במשך הכמה ימים אחרונים הייתי קורא בסתר פה בפורום ובכלל באתר החדשות .
כמו כן חקרתי קצת באתרים חיצוניים על טכנו' LCD LED , ואני מרגיש שעכשיו אני מספיק
כשיר כדי לבקש עזרה לבחור טלויזיה , מבלי שאני יקבל המלצה ואני לא יבין בכלל מה הטכנולוגיה אומרת.
אני מחפש טלויזיה lcd LED , רצוי backside light , בגודל 32 או 37 , אבל רצוי 32 .
שימוש עיקרי יהיה לראות סרטי HD דרך הסוני 3 שמחובר ב- HDMI , ויוצא אל רסיבר בכבל אופטי .
כמובן שמשחקי סוני יהיה שימוש נוסף , שימוש אחרון אבל הכי פחות חשוב זה תכני SD .
הטלויזיה תעמוד על סטדנד בחדר ילדים במרחק 2-2.5 מטר מרחק צפייה .
לכן חשוב לי שגם הסטדנט ביחד עם הטלויזיה ייראה פחות או יותר עיצובי , למשל הפנסוניק לדעתי משום מה לא ממש מושך את העין , בניגוד לסמסונג , LG , פיליפס וכו' .
כרגע יש לי LCD 26" טושיבה רגזה A3000 אם אני לא טועה , דגם אחד הישנים אפילו לא HD לדעתי.
ומכיוון שסטרימר , ורסיבר כבר יש לי , אני כרגע רוצה דגש על איכות צפייה , אני לא יתנגד אם המכשיר יתמוך
ב- DLNA , חיבורי USB , סטרימרים וכדומה , אבל לא על פשר איכות התמונה .
כרגע ראיתי ב- BIG BOX ,
3 דגמים שמצאי חן בעיני אבל בגדלים שאני לא צריך .
toshiba sl733
lg 37le5500 -> יכול להיות אופציונאלי בגודל אך רצוי 32
samsung ua40c5000
כאשר הוא אמר שהדגם של הסמסונג קיים גם ב- 32 והוא אמר שזה שדגם
samsung ua32c4000 , או משו כזה , אבל לדעתי זה חירטוט כדי לדחוף לי אותה שאני יקנה מעודפים או משו כזה
מבחינת האיכות , הטושיבה לקחת את כולם אבל גם המחיר שלה בהתאם , הסמסונג לדעתי הייתה מקום 2
לאחר מכן ה- LG ..
מה שכן , חלק מהתמונות בסמסונגים , אפילו אם יורשה לי , סידרה 6 , הצבעים מאוד צהבהים , לא ביררתי אם זה בגלל שהטלויזיה מכוונת ל- Warmth , אבל לעמתה סידרה 5 ניראתה פשוט מקסים עם צבעי ה- Cold שלה .
כנ"ל בין 2 דגמי טושיבה , שאחד מהם היה פשוט מאור בהיר ולבן , והשני שהזכרתי למעלה היה בצבעים הרבה יותר "נכונים"
אז אולי מישו יכול לתת לי המלצה , לא בהכרח הדגמים האלה , לטלויזיה LED בגודל הזה
שאיכות הצפייה מעולה ? כמובן שאני יילך וייראה אם היא אכן כמו שאני מצפה.
תודה רבה , סליחה על החפירה