מסך הקרנה שחור

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
Tital פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות מסך הקרנה שחור הסיבה היא שאני רוצה ליצור מקום חשוך וכמה שפחות אור שיוחזר מההקרנה אל חלל המקום, אילו מסכים קיימים בשוק? מה מומלץ? ומה טווח המחירים.. אני יודע שהשאלות הן כלליות ואני בטוח שיש המון אפשרויות אשמח לכל עזרה ואינפורמציה, עד עכשיו המסך השחור היחידי שמצאתי הוא Black Diamond ומחירו פשוט מחוץ לתקציב (80" גודל - 2200$ בחו"ל)

המון תודה!! :)

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6606
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

נראה לי שאתה לא מבין מה הוא מסך הקרנה שחור. מסך זה נוצר כדי לאפשר הקרנה במקומות בהירים ! במידה ויש לך אפשרות להחשיך חדר, הדבר האחרון אותו אתה צריך זה מסך הקרנה מסוג זה

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #3 

ride כתב:נראה לי שאתה לא מבין מה הוא מסך הקרנה שחור. מסך זה נוצר כדי לאפשר הקרנה במקומות בהירים ! במידה ויש לך אפשרות להחשיך חדר, הדבר האחרון אותו אתה צריך זה מסך הקרנה מסוג זה
...
(Y)

לגבי דגמים חוץ מהBLACK DIAMOND היו לסוני שני דגמים שנמכרו לא מזמן במחירים מצחיקים.
הHCS80 הוא מסך קבוע שכונה CHROMVIEW ונמכר בזמנו ב2000$ לגודל 80". לפני כמה חודשים נמכר במחירת חיסול בכ100$.
השני פחות מומלץ, נקרא DYNACLEAR והוא גרסאת גלילה זולה של המסך הקודם.
כיום אולי תוכל למצוא כאלה בEBAY.

Tital פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אנסח את עצמי מחדש, אני רוצה שכמה שפחות תאורה תוחזר אל חלל החדר ותשפיע על התאורה במקום..... המקום הוא בר-מסעדה בגודל של כל 120 מטר ואני מפחד שאם אני אשים שם מסך 140" פחות או יותר כמות האור שתוחזר אל חלל החדר ממש תשפיע על התאורה במקום, אתם אומרים שלא כדאי לשים מסך שחור? אז מה כן? :)

תודה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #5 

אתה יכול לשים פילטר ניטרלי חזק על המקרן כדי לצמצם את עוצמת האור.

לא ברור מה אתה מתכוון להקרין שם.
יש סתירה אינהרנטית במה (שנראה לי) שאתה רוצה להשיג: גם חושך במקום וגם שיראו תמונה סבירה על המסך.
תקרין סרטים אפלים :wink:
משה

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #6 

Tital כתב:אנסח את עצמי מחדש, אני רוצה שכמה שפחות תאורה תוחזר אל חלל החדר ותשפיע על התאורה במקום..... המקום הוא בר-מסעדה בגודל של כל 120 מטר ואני מפחד שאם אני אשים שם מסך 140" פחות או יותר כמות האור שתוחזר אל חלל החדר ממש תשפיע על התאורה במקום, אתם אומרים שלא כדאי לשים מסך שחור? אז מה כן? :)

תודה
...
מה תנאי התאורה במקום? אם המקום מואר לחלוטין, אין לך שום חשש מהחזרה של האור לאורחים, אבל מסך שחור יתאים לך כדי לקבל תמונה נורמלית.
אם המקום חשוך מאוד, אז בחר מקרן עם עוצמת הארה מינימלית שיתאים לגודל המסך וזהו. בד"כ הבעיה במסכי ענק היא שאין מספיק בהירות ולא שהאור ישפך חזרה לחדר.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”