקטרה, שבאמת הוא אחלה, חוץ מזה שאתה חייב אבל חייב לאבד יום עבודה אם אתה גר בפרבר שלי (הרצליה) כי הטכנאי מגיע רק באמצע היום לאזור הזה...
אז כרגע המצב הוא כזה (תאור הבעיה):
מנתק את הטלוויזיה מהחשמל -> ממתין דקה -> מחבר -> הטלוויזיה נדלקת ל 10 שניות (מופיע הלוגו של פיליפס) ואז נכבת (כולל המנורות שבחזית).
אחרי זה הטלוויזיה לא מגיבה יותר (עד לניתוק מהחשמל שוב)...
יש רעיונות?
odi משתתף בצערך, זה מבאס בעיקר כי הלכתי וקניתי מכשיר שהוא לא הכי זול ומפירמה עם שם... (גם הסוני)
בכל מקרה, כנראה שבפיליפס יש איזשהם גמדים קטנים שמתקנים אותה כי הבעיה איכשהו הסתדרה מעצמה...
אני מאמין שכן תרחש איזושהי תופעה מוזרה כזאת או אחרת בתקופה הקרובה, אני גם מאמין שנפלתי על טלוויזיה בעיתית.... וכמובן שלא כל הטלוויזיות של פיליפס סובלות מהיפוכונדריה..
הייתי שמח לשמוע עצתכם: האם כדאי לערב את האחריות (למרות שכביכול כרגע הטלוויזיה תקינה)? אם כן, מה לדרוש החלפת מסך (אני בספק), החלפת כרטיס\לוח? או שעדיף לא להתעסק ולתת לגמדים להמשיך במלאכתם..
תודה.
בכל מקרה, כנראה שבפיליפס יש איזשהם גמדים קטנים שמתקנים אותה כי הבעיה איכשהו הסתדרה מעצמה...
אני מאמין שכן תרחש איזושהי תופעה מוזרה כזאת או אחרת בתקופה הקרובה, אני גם מאמין שנפלתי על טלוויזיה בעיתית.... וכמובן שלא כל הטלוויזיות של פיליפס סובלות מהיפוכונדריה..
הייתי שמח לשמוע עצתכם: האם כדאי לערב את האחריות (למרות שכביכול כרגע הטלוויזיה תקינה)? אם כן, מה לדרוש החלפת מסך (אני בספק), החלפת כרטיס\לוח? או שעדיף לא להתעסק ולתת לגמדים להמשיך במלאכתם..
תודה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי שווה לך לערב את האחריות.
לפחות לפתוח קריאה, כי כשהתופעה תמשיך לך בדיוק יום אחרי גמר האחריות - תוכל להראות שהיא התחילה לפני. לפחות תוכל לטעון זאת
לפחות לפתוח קריאה, כי כשהתופעה תמשיך לך בדיוק יום אחרי גמר האחריות - תוכל להראות שהיא התחילה לפני. לפחות תוכל לטעון זאת
אם יש לך אחריות, לא תפעיל את האחריות?(למרות שכביכול כרגע הטלוויזיה תקינה)...
כיבכול מה?
היא לא תקינה, היא לא נדלקת.
פנה לאחריות ושיטפלו בבעיה
עדכון קטן על השרות עד כה...
התקשרתי אתמול, ענתה המוקדנית לקחה טלפון ואמרה שיחזרו אלי (עוד אתמול)
חזרה אלי היום נציגת שירות, הודעתי לה על הבעיה שהיתה ונפתרה וכמו כן על הבעיות הקודמות שהיו וביקשתי שאולי יגיע טכנאי..
נאמר לי שאם הטלוויזיה תקינה אין מה לעשות ובמידה וטכנאי מגיע והטלוויזיה תקינה יחייבו אותי על הביקור.
המשכתי לטעון שזו אינה בעיה ראשונה, ושלא סתם רכשתי מותג ידוע וטוב.. (על מנת שלא יהיו בעיות כמו אלו) ושאולי אם יירצו לקחת את המכשיר לבדיקה אצלהם במעבדה... וגם ביקשתי לדבר עם האחראי..
המתנתי על הקו וקיבלתי את אותן התשובות.
לאחר עוד התעקשות לדבר עם אחראי (כיוון שתשובותיה לא סיפקו אותי), הובטח לי שיחזרו אלי עוד היום.. כמובן שחזרו כשהייתי בנסיעה על האופנוע, השאירו הודעה שהתקשרו ומספר לחזרה שכמובן זה המוקד שכבר היה סגור...
אני חושב שאני רוצה, למרות אי הנוחות של להיות בלי טלוויזיה כמה ימים, שייקחו את המכשיר לבדיקה במעבדה ואולי יגלו משהו.. זה ממש מתסכל אותי שמכשיר חדש עושה הרבה בעיות, ושהשירות עד כה או מסורבל ומתיש.
