רכישה בארצות הברית

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
ASIMI פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

אני מתכנן נסיעה לארה"ב בשבועות הקרובים.

בבדיקה של מחירי מכשירים שונים אני מתרשם שאמזון זה המקום הכי זול לקנות, ולכן חשבתי להזמין מראש לבית של חבר בארה"ב את המוצרים שאני רוצה דרך אמזון.

האם צריך להוסיף מס מקומי לאמריקאים (החבר גר בניו יורק)?
האם יש דרך זולה יותר לרכוש מוצרי טכנולוגיה?

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396

שליחה

1. תתחיל בביצוע ההזמנה (ללא אישור ההזמנה) לבית החבר שלך, ותראה אם מוסיפים לך מיסים למחיר .
2. תלוי במוצר, בכל מקרה תמיד ניתן למצוא אתרים/חנויות זולים יותר

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4940

שליחה

AMAZON אכן מציע מחירים תחרותיים ברוב במקרים.
את תוספת המס (8.85% בד"כ) של NY תראה בכל מקרה בין אם הרכישה מתבצעת ב AMAZON או פיזית בחנות מקומית.
אילו פריטים אתה מתכוונן לרכוש? אולי אוכל לתת לתת המלצה ספציפית בהתאם לסוג המוצר.
למשל חלק גדול מהמוצרים המוזמנים דרך B&H נשלח ללא חיוב הובלה בארה"ב - מה שיכול בהחלט לחסוך כמה דולרים .....
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

לגבי מס, "נדפקת" בזה שהוא גר בניו יורק. זו בין המדינות היחידות שיש מס על משלוחים ממדינה אחרת וזה בעקבות חוק חדש מיוחד במדינת ניו יורק שאפילו מכונה "חוק אמזון".
כנראה שמדינות אחרות יעתיקו אותו, אך בינתיים אם יש לחבר חבר שגר בניו ג'רסי הסמוכה, תוכל לחסוך 8.85% .

אמזון לא הכי זולה, אבל היא בהחלט אמינה ולא יקרה.
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

אגב, 8.85% זה בתחום העיר ניו יורק.
במקומות אחרים יכול להיות שיעור שונה בהתאם למיסים של השלטון המקומי. אני חושב שב NYC זה השיא.
משה

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

היתרון הכי גדול של אמאזון על פני חנויות רבות זה שלא חייבים כרטיס אשראי שמקושר לבנק אמריקאי.
לעומת זאת NEWEGG נותנים לך להזמין עם הכרטיס, ואז מבטלים לