המלצה לרסיבר בתקציב של 5000 שקל
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ידידי,
יש כל כך הרבה שירשורים בנושא. האם באמת תכריח אותנו ללהתחיל מהתחלה?
אתן לך את הבוטום ליין - אם לא אכפת לך יד שניה, יש פיוניר LX70 שמסתובב בלוחות - תחטוף אותו כי לא תמצא טוב ממנו בכזה מחיר.
יש כל כך הרבה שירשורים בנושא. האם באמת תכריח אותנו ללהתחיל מהתחלה?
אתן לך את הבוטום ליין - אם לא אכפת לך יד שניה, יש פיוניר LX70 שמסתובב בלוחות - תחטוף אותו כי לא תמצא טוב ממנו בכזה מחיר.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- danlior
- חבר מכור קשה

לא רוצה להכעיס כאן אנשים, אבל תמורת 5,000 ש"ח לא תמצא רסיבר עם הגברה יותר טובה או פרוססינג יותר טוב. לא משנה מה יש לו, הוא יקבל את הטוב שבטוב.zeev78 כתב:איזה רמקולים יש לך?...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
גם אני בעד ..... פיוניר LX-70 מלך הרסיברים .danlior כתב:לא רוצה להכעיס כאן אנשים, אבל תמורת 5,000 ש"ח לא תמצא רסיבר עם הגברה יותר טובה או פרוססינג יותר טוב. לא משנה מה יש לו, הוא יקבל את הטוב שבטוב.zeev78 כתב:איזה רמקולים יש לך?......
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
danlior כתב:לא רוצה להכעיס כאן אנשים, אבל תמורת 5,000 ש"ח לא תמצא רסיבר עם הגברה יותר טובה או פרוססינג יותר טוב. לא משנה מה יש לו, הוא יקבל את הטוב שבטוב.zeev78 כתב:איזה רמקולים יש לך?......
דני היקר, הבעתה את דעתך כעת תן לאחרים להביע את דעתם. הLX70 נשמע מצויין עם רמקולים כמו שלך אבל אם הוא יחובר לרמקולים יותר בהירים התוצאה לא תיהיה הכי טובה ואולי במקרה הזה האונקיו 875 יתאים יותר אבל אני חושב שיותר אחראי לבדוק קודם כל איזה רמקולים יש לבחור כדי שלא יבכה לנו אחר כך שאנחנו גמרנו לו אותם.
חברים , לא לריב בבקשה
.
הרמקולים המדוברים הם B&W CM7 ואני מעדיף שלא ללכת על רסיבר יד שניה (למה .. היסטוריה עצובה ).
האם ה 608 של אונקיו מתאים לנושא ? חלש מידי ?
אשמח לכל תשובה בנושא , תודה דרור .
הרמקולים המדוברים הם B&W CM7 ואני מעדיף שלא ללכת על רסיבר יד שניה (למה .. היסטוריה עצובה ).
אשמח לכל תשובה בנושא , תודה דרור .
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- danlior
- חבר מכור קשה

יש לך רמקולים מאוד קשים לדחיפה (יותר מסדרת ה-800), על מנת לפתוח אותם אתה זקוק להרבה זרם. האונקיו 608 לא ידגדג אותם ואם אני זוכר נכון אין לו יציאות פרה על מנת להוסיף הגברה חיצונית.madror כתב:חברים , לא לריב בבקשה.
אשמח לכל תשובה בנושא , תודה דרור ....
עצתי, לך על ה-LX70 ועם הזמן תוסיף הגברה חיצונית. במידה וזו לא אופציה, לך על הרסיבר הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=34899
יש לו את אחת ההגברות הטובות ביותר שהיו אי פעם לרסיבר ק"ב, ההגברות של רסיברים מודרנים יותר של אונקיו מחווירים לידה. יש לו מגבר מצויין שבאופן רשמי יורד יפה עד 4 אום. עקב ההגברה המוצלחת הרסיבר נוטה להתחמם הרבה. כמו כן, הפרוססינג שלו מצוין אך לא טוב כמו זה של ה-LX70.
המחיר שמבוקש קצת מוגזם, תוריד אותו קצת.
תהנה!
רגע ,
לא הבנתי עד הסוף ...תן לי להבין .
ה 608 חלש מידי .
ה 875 בלינק שציינת בעל הגברה טובה יותר (גם המסדרות הנוכחיות ?! ) אבל בעל פרוססור חלש מה LX 70 ??
אם כך אז בכלל אני בבלבלה ...ומה היה עם הדגמים החדשים , כי באמת שלא רוצה להתעסק עם יד 2 !
ה 608 חלש מידי .
ה 875 בלינק שציינת בעל הגברה טובה יותר (גם המסדרות הנוכחיות ?! ) אבל בעל פרוססור חלש מה LX 70 ??
אם כך אז בכלל אני בבלבלה ...ומה היה עם הדגמים החדשים , כי באמת שלא רוצה להתעסק עם יד 2 !
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
- danlior
- חבר מכור קשה

madror כתב:רגע ,
ה 608 חלש מידי .
אם כך אז בכלל אני בבלבלה ...ומה היה עם הדגמים החדשים , כי באמת שלא רוצה להתעסק עם יד 2 !...
לא רק חלש מידי גם פחות איכותי וכנראה ללא אפשרות שידרוג ההגברה להגברה חיצוניתה 608 חלש מידי ....
נכון מאוד ונכון מאודה 875 בלינק שציינת בעל הגברה טובה יותר (גם המסדרות הנוכחיות ?! ) אבל בעל פרוססור חלש מה LX 70 ??...
[/quote]אם כך אז בכלל אני בבלבלה ...ומה היה עם הדגמים החדשים , כי באמת שלא רוצה להתעסק עם יד 2 !...
הדגמים שהמלצתי לך עליהם כבר כוללים את הפורמטים החדשים. הדגמים החדשים הם כמו שני אילו בדיוק פלוס תמיכה של HDMI 1.4.
כל רסיבר חדש שתקנה ב-5,000 ש"ח יהיה עם הגברה אומללה יחסית למה שהרמקולים שלך צריכים. תמיכה ב-HDMI 1.4 לדעתי לא שווה את זה.