עם איזה כבל לחבר את המחשב לטלוויזיה (אם יש מאריכים)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
yuval12321 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בטלוויזיה שלי כתוב בחיבורים RGB in ויש מקום לחבר את זה ומקום לחבר rgb audio
וגם יש חיבור לבננות ששם מחובר הממיר של HOT
זה יעובד בחיבור בננות?
ומה עדיף מאלה?
והחיבור RGB הרגיל הוא לא לאודיו? (צריך תחיבור השני לאודיו?)
מחבר את זה דרך USB במחשב?
יש לזה מאריך באורך 8 מטר?
כמה זה עולה? (כולל המאריך)
וכמה עולה חיבור לVCR? (כולל מאריך)

יש לי טלוויזיה גדולה רחוקה מהמחשב 20 מטר מרחק וקרובה שרחוקה מהמחשב 7 מטר

יש איכות טובה למחשב במסך של הטלוויזיה?
ויש לי כרטיס מסך בלי חיבור HD והוא 512 מגה אז אם אני יקנה מתאם אני יוכל לחבר תמחשב בחיבור HD לטלוויזיה?
כמה עולה מתאם + כבל HD?
עדיף לקנות כבר כרטיס מסך חדש?

עריכה:
נזכרתי במשהו חדש שראיתי!
הנה:
http://www.intel.com/consumer/products/ ... isplay.htm
זה יצא כבר לחנויות?
כמה עולה?
ויש בזה חיבור HD אני חושב אבל זה יכול רק עד איכות 720p
זה טוב?
זה כאילו מעתיק תתמונה מהמחשב או שממש יש בזה כרטיס גרפיקה שעושה תאיכות תמונה?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

קודם כל, רגע של עברית: (i) לא כותבים "תמחשב", "תתמונה". כותבים "את המחשב", "את התמונה".

לענייננו: חיבור ה-RGB הנמצא בטלוויזיות LCD ופלזמה זהו למעשה חיבור VGA (שקע טרפזי בצבע כחול), ולידו יש חיבור אודיו אנלוגי אליו אתה מחבר תקע 3.5 מ"מ (כמו של אוזניות) מה-Line Out של כרטיס הקול של המחשב שלך (בד"כ שקע 3.5 מ"מ בצבע ירוק) בשביל להעביר את האודיו.
בחיבור VGA למרחקים ארוכים צריך כבל איכותי במיוחד, אחרת תקבל הנחתה משמעותית באיכות התמונה.
בחיבור HDMI אין משהו באמצע כי זהו חיבור דיגיטלי. או שיש תמונה באיכות 100% או שלא תהיה תמונה. גם כאן למרחקים ארוכים צריך כבל איכותי, אחרת לא תצליח לקבל סינכרון תקין של התמונה.

לגבי הפתרון האלחוטי של אינטל, עד כמה שידוע לי, זה לא נמכר עדיין בארץ.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #3 

pixies, תיקנתי את הכותרת כי זה הציק לי ברמות.

yuval12321, אתה כותב בפורום ציבורי, אנא ממך תשקיע את המינימום הנדרש כדי להתבטא באופן נהיר וקריא.

בנוסף למה ש pixies כתב, יש לשים לב שהרבה מסכים מגבילים את סוג הרזולוציה שהם מוכנים לקבל בכל כניסה. במקרה שלך צריך לוודא שאותה כניסת RGB לא מגבילה אותך לרזולוציות מסך מחשב סטנדרטיות כמו 800x600 או 1024x768. זה בטוח כתוב במדריך למשתמש שקיבלת עם המסך.

אני גם מתקן את מה ש pixies כתב בנוגע לחיבור דיגיטלי. ההנחה שאו שזה עובד או שזה לא עובד בכלל אינה מדוייקת היות וכל תמונה מורכבת מיותר מפיקסל אחד. בחיבורי HDMI יש הרבה מקרים שבהם רואים נקודות ירוקות שרצות על המסך. זה סימפטום למצב שיש אובדן מידע לגבי כמה פיקסלים אבל זה עדיין לא מספיק כדי לגרום לאבדן טוטאלי של התמונה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

yuval12321 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

pixies כתב:קודם כל, רגע של עברית: (i) לא כותבים "תמחשב", "תתמונה". כותבים "את המחשב", "את התמונה".

לענייננו: חיבור ה-RGB הנמצא בטלוויזיות LCD ופלזמה זהו למעשה חיבור VGA (שקע טרפזי בצבע כחול), ולידו יש חיבור אודיו אנלוגי אליו אתה מחבר תקע 3.5 מ"מ (כמו של אוזניות) מה-Line Out של כרטיס הקול של המחשב שלך (בד"כ שקע 3.5 מ"מ בצבע ירוק) בשביל להעביר את האודיו.
בחיבור VGA למרחקים ארוכים צריך כבל איכותי במיוחד, אחרת תקבל הנחתה משמעותית באיכות התמונה.
בחיבור HDMI אין משהו באמצע כי זהו חיבור דיגיטלי. או שיש תמונה באיכות 100% או שלא תהיה תמונה. גם כאן למרחקים ארוכים צריך כבל איכותי, אחרת לא תצליח לקבל סינכרון תקין של התמונה.

לגבי הפתרון האלחוטי של אינטל, עד כמה שידוע לי, זה לא נמכר עדיין בארץ.
...
הזה של אינטל מוכרים באיביי אני חושב
יש בו כרטיס מסך והוא כאילו מחליף תכרטיס ל המחשב או הוא מקרין בדיוק את מה שבמחשב גם אם יש תקיעות?
הוא יתאים גם למשחקים? (אם יש בזה כרטיס מסך וזה לא משתמש בכרטיס של המחשב אז הוא מתאים למשחקים כבדים?)

ותיכנסו גם לפה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 85#1307885
תראו תהודעה האחרונה

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”