מקווה שהענינים יישתפרו
התקשרתי אתמול, ענתה המוקדנית לקחה טלפון ואמרה שיחזרו אלי (עוד אתמול)
חזרה אלי היום נציגת שירות, הודעתי לה על הבעיה שהיתה ונפתרה וכמו כן על הבעיות הקודמות שהיו וביקשתי שאולי יגיע טכנאי..
נאמר לי שאם הטלוויזיה תקינה אין מה לעשות ובמידה וטכנאי מגיע והטלוויזיה תקינה יחייבו אותי על הביקור.
המשכתי לטעון שזו אינה בעיה ראשונה, ושלא סתם רכשתי מותג ידוע וטוב.. (על מנת שלא יהיו בעיות כמו אלו) ושאולי אם יירצו לקחת את המכשיר לבדיקה אצלהם במעבדה... וגם ביקשתי לדבר עם האחראי..
המתנתי על הקו וקיבלתי את אותן התשובות.
לאחר עוד התעקשות לדבר עם אחראי (כיוון שתשובותיה לא סיפקו אותי), הובטח לי שיחזרו אלי עוד היום.. כמובן שחזרו כשהייתי בנסיעה על האופנוע, השאירו הודעה שהתקשרו ומספר לחזרה שכמובן זה המוקד שכבר היה סגור...
אני חושב שאני רוצה, למרות אי הנוחות של להיות בלי טלוויזיה כמה ימים, שייקחו את המכשיר לבדיקה במעבדה ואולי יגלו משהו.. זה ממש מתסכל אותי שמכשיר חדש עושה הרבה בעיות, ושהשירות עד כה או מסורבל ומתיש.
מקווה שהענינים יישתפרו
פעם אחת עוד לא קראתי שרשור על פיליפס ואלקטרה שעשה לי חשק לקנות את הטלוויזיות שלהם, אני שקלתי זאת מספר פעמים אבל כל פעם אני פשוט חושש מהשירות אחר קנייה במיוחד לאור העובדה שהוא קצר כל כך ומה הבעיה למתוח אותי על פני שנתיים ואז להגיד לי "לך תחפש.."
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
odiodi כתב:![]()
אם צרת רבים היא חצי נחמה גם לי הסוני החלה לעשות בעיות .
כובה עצמאית כל כמה זמן.בין דקות לשעה....
והאחריות שלי פגה לפני ארבעה חודשים ........
במסכים החדשים של סוני יש כבוי אוטומטי לאחר זמן מה לפי ההגדרות שנתת למסך .
אצלי למשל הסוני 32 הגדרתי אותה לכבות את עצמה לאחר 3 שעות .
אני מקווה שבדקת את הנושא .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תודה רבה9000es כתב:odiodi כתב:![]()
אני מקווה שבדקת את הנושא ....
זה לא הכיבוי האוטומטי.
ניתוק מהחשמל של המסך ללילה פתר (אני מקווה מאוד
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אני רואה שהטלויזיות שלכם אוהבות לנוח מנוחה מוחליטת (ניתוק מהחשמל) בלילה , ואז מתעוררות כמו חדשות...odi כתב:תודה רבה9000es כתב:odiodi כתב:![]()
אני מקווה שבדקת את הנושא ....![]()
זה לא הכיבוי האוטומטי.
ניתוק מהחשמל של המסך ללילה פתר (אני מקווה מאוד.....) את הבעייה.
...
גם לי יש את הבעיה ועדיין לא ערבתי את אלקטרה -פעם נדלקת תקין ופעם הנורה מהבהבת ולבסוף אין הדלקה=היא נכבת לאחר כ10 שניות!!!
האם זה עניין של לחיצה ממושכת.לא ממושכת על הכפתור/בעיה בסוללה/הגדרות של הטלויזיה.
אני חושב שכדאי לשאל את השאלה באתר שרות לקוחות של פיליפס העולמית או אלקטרה בישראל...?!
האם מישהו נתקל באמת בבעיה מסוג זה (גם בטלויזיות אחרות)?
האם זה עניין של לחיצה ממושכת.לא ממושכת על הכפתור/בעיה בסוללה/הגדרות של הטלויזיה.
אני חושב שכדאי לשאל את השאלה באתר שרות לקוחות של פיליפס העולמית או אלקטרה בישראל...?!
האם מישהו נתקל באמת בבעיה מסוג זה (גם בטלויזיות אחרות)?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מה זאת אומרת "הסלון די ריק"? לא קיבלת מסך חלופי???
איזו מן אחריות זו?... כשהמסך שלי (סמסונג) התקלקל, הגיע טכנאי עם מסך חלופי (זהה) עד שהמקורי חזר מתיקון... כנראה שהאחריות של סמ-ליין לא כל כך רעה כמו שחלק טוענים...
איזו מן אחריות זו?... כשהמסך שלי (סמסונג) התקלקל, הגיע טכנאי עם מסך חלופי (זהה) עד שהמקורי חזר מתיקון... כנראה שהאחריות של סמ-ליין לא כל כך רעה כמו שחלק טוענים...
מסך חלופי יגיע רק אם לא יחזירו את הטלוויזיה בתוך 3 ימים. (למרות שביקשתי, אבל זה מה יש.. )oris74 כתב:מה זאת אומרת "הסלון די ריק"? לא קיבלת מסך חלופי???
איזו מן אחריות זו?... כשהמסך שלי (סמסונג) התקלקל, הגיע טכנאי עם מסך חלופי (זהה) עד שהמקורי חזר מתיקון... כנראה שהאחריות של סמ-ליין לא כל כך רעה כמו שחלק טוענים......
נקווה רק שייפתרו את הבעיה ושכל זה לא היה לחינם.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מדהים... (לרעה..)
זה בהחלט סעיף ששווה לבדוק באחריות כשמתלבטים איזה מסך לרכוש...
זה בהחלט סעיף ששווה לבדוק באחריות כשמתלבטים איזה מסך לרכוש...
טוב הטלוויזיה חזרה, אבל עדיין אין לי מושג מה עשו על מנת לתקן את הבעיה\בעיות..
התקשרתי בצהריים למעבדה לשאול אם הם מתכננים להשאיר אותי בסופ"ש ללא טלוויזיה, ואחרי כשעה חזרו אלי ואמרו שהיא תגיע בצהריים.
כששאלתי מה עשו, אמרו שסידרו משהו בספק ... אבל אני לא בטוח באמון שלי בתשובה הזאת, בעקבות איך שהיא ניתנה.
השליח שהביא את הטלוויזיה אמר לאישתי שבדר"כ הם רושמים מה נעשה, אבל פה לא רשמו כלום.
ביום ראשון אני אעשה טלפון למעבדה לשאול אם ומה נעשה, מקווה שזה לא היה לחינם.
התקשרתי בצהריים למעבדה לשאול אם הם מתכננים להשאיר אותי בסופ"ש ללא טלוויזיה, ואחרי כשעה חזרו אלי ואמרו שהיא תגיע בצהריים.
כששאלתי מה עשו, אמרו שסידרו משהו בספק ... אבל אני לא בטוח באמון שלי בתשובה הזאת, בעקבות איך שהיא ניתנה.
השליח שהביא את הטלוויזיה אמר לאישתי שבדר"כ הם רושמים מה נעשה, אבל פה לא רשמו כלום.
ביום ראשון אני אעשה טלפון למעבדה לשאול אם ומה נעשה, מקווה שזה לא היה לחינם.
גיבור, אני מאוד מבין אותך!
האם עד עכשיו היו לך עוד בעיות?
עכשיו עברתי טיפול מאוד ארוך עם אלקטרה.
אצלי היה משהו דומה, רק שטלוויזיה לא נדלקה לגמרי.
הנה שרשור שלי http://www.hometheater.co.il/vt134447
מביאים לי מחר טלויזיה חדשה רק מדגם כבר יותר חדש.
אני כבר מפחד להדליק, לא יודע מה יכולה להיות הבעיה.
האם עד עכשיו היו לך עוד בעיות?
עכשיו עברתי טיפול מאוד ארוך עם אלקטרה.
אצלי היה משהו דומה, רק שטלוויזיה לא נדלקה לגמרי.
הנה שרשור שלי http://www.hometheater.co.il/vt134447
מביאים לי מחר טלויזיה חדשה רק מדגם כבר יותר חדש.
אני כבר מפחד להדליק, לא יודע מה יכולה להיות הבעיה.
שירות אלקטרה למסכי פיליפס טעון שיפור
אני לא יודע מה הבעיה שגרמה לתקלה שלך.
אבל אני יכול לומר לך שמנסיון אישי עם מסך פיליפס 8404 שהתקלקל , השירות שלהם טעון שיפור (בלשון המעטה)
.
אני לא ארחיב מכיוון שכרגע בוחנים את התלונה שלי ואני רוצה לתת להם הזדמנות ורק אז להחליט אם לגלול את הסיפור בפורומים.
כשקונים מוצרים צריך לקחת בחשבון מי נותן השירות. SAD BUT TRUE
אבל אני יכול לומר לך שמנסיון אישי עם מסך פיליפס 8404 שהתקלקל , השירות שלהם טעון שיפור (בלשון המעטה)
.
אני לא ארחיב מכיוון שכרגע בוחנים את התלונה שלי ואני רוצה לתת להם הזדמנות ורק אז להחליט אם לגלול את הסיפור בפורומים.
כשקונים מוצרים צריך לקחת בחשבון מי נותן השירות. SAD BUT TRUE