גימיק טיפשי כן או לא העיקר שתהיה לי את האופציה...dor8 כתב:תתחדש וברוך הבא למימד השלישי !!LiorDrZ כתב:TX-P50VT20E...![]()
איך העזת בכלל לרכוש מסך 3D בזמן בפורום יש מספר אנשים שטוענים שזה גימיק טפשי ??
...
עצתכם לפני רכישת מסך 55 3D..
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
תראה כאן:Miraje כתב:snowgoose
מה קורה?
מה קנית בסוף?...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
Natural Born Gamer
snowgoose
סכום נאה קיבלת מההנהלה...
שאלת היכן תוכל לראות את הסוני nx810 והסמסונג c8000 - חנות "ארמגדון" סניף הבורסה ברמת גן, שני המסכים צמודים אחד לשני בגודל 55",
שני המסכים מעולים, לי באופן אישי הפריע מאד הפעלת התפריט ותכונות המסך באמצעות השלט במסך הסוני, נראה שסוני מכוונים לאנשי מקצוע מיומנים,, או לבעלי תואר שני של האתר... אין ספק שאם תתעמק יסתדר לך בסוף.. לי זה מאד הפריע.. בסמסונג גם מתחיל יתמצא די במהירות בתכונות המסך..
עצה מהחיים.. כל עוד יש אשראי מההנהלה אל תתמזמז אפילו לא רגע אחד.. עוד חצי שנה יתכן והסכום יקוצץ בחצי.. ואולי בכלל... !!!
נכון להיום הטיימינג שלך לרכישה מעולה.. תקבל מחיר מצויין למסך שלפני כחצי שנה המחיר שלו היה ב- 50% יותר (לפחות), תעזוב אותך ממרדף אחר הטכנולוגיה, לא תצא מזה , נכון שלפעמים יש דילמה בנושא, השינויים לא כאלו דרמתיים, לא מדובר ברבולוציה.. השינויים בדיוק כמו בעולם הרכב..
אל תמתין לרגע.. מבטיח לך שתהיה מאושר בבחירה באחד משני המסכים.. גם בעוד חמש שנים..
באופן אישי אני מעדיף את הסמסונג מבין שני הדגמים..
בהצלחה
סכום נאה קיבלת מההנהלה...
שאלת היכן תוכל לראות את הסוני nx810 והסמסונג c8000 - חנות "ארמגדון" סניף הבורסה ברמת גן, שני המסכים צמודים אחד לשני בגודל 55",
שני המסכים מעולים, לי באופן אישי הפריע מאד הפעלת התפריט ותכונות המסך באמצעות השלט במסך הסוני, נראה שסוני מכוונים לאנשי מקצוע מיומנים,, או לבעלי תואר שני של האתר... אין ספק שאם תתעמק יסתדר לך בסוף.. לי זה מאד הפריע.. בסמסונג גם מתחיל יתמצא די במהירות בתכונות המסך..
עצה מהחיים.. כל עוד יש אשראי מההנהלה אל תתמזמז אפילו לא רגע אחד.. עוד חצי שנה יתכן והסכום יקוצץ בחצי.. ואולי בכלל... !!!
נכון להיום הטיימינג שלך לרכישה מעולה.. תקבל מחיר מצויין למסך שלפני כחצי שנה המחיר שלו היה ב- 50% יותר (לפחות), תעזוב אותך ממרדף אחר הטכנולוגיה, לא תצא מזה , נכון שלפעמים יש דילמה בנושא, השינויים לא כאלו דרמתיים, לא מדובר ברבולוציה.. השינויים בדיוק כמו בעולם הרכב..
אל תמתין לרגע.. מבטיח לך שתהיה מאושר בבחירה באחד משני המסכים.. גם בעוד חמש שנים..
באופן אישי אני מעדיף את הסמסונג מבין שני הדגמים..
בהצלחה
סלחו לי על חוסר העירנות בהתקדמות השירשור שהתחלתי, פשוט אני לא מסוגל להפסיק לבהות במסך שלי
costello,
תודה על העזרה אבל זה קצת מאוחר מדי...
ד"א את המסך אכן רכשתי בארמגדון וקיבלתי שרות מדהים, כיאה לחנות ברמה גבוהה
לגבי התפריטים של הסוני, זאת אותה מערכת תפריטים (XMB) שקיימת גם ב PS3 שברשותי כמה שנים כך שאני רגיל לזה, אני מוצא את התפריטים האלה דווקא כפשוטים ומהירים כאחד..עניין של טעם כנראה.
בכל אופן תודה על העזרה חברים
תוכלו לראות תמונות בשירשור הבא, כמו כן אני מבטיח לעדכן אותו עם חוות דעת שלי בעוד כמה ימים:
costello,
תודה על העזרה אבל זה קצת מאוחר מדי...
ד"א את המסך אכן רכשתי בארמגדון וקיבלתי שרות מדהים, כיאה לחנות ברמה גבוהה
לגבי התפריטים של הסוני, זאת אותה מערכת תפריטים (XMB) שקיימת גם ב PS3 שברשותי כמה שנים כך שאני רגיל לזה, אני מוצא את התפריטים האלה דווקא כפשוטים ומהירים כאחד..עניין של טעם כנראה.
בכל אופן תודה על העזרה חברים
תוכלו לראות תמונות בשירשור הבא, כמו כן אני מבטיח לעדכן אותו עם חוות דעת שלי בעוד כמה ימים:
Natural Born Gamer
תודהMiraje כתב:תתחדש snowgoose
למה בסופו של דבר בחרת ב NX810 ולא LX900 או C8000?
מענין מאוד אם יש סיבה קונקרטית....
אני בחנתי את ה NX810 אל מול ה C8000 אחת ליד השניה בארמגדון, ולטעמי ה NX810 מתמודדת טוב יותר עם זוית צפיה לא ישירה, במבנה הסלון שלי זה משמעותי. באופן כללי, לטעמי הסוני נראתה טוב יותר.
Natural Born Gamer