בעיה עם ONKYO 607
הי חברים ,
ברשותי אונקיו 607 בן 7 חודשים , ופתאום בזמן האחרון בזמן שאני מנגן סרטים הרסיבר פשוט דומם ועובר למצב STANDBY .
הוא יושב בכוננית פתוחה , בדרך כלל זה קורה כשהווליום מעל 45 , איזה דיכאון . איך לא בא לי לקחת אותו לתיקון .
למישהו קרה דבר כזה ?
תודה
ברשותי אונקיו 607 בן 7 חודשים , ופתאום בזמן האחרון בזמן שאני מנגן סרטים הרסיבר פשוט דומם ועובר למצב STANDBY .
הוא יושב בכוננית פתוחה , בדרך כלל זה קורה כשהווליום מעל 45 , איזה דיכאון . איך לא בא לי לקחת אותו לתיקון .
למישהו קרה דבר כזה ?
תודה
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
ברור שמעגל ההגנה של הרסיבר מופעל.yshneider כתב:הי חברים ,
למישהו קרה דבר כזה ?
תודה...
זו אינה עוצמה יוצאת דופן. אם זכור לי נכון, 0 ד"ב זה באונקיו מעל 60, כך שאתה בעוצמה סבירה +.
לכן אם התופעה חדשה, עליך לבודד האם הבעיה פנימית או חיצונית.
1. נתק את החשמל, תן לו לנוח וחבר אחרי שעה.
אם עדיין הבעיה קימת.
2. הבט בחיבורי הרמקולים, האם הם מחוברים כראוי ואין גידים חופשיים?
3. נתק רמקול ימין, ונסה לשמוע, הרם את הווליום (עם רמקול אחד ל- 40) ודא שהחיבורים תקינים גם בצד המגבר וגם בצד הרמקול.
4. חבר את ימין ונתק את שמאל, וחזור על 3.
האפשרויות:
אם מצאת גידים חופשיים שעושים קצר חלקי, הבעיה נפתרה.
אם יש תקלה באחד הרמקולים, בעת שתנתק אותו הבעיה תיעלם.
אם הבעיה ברסיבר, כנראה שהתופעה תחזור גם ברמקול אחד, אבל אולי ברמת ווליום יותר גבוהה.
בברכה - יוסי
yosihary כתב:ברור שמעגל ההגנה של הרסיבר מופעל.yshneider כתב:הי חברים ,
למישהו קרה דבר כזה ?
תודה...
זו אינה עוצמה יוצאת דופן. אם זכור לי נכון, 0 ד"ב זה באונקיו מעל 60, כך שאתה בעוצמה סבירה +.
לכן אם התופעה חדשה, עליך לבודד האם הבעיה פנימית או חיצונית.
1. נתק את החשמל, תן לו לנוח וחבר אחרי שעה.
אם עדיין הבעיה קימת.
2. הבט בחיבורי הרמקולים, האם הם מחוברים כראוי ואין גידים חופשיים?
3. נתק רמקול ימין, ונסה לשמוע, הרם את הווליום (עם רמקול אחד ל- 40) ודא שהחיבורים תקינים גם בצד המגבר וגם בצד הרמקול.
4. חבר את ימין ונתק את שמאל, וחזור על 3.
האפשרויות:
אם מצאת גידים חופשיים שעושים קצר חלקי, הבעיה נפתרה.
אם יש תקלה באחד הרמקולים, בעת שתנתק אותו הבעיה תיעלם.
אם הבעיה ברסיבר, כנראה שהתופעה תחזור גם ברמקול אחד, אבל אולי ברמת ווליום יותר גבוהה.
בברכה - יוסי...