לכל מי שיש בעיות עם ה-GPS בגאלקסי S..........
-
shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
שלום לכולם,
ברשותי סמסונג גלקסי S של AT&T המכונה CAPTIVATE
אני מאוד אוהב את המכשיר ולמרות שבארץ אינני משתמש ב-GPS כמעט נורא צרם לי תפקודו הלקוי של ה-GPS במכשיר.
ניסית כמה וכמה תיקונים והיו פעמים שהייתי בטוח שהגאולה כבר הגיעה אבל לאחר מכן התבדיתי לצערי....עד השבוע.
אני אחלק את הבעיה עם ה-GPS ל-2.
1. נעילה ראשונית - לוקחת הרבה מאוד זמן.
2. דיוק ופעולה תוך כדי תזוזה.
קראתי שהרבה אנשים אמרו שהם יכולים לחיות עם עניין הנעילה אבל לא עם הבעיה השניה. אחרים טענו שהם כלל לא מקבלים נעילה. אחרים אמרו שלהם אין בכלל בעיה וכו' וכו'.
אני מודע לעובדה שאולי לחלק מהמשתמשים אני לא מחדש דבר אבל בתור אחד שחיפש פתרון הרבה זמן אני רוצה לשתף את מה שעבד בשבילי.
הפתרון עבד לי גם על הרום של הקוגנישיין וגם על הרום של AXURA.
ובכן. לכל מי שהיה בעיה עם המכשיר ניסה כל מיני פתרונות שהיו ברשת ולפעמים הפתרונות האלה רק החמירו את המצב.
ולכן אלא אם צרבת רום מחדש או עשית פקטורי ריסט כל ה"***" של הפתרונות שלא עבדו נשאר ולכן לא היתה אפשרות לבדוק תיקון תיקון אינדיבידואלית.
מזה כחודש סמסונג שחררה אפליקציה יעודית למכשירי הקפטיבייט והויברנט בשם Samsung Gps Restore. אפילקציה זאת תפקידה הוא למחוק את קובץ הקונפיגורציה המשמש את ה-GPS ומחזיר אותו למצב המקור כמו בסטוק רום.(כמו שעשה פקטורי ריסט)
לצערנו האלפקציה בדומה ל-OPEN OFFICE לא היתה זמינה במרקט לכל המשתמשים אלא רק לאלה שמזוהים שגולשים ברשת של AT&T ו-T-MOBILE.
לאחר נבירה באינטרנט מישהו מפורום ה-XDA הואיל בטובו להעלות את ה-APK לרשת עבור המשתמשים שידם אינה משגת את האפליקציה.
לאחר מכן קראתי במספר פוסטים ברשת ובעיקר בפוסט של הגאלקסי S שהרבה משתמשים העידו שגירסת הדרייברים של ה-GPS בגרסת התוכנה JM9 עושה פלאים וביצועיי ה-GPS עם גירסא זאת על גבול המצויין.
ולסיום... קולגות שלי בעבודה קיבלו את הגאלקסי S ברשת פלאפון כבר בתחילת החודש אפילו לפני השקתו הרשמית.
שיחקתי עם המכשיר שלהם וראיתי שאצלם הביצועים מצויינים. השוויתי הגדרות והגדרתי את אותן ההגדרות אצלי.
וכעת בשעה טובה ה-GPS מתפקד בצורה טובה(לא מצויינת).
יש נעילה מהירה מאוד.
יש דיוק טוב.
עולם אחר לעומת קודם.
לטובת החברים אני ארכז את השלבים ואת מקורות ההורדה.
1. מורידים את ה-Samsung Gps Restore מ-
http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1291153281
ומריצים אותה!
2. מבצעים את התיקון הבא על פי ההוראות:
http://iandroid.co.il/forum/topic13191.html
3. נכנסים שוב להגדרות ה-LbsTestMode ומוודאים:
Application Settings-> Operation Mode = Standalone
Supl/CP Setting -> Server port = 7276
Supl/CP Setting -> Server = supl.google.com
ולדעתי השוס הוא בהגדרה הבאה אותה לקחתי והרום של פלאפון:
Supl/CP Setting -> SUPL Secure Socket = OFF
4. בהגדרות ה-GPS תחת ה-Settings מסמנים רק את "USE WIRELESS NETWORKS" ולא את "USE SENSOR AIDING"
זהו שיהיה בהצלחה ואם יש שאלות אני אשמח לענות.
