רמקולים למחשב ב3490 ש"ח
זאב, אני בדיוק ראיתי אותם בעלון של BUG בשישי, ואמרתי שבמוצ"ש אני אפתח עליהם כאן נושא כדי לשאול אתכם האם זה שווה את זה 
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
יפים זה בטוח
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
חד משמעית לא ( ולא בגלל הרמקולים ).
במחיר הזה אתה יכול ליצור לעצמך אזור האזנה נוח יותר ומתאים יותר מאשר כסא + שולחן + מחשב ורמקולים שמחוברים אליו.
במחיר הזה אתה יכול ליצור לעצמך אזור האזנה נוח יותר ומתאים יותר מאשר כסא + שולחן + מחשב ורמקולים שמחוברים אליו.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
השאלה שלי היא לגבי הרמקולים בלבד, עזוב את השולחן והכיסאות בצדLior_M כתב:חד משמעית לא ( ולא בגלל הרמקולים ).
במחיר הזה אתה יכול ליצור לעצמך אזור האזנה נוח יותר ומתאים יותר מאשר כסא + שולחן + מחשב ורמקולים שמחוברים אליו....
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ראשית ישנם רמקולים למחשב הרבה יותר יקרים מאילו. היום ישנם הרבה אנשים בעולם שזה המקום היחיד עבורם לשמוע מוסיקה ולראות סרטים. לחברת THX יש אפילו SET UP וכיולים מומלצים עבורם.
ובנוסף, לא לשכוח שמאחורי הרמקולים של HK עומדת חברת JBL
ובנוסף, לא לשכוח שמאחורי הרמקולים של HK עומדת חברת JBL
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
danlior כתב:ראשית ישנם רמקולים למחשב הרבה יותר יקרים מאילו. היום ישנם הרבה אנשים בעולם שזה המקום היחיד עבורם לשמוע מוסיקה ולראות סרטים. לחברת THX יש אפילו SET UP וכיולים מומלצים עבורם.
ובנוסף, לא לשכוח שמאחורי הרמקולים של HK עומדת חברת JBL...
אני בטוח שיש רמקולים יותר יקרים, על זה אין ויכוח, השאלה היא האם הרמקולים האלה מספקים את הסחורה? אני אישית לא אוהב לקנות שם, אני מעוניין קודם כל באיכות ותמורת 3500 עבור זוג רמקולים למחשב אני מצפה להרבה יותר מיופי (שהוא לא פחות חשוב) ושם נוצץ.
- danlior
- חבר מכור קשה

לא הייתי פוסל את איכות הסאונד מבלי לנסות. שוב, מדובר ב-JBLzeev78 כתב:danlior כתב:ראשית ישנם רמקולים למחשב הרבה יותר יקרים מאילו. היום ישנם הרבה אנשים בעולם שזה המקום היחיד עבורם לשמוע מוסיקה ולראות סרטים. לחברת THX יש אפילו SET UP וכיולים מומלצים עבורם.
ובנוסף, לא לשכוח שמאחורי הרמקולים של HK עומדת חברת JBL...
אני בטוח שיש רמקולים יותר יקרים, על זה אין ויכוח, השאלה היא האם הרמקולים האלה מספקים את הסחורה? אני אישית לא אוהב לקנות שם, אני מעוניין קודם כל באיכות ותמורת 3500 עבור זוג רמקולים למחשב אני מצפה להרבה יותר מיופי (שהוא לא פחות חשוב) ושם נוצץ....
כמובן יש לבדוק את מחירם בארה"ב ולוודא שאין כאן פערים מוגזמים.
המחיר באתר הוא 999 דולר , כנראה המחיר בארץ מתקרב למחירים בחו"ל.
אלמנט הבאס הוא 3 אינץ'
... אפשר לראות שהתיבות הן אולי 7 ליטר . לשלם בשביל זה 3500 ש"ח זה לא חכם במיוחד.
צריך להתנגד לכל הגימיקים החדשים האלה בתחום , אני לא רואה כיצד חוקי הפיסיקה משתנים ואיך רמקול כזה מסוגל להפיק באס ... העובדה שהם מתגאים ב EXCURSION של אינץ' ליחידת הבאס אומרת לי גם הרבה , אומר לי שהבאס יהיה מעוות ולא נאמן למקור , וכנראה הדבר יפגע גם בתדרי המיד.
אם זה היה עולה 800 ש"ח הייתי מדבר על זה אחרת.
אלמנט הבאס הוא 3 אינץ'
צריך להתנגד לכל הגימיקים החדשים האלה בתחום , אני לא רואה כיצד חוקי הפיסיקה משתנים ואיך רמקול כזה מסוגל להפיק באס ... העובדה שהם מתגאים ב EXCURSION של אינץ' ליחידת הבאס אומרת לי גם הרבה , אומר לי שהבאס יהיה מעוות ולא נאמן למקור , וכנראה הדבר יפגע גם בתדרי המיד.
אם זה היה עולה 800 ש"ח הייתי מדבר על זה אחרת.
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- קיבל תודות: 190 פעמים
אני לא מבין מאיפה הקביעה הזו... למרות ש HK הם הבעלים של JBL אני לא חושב שהרמקולים הם של JBL כמו שההגברה ברמקולים האלו הם לא של מארק לוינסון... (HK גם הבעלים של מארק לוינסון)danlior כתב:לא אתפלא! שוב, מדובר ב-JBL...
- danlior
- חבר מכור קשה

JBL עושים את הרמקול למותג HK.LiorDrZ כתב:אני לא מבין מאיפה הקביעה הזו... למרות ש HK הם הבעלים של JBL אני לא חושב שהרמקולים הם של JBL כמו שההגברה ברמקולים האלו הם לא של מארק לוינסון... (HK גם הבעלים של מארק לוינסון)danlior כתב:לא אתפלא! שוב, מדובר ב-JBL......
האם אי פעם נימקתי עובדה זאת ע"י קביעת הבעלות?
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
דיון תיאורטי מרתק ...
לבוא ל - BUG ולשמוע, התשובה תהיה כבר מהצליל הראשון !
לבוא ל - BUG ולשמוע, התשובה תהיה כבר מהצליל הראשון !
- danlior
- חבר מכור קשה

ומה יצא לי מזה? נראה לי שזה מטריד אותי במיוחד אם אתה מודה שטעית או לא?LiorDrZ כתב:danlior כתב:באף מקום ברשת לא מצויין ש JBL מייצרים את הרמקולים האלו עבור HK ולכן כתבתי כמו שכתבתי. אם תוכל להוכיח לי אחרת אשמח להודות בטעותי.JBL עושים את הרמקול למותג HK....
ליאור...