באמצעות התוכנה ניתן להזרים תכנים אישיים (מוזיקה או וידאו המאוחסנים על המחשב) אולם גם תכנים כגון סרטוני יוטיוב או HULU ואפילו שידורי טלויזיה, במידה וקיים טיונר במחשב.
לפני מס' חודשים הוכרזו גם מזרימדיות מבית Orb (דגם המיועד לאודיו בלבד ודגם הכולל גם וידאו) אשר מתחברים למערכת ביתית ומאפשרים הזרמת תכנים ממחשב מרכזי.
בתערוכה הנוכחית, Orb מודיעים על המוצר הבא - ה ORB BR.
מדובר בדיסק המכיל תוכנה מבוססת BD Java, אשר מכניסים לנגן בלוריי ביתי הכולל חיבור רשת ולמעשה הופכים את הנגן לקליינט של שרת ה Orb.
בצורה זו ניתן להעניק למכשירי BD ישנים יחסית (שאינם עשירים בתכני רשת, כמו הדגמים החדישים יותר) את היכולת לקבל תכנים מורכבים באמצעות הזרמה, ולהגדיל מאוד את השימושיות של הנגן במרכז המדיה הביתי, גם לתכני רשת וגם לתכנים אישיים.
ניתן יהיה לשלוט על ה Orb BR גם באמצעות ממשק הנגן וגם בעזרת הסמארטפון או הטבלט הביתיים (iOS או אנדרואיד, לדברי מנכ"ל החברה, Joe Costello).
מחיר המוצר צפוי להיות נמוך (כ 20$) ותכונה זו כפי הנראה תהפוך אותו לאטרקטיבי מאוד עבור אלו שמחפשים גישה יעילה וזולה יחסית לתכנים אונליין.

מקורות:
CNET
bd-livenews



