כרגע ישנם שתי אפשרויות :
55C8000 Samsung
Sony 55NX810
לפי המאמרים של עופר לגביי שתי המסכים האלה, שניהם מצויינים כאשר ה 3D טוב יותר בסמסונג ושידורי SD טובים יותר בסוני.
אשמח לשמוע את חוות דעת מומחי הפורום, עם עדיפות לבעלי ניסיון
צודק לגביי המשדר..dor8 כתב:אם שני מסכים כאלה הגיעו אצלך לגמר אז אתה הולך להנות בכל מקרה![]()
קח החשבון שבסוני בשביל 3D צריך לחבר משדר חיצוני לעומת 3D מובנה בסמסונג.
לא קריטי אבל עדיין עניין של נוחות ....
ברור לי ששניהם טובים, השאלה אם למישהו יש מה להגיד לחיוב או לשלילה על אחד מהם, האם האחד עדיף על האחר ? או ששניהם שווים ואזי הבחירה היא בחירה של סיגנון עיצוב\מחיר טוב יותר ?dor8 כתב:אני שרוף על הרבה מסכים ידידי ! גם אם תבחר בסוני בחרת באחד המסכים הטובים שיש כיום.
...

התקציב די מוגדר עצם הבחירה במסכים הללו (עד 20K)טלHD כתב:מה התקציב? ועד כמה "דחופה" הקניה?...

אוקי....snowgoose כתב:התקציב די מוגדר עצם הבחירה במסכים הללו (עד 20K)טלHD כתב:מה התקציב? ועד כמה "דחופה" הקניה?...
אני כרגע נמצא לפני "שיפוץ" בסלון שאני מעריך שייסתיים תוך חודש. התוכנית היא לקנות מסך חדש בסיום השיפוץ פחות או יותר.....
מרחק הצפיה הוא 3.5 מטר, ולצערי אין מקום למסך גדול יותרטלHD כתב:אוקי....snowgoose כתב:התקציב די מוגדר עצם הבחירה במסכים הללו (עד 20K)טלHD כתב:מה התקציב? ועד כמה "דחופה" הקניה?...
אני כרגע נמצא לפני "שיפוץ" בסלון שאני מעריך שייסתיים תוך חודש. התוכנית היא לקנות מסך חדש בסיום השיפוץ פחות או יותר.....
קח בחשבון שבתקציב הזה אפשר להעלות בגודל המסך ולרכוש 63C7000 לדוגמא.
לא כתבת מה המרחק צפיה שלך ולכן אני לא יודע לומר לך עד כמה זה קריטי.
אם המרחק צפיה עד 4 מטר, שני המסכים שציינת הם באמת הטובים והמומלצים ביותר.
שאלתי לגבי זמן הרכישה מכוון שסדרה D מגיעה בעוד חודשיים-שלושה....וצפויים שם המון שיפורים ותוספות....
המלצתי לך-תחכה מס' חודשים.snowgoose כתב:מרחק הצפיה הוא 3.5 מטר, ולצערי אין מקום למסך גדול יותרטלHD כתב:אוקי....snowgoose כתב:התקציב די מוגדר עצם הבחירה במסכים הללו (עד 20K)טלHD כתב:מה התקציב? ועד כמה "דחופה" הקניה?...
שאלתי לגבי זמן הרכישה מכוון שסדרה D מגיעה בעוד חודשיים-שלושה....וצפויים שם המון שיפורים ותוספות....ולכן ההתפשרות על 55"
![]()
אכן ראיתי כי סידרה D בדרך והיא מביאה שיפורים ב 3D וכמו כן מסגרת מסך מינימלית, אבל אני מניח שהסידרה הזו לא תגיע לכאן לפני מאי-יוני ולא ניראה לי שאחכה עד אז מה גם שהמחירים כנראה יהיו גבוהים יותר...וכמו בעולם המחשבים אפשר לחכות לנצח למסך הטוב יותר חדש יותר וכו'.....
המלצתי לך-תחכה מס' חודשים.snowgoose כתב:מרחק הצפיה הוא 3.5 מטר, ולצערי אין מקום למסך גדול יותרטלHD כתב:אוקי....snowgoose כתב:התקציב די מוגדר עצם הבחירה במסכים הללו (עד 20K)טלHD כתב:מה התקציב? ועד כמה "דחופה" הקניה?...
שאלתי לגבי זמן הרכישה מכוון שסדרה D מגיעה בעוד חודשיים-שלושה....וצפויים שם המון שיפורים ותוספות....ולכן ההתפשרות על 55"
![]()
אכן ראיתי כי סידרה D בדרך והיא מביאה שיפורים ב 3D וכמו כן מסגרת מסך מינימלית, אבל אני מניח שהסידרה הזו לא תגיע לכאן לפני מאי-יוני ולא ניראה לי שאחכה עד אז מה גם שהמחירים כנראה יהיו גבוהים יותר...וכמו בעולם המחשבים אפשר לחכות לנצח למסך הטוב יותר חדש יותר וכו'.....
אני מניח שהכוונה לשיפור ב 3D, קראתי כבר מאמר ביקורת ראשוני לסידרה D8000 שאכן טוען שיש שיפור ב 3D. לא ניראה לי שאני מחכה לשיפור הזה מה גם שהמחיר של זה ירקיע שחקים בדיוק כמו שהיה כשסידרה C נכנסה..נכון אני יכול לחכות ואולי להציל עוד 1K אבל בזמן הזה אני צופה ב 37"...ofercohen כתב: המלצתי לך-תחכה מס' חודשים.
השיפורים שיהיו בדור הבא של המסכים-הם דיי משמעותיים...
איכות השחורים תשופר באופן משמעותי,עיבוד התמונה ישופר,ובלדים-תופעת העננות תיצטמצם למינימום עד כדי היעלמות לגמריי.snowgoose כתב:אני מניח שהכוונה לשיפור ב 3D, קראתי כבר מאמר ביקורת ראשוני לסידרה D8000 שאכן טוען שיש שיפור ב 3D. לא ניראה לי שאני מחכה לשיפור הזה מה גם שהמחיר של זה ירקיע שחקים בדיוק כמו שהיה כשסידרה C נכנסה..נכון אני יכול לחכות ואולי להציל עוד 1K אבל בזמן הזה אני צופה ב 37"...ofercohen כתב: המלצתי לך-תחכה מס' חודשים.
השיפורים שיהיו בדור הבא של המסכים-הם דיי משמעותיים......
החידוש בD8000 לפי מה שהצלחתי להבין הוא חיבור המשקפיים בבלו טות' במקום באינפרא בדגם הקודם ,snowgoose כתב:אני מניח שהכוונה לשיפור ב 3D, קראתי כבר מאמר ביקורת ראשוני לסידרה D8000 שאכן טוען שיש שיפור ב 3D. לא ניראה לי שאני מחכה לשיפור הזה מה גם שהמחיר של זה ירקיע שחקים בדיוק כמו שהיה כשסידרה C נכנסה..נכון אני יכול לחכות ואולי להציל עוד 1K אבל בזמן הזה אני צופה ב 37"...ofercohen כתב: המלצתי לך-תחכה מס' חודשים.

זה תמיד נכון הבעיה היא שה C8000 מיובאת רק בפרללי ויש סיכוי טוב שהיא תעלם מהמלאי לפני שסידרה D8000 תגיע...טלHD כתב:גם אם לא תרכוש סדרה D....ככל שהרכישה תהיה קרובה יותר להגעת הדגמים החדשים, אני מניח שהמחירים של הסידרה הנוכחית ירדו....

אם מדובר על Edge Led למה מצויין דווקא שיש למסך מערכת תאורה לדים מקומית (תרגום די עלוב שלי)?dor8 כתב:החידוש בD8000 לפי מה שהצלחתי להבין הוא חיבור המשקפיים בבלו טות' במקום באינפרא בדגם הקודם ,snowgoose כתב:אני מניח שהכוונה לשיפור ב 3D, קראתי כבר מאמר ביקורת ראשוני לסידרה D8000 שאכן טוען שיש שיפור ב 3D. לא ניראה לי שאני מחכה לשיפור הזה מה גם שהמחיר של זה ירקיע שחקים בדיוק כמו שהיה כשסידרה C נכנסה..נכון אני יכול לחכות ואולי להציל עוד 1K אבל בזמן הזה אני צופה ב 37"...ofercohen כתב: המלצתי לך-תחכה מס' חודשים.
משקפיים קלות ונוחות יותר , שלט עם מסך מגע ועיצוב חדש שכולל מסגרת דקה ביותר.
לגבי שוני באיכות התמונה צריך לחכות לסקירות אבל צריך לזכור שעדיין מדובר כאן במסך EDGE LED כך
שלא אמור להיות פה שיפור משמעותי על הדור הנוכחי. אותו כנ"ל לגבי הביצועים בתלת מימד.
כמו שאמרת המסך יגיע במאי יוני ובהתחלה יהיה יקר מאוד מן הסתם וגם יגיע כנראה אך ורק ביבוא מקביל בהתחלה
לפחות. אני לא הייתי מחכה ובהחלט רוכש עכשיו...................