מצאתי עוד פוסט מעניין מאוד.
אלוהים יודע איך אבל מישהו מ-XDA פורום גילה שקירצוף עדין של שני המגעים במכסה האלומיניום מביא לשיפור בקליטה של ה-GPS.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=876179
אני ניסיתי ואני יכול להעיד שלפחות אצלי יש שיפור קל ואני אפילו מקבל lock במשרד ליד החלון.
ברשותי סמסונג גלקסי S של AT&T המכונה CAPTIVATE
אני מאוד אוהב את המכשיר ולמרות שבארץ אינני משתמש ב-GPS כמעט נורא צרם לי תפקודו הלקוי של ה-GPS במכשיר.
ניסית כמה וכמה תיקונים והיו פעמים שהייתי בטוח שהגאולה כבר הגיעה אבל לאחר מכן התבדיתי לצערי....עד השבוע.
אני אחלק את הבעיה עם ה-GPS ל-2.
1. נעילה ראשונית - לוקחת הרבה מאוד זמן.
2. דיוק ופעולה תוך כדי תזוזה.
קראתי שהרבה אנשים אמרו שהם יכולים לחיות עם עניין הנעילה אבל לא עם הבעיה השניה. אחרים טענו שהם כלל לא מקבלים נעילה. אחרים אמרו שלהם אין בכלל בעיה וכו' וכו'.
אני מודע לעובדה שאולי לחלק מהמשתמשים אני לא מחדש דבר אבל בתור אחד שחיפש פתרון הרבה זמן אני רוצה לשתף את מה שעבד בשבילי.
הפתרון עבד לי גם על הרום של הקוגנישיין וגם על הרום של AXURA.
ובכן. לכל מי שהיה בעיה עם המכשיר ניסה כל מיני פתרונות שהיו ברשת ולפעמים הפתרונות האלה רק החמירו את המצב.
ולכן אלא אם צרבת רום מחדש או עשית פקטורי ריסט כל ה"***" של הפתרונות שלא עבדו נשאר ולכן לא היתה אפשרות לבדוק תיקון תיקון אינדיבידואלית.
מזה כחודש סמסונג שחררה אפליקציה יעודית למכשירי הקפטיבייט והויברנט בשם Samsung Gps Restore. אפילקציה זאת תפקידה הוא למחוק את קובץ הקונפיגורציה המשמש את ה-GPS ומחזיר אותו למצב המקור כמו בסטוק רום.(כמו שעשה פקטורי ריסט)
לצערנו האלפקציה בדומה ל-OPEN OFFICE לא היתה זמינה במרקט לכל המשתמשים אלא רק לאלה שמזוהים שגולשים ברשת של AT&T ו-T-MOBILE.
לאחר נבירה באינטרנט מישהו מפורום ה-XDA הואיל בטובו להעלות את ה-APK לרשת עבור המשתמשים שידם אינה משגת את האפליקציה.
לאחר מכן קראתי במספר פוסטים ברשת ובעיקר בפוסט של הגאלקסי S שהרבה משתמשים העידו שגירסת הדרייברים של ה-GPS בגרסת התוכנה JM9 עושה פלאים וביצועיי ה-GPS עם גירסא זאת על גבול המצויין.
ולסיום... קולגות שלי בעבודה קיבלו את הגאלקסי S ברשת פלאפון כבר בתחילת החודש אפילו לפני השקתו הרשמית.
שיחקתי עם המכשיר שלהם וראיתי שאצלם הביצועים מצויינים. השוויתי הגדרות והגדרתי את אותן ההגדרות אצלי.
וכעת בשעה טובה ה-GPS מתפקד בצורה טובה(לא מצויינת).
יש נעילה מהירה מאוד.
