מחפש מגבר איכותי לקולנוע ביתי והאם כדאי להשקיע ?
יש לי היום מגבר אונקיו 901
רואה סרטי HD
1080P דרך מחשב איכותי , כרטיס קול טוב
רואה גם דרכו טלוויזיה
רואה סרטי MP3
לא משתמש ברסיבר לתמונה כי זה רק פוגע בתמונה ( לכן מכטיס 480GTX לטלוויזיה )
האם בחדר 4X4 יש כדאיות במגבר גדול יותר ?
במגברי נורות ?
האם מגבר של יותר וואט ישפר איכות סאונד ויתן יותר רוחב פס לרמקולים או זה נועד רק ליותר ווליום ?
תשובות עם בשר ועומק מוסבר הודה מראש
רואה סרטי HD
1080P דרך מחשב איכותי , כרטיס קול טוב
רואה גם דרכו טלוויזיה
רואה סרטי MP3
לא משתמש ברסיבר לתמונה כי זה רק פוגע בתמונה ( לכן מכטיס 480GTX לטלוויזיה )
האם בחדר 4X4 יש כדאיות במגבר גדול יותר ?
במגברי נורות ?
האם מגבר של יותר וואט ישפר איכות סאונד ויתן יותר רוחב פס לרמקולים או זה נועד רק ליותר ווליום ?
תשובות עם בשר ועומק מוסבר הודה מראש
הרמקולים שלך צריכים הגברה איכותית "עם יותר ואט" בשביל שהסאונד שלהם יפתח. רסיבר יותר עדכני אולי יתרום לשיפור הסאונד. יש לך 2 רסיברים שמסתובבים ביד 2 אם הם לא נמכרו עדין, הפיוניר LX70 והאונקיו 875 .
אישית אני חושב שהאונקיו יפיק מהרמקולים שלך סאונד יותר טוב (השילוב אונקיו וקליפש עובד טוב ביחד). לLX70 יש גוון סאונד שעלול לגרום להם להיות "בהירים מדי".
אישית אני חושב שהאונקיו יפיק מהרמקולים שלך סאונד יותר טוב (השילוב אונקיו וקליפש עובד טוב ביחד). לLX70 יש גוון סאונד שעלול לגרום להם להיות "בהירים מדי".
,
יש לי את 901 למה אני צריך את 875 ?
הרי ברשת יש רק DTS או DD
למה אתה קורא "בהירים מדי". ?
לא הבנתי אתה מציע לי רסיבר משומש שעולה פי 2 מחדש ?
http://compare.ebay.com/like/1805980918 ... 602_309572
במה זה יתרום בכלל ?הפיוניר LX70 והאונקיו 875...
הרי ברשת יש רק DTS או DD
למה אתה קורא "בהירים מדי". ?
לא הבנתי אתה מציע לי רסיבר משומש שעולה פי 2 מחדש ?
http://compare.ebay.com/like/1805980918 ... 602_309572
danrohs כתב:,במה זה יתרום בכלל ?הפיוניר LX70 והאונקיו 875...
הרי ברשת יש רק DTS או DD
למה אתה קורא "בהירים מדי". ?...
לדעתי 2 הרסיברים שהצעתי יתנו סאונד יותר טוב בכל פרמטר מה901 ככה שגם אם אתה מגביל את עצמך לפורמטים הישנים אז יהיה לך שיפור שאותו אתה מחפש (אם לא היה חסר לך משהו סביר להניח שלא הייתה פותח את השירשור, נכון
עדיין לצערי אתה לא מובן איך זה יבוא לכדי ביטוי ?לדעתי 2 הרסיברים שהצעתי יתנו סאונד יותר טוב בכל פרמטר מה901...
איך אני ירגיש שיפור ?
אתה יודע מה חסר לי ?אם לא היה חסר לך משהו סביר להניח שלא הייתה פותח את השירשור...
עכשיו אתה מפנה אותי לגוגל ?"אני" לא המצאתי את המושג "סאונד בהיר", מדובר במונח ידוע למי שקצת מתעניין בתחום...
יש פירושים רבים וכול אחד ממציא את המושגכ הזה איך שנראה לו ומרגיש כלפיו , זה מושג מופשט ,סלנג
זה שאתה לא יודע להסביר על מה אתה כותב ומפנה אותי לגוגל , מסביר הרבה דברים !
Danrohs,
אני לא כל כך מבין למה אתה טורח לבקש עצה בפורום, ואז תוקף את מי שנותן לך אחת. זה לא מרכז שירות ותמיכה כאן.... אתה לא חייב לקבל מה שאנשים פרטיים אומרים, פשוט תגיד יפה תודה ותחכה לתגובות נוספות, או שתחדד את השאלה שלך.
אני לא כל כך מבין למה אתה טורח לבקש עצה בפורום, ואז תוקף את מי שנותן לך אחת. זה לא מרכז שירות ותמיכה כאן.... אתה לא חייב לקבל מה שאנשים פרטיים אומרים, פשוט תגיד יפה תודה ותחכה לתגובות נוספות, או שתחדד את השאלה שלך.
danrohs ,
אתה נמצא בפורום 5 ימים ומרשה לעצמך סגנון לא מקובל בכלל.
אולי כדאי שתרגיע את העצבים שלך במקום אחר...
אין לך מושג מי זה zeev78 .
אם לא היית מתלהם כל כך והיית טורח לעשות חיפוש בפורום על zeev78 היית מבין מיד שלא מדובר פה בשום סוחר וכמות האנשים שקיבלו ממנו עצות טובות והודו לו גדול יותר ממה שאתה תקבל כל ימי חייך.
אבל אל תתן לעובדות להפריע לך...
אני מאוד מקווה שאף אחד לא יענה לך ושתמצא את עצמך מהר מאוד מחוץ לפורום ולאור ההתבטאויות שלך זה יכול לקרות מהר יותר ממה שנדמה לך.
לא להתראות ולא להשתמע
ארז
אתה נמצא בפורום 5 ימים ומרשה לעצמך סגנון לא מקובל בכלל.
אולי כדאי שתרגיע את העצבים שלך במקום אחר...
אין לך מושג מי זה zeev78 .
אם לא היית מתלהם כל כך והיית טורח לעשות חיפוש בפורום על zeev78 היית מבין מיד שלא מדובר פה בשום סוחר וכמות האנשים שקיבלו ממנו עצות טובות והודו לו גדול יותר ממה שאתה תקבל כל ימי חייך.
אבל אל תתן לעובדות להפריע לך...
אני מאוד מקווה שאף אחד לא יענה לך ושתמצא את עצמך מהר מאוד מחוץ לפורום ולאור ההתבטאויות שלך זה יכול לקרות מהר יותר ממה שנדמה לך.
לא להתראות ולא להשתמע
ארז