יש דיוק טוב.
עולם אחר לעומת קודם.
לטובת החברים אני ארכז את השלבים ואת מקורות ההורדה.
1. מורידים את ה-Samsung Gps Restore מ-
http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1291153281
ומריצים אותה!
2. מבצעים את התיקון הבא על פי ההוראות:
http://iandroid.co.il/forum/topic13191.html
3. נכנסים שוב להגדרות ה-LbsTestMode ומוודאים:
Application Settings-> Operation Mode = Standalone
Supl/CP Setting -> Server port = 7276
Supl/CP Setting -> Server = supl.google.com
ולדעתי השוס הוא בהגדרה הבאה אותה לקחתי והרום של פלאפון:
Supl/CP Setting -> SUPL Secure Socket = OFF
4. בהגדרות ה-GPS תחת ה-Settings מסמנים רק את "USE WIRELESS NETWORKS" ולא את "USE SENSOR AIDING"
זהו שיהיה בהצלחה ואם יש שאלות אני אשמח לענות.
מצאתי עוד פוסט מעניין מאוד.
אלוהים יודע איך אבל מישהו מ-XDA פורום גילה שקירצוף עדין של שני המגעים במכסה האלומיניום מביא לשיפור בקליטה של ה-GPS.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=876179
אני ניסיתי ואני יכול להעיד שלפחות אצלי יש שיפור קל ואני אפילו מקבל lock במשרד ליד החלון.
נערך לאחרונה על ידי shraga007 ב 18/01/2011 19:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- mokagi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
טוב.
ניסיתי את התיקון על ה-Captivate של אישתי, שלא הצלחתי לגרום ל-GPS שלו לעבוד מאז שקניתי אותו.
כרגע זה עובד טוב! אני לא רוצה להתלהב יותר מדי, כי היו תיקונים שעבדו רק לזמן קצר. אמשיך לבדוק את זה בימים הקרובים ואדווח..
דרך אגב: לא הצלחתי להבין באיזה שלב צריך להפעיל את ה-GPS restore של סמסונג, אז לא השתמשתי בו (הפעם, כבר הפעלתי אותו די הרבה פעמים על הטלפון והוא נכשל בלמצוא את המיקום שלו). לא נראה לי שהוא משחק תפקיד משמעותי, כי ממילא אנחנו משנים כל מיני הגדרות...
שוב תודה!
ניסיתי את התיקון על ה-Captivate של אישתי, שלא הצלחתי לגרום ל-GPS שלו לעבוד מאז שקניתי אותו.
כרגע זה עובד טוב! אני לא רוצה להתלהב יותר מדי, כי היו תיקונים שעבדו רק לזמן קצר. אמשיך לבדוק את זה בימים הקרובים ואדווח..
דרך אגב: לא הצלחתי להבין באיזה שלב צריך להפעיל את ה-GPS restore של סמסונג, אז לא השתמשתי בו (הפעם, כבר הפעלתי אותו די הרבה פעמים על הטלפון והוא נכשל בלמצוא את המיקום שלו). לא נראה לי שהוא משחק תפקיד משמעותי, כי ממילא אנחנו משנים כל מיני הגדרות...
שוב תודה!
-
shraga007
- חבר מכור קשה

embedded כתב:אני גם רוצה לנסות את התהליך.
אני גם עם קפטיבייט רום JB 4.12
הGPS שלי פשוט נורא לא מצליח להסתנכרן.
מישהו יכול לדווח האם התיקון הזה באמת פותר את הבעיה?...
WOW, אני אפילו שכחתי שכתבתי את הפוסט הזה
אני כבר מאז החלפתי כבר עוד פעמיים מכשיר.
בזמנו זה עבד מעולה.
לא יודע לגבי היום.
-
shraga007
- חבר מכור קשה

איפה, זה היה בתקופת ה-FROYO וה-GINGERBREAD.embedded כתב:אני לא מצליח להוריד את הקובץ בסעיף 2.
יש לך את התיקון במקרה?...
אין לי מושג מה קורה עם זה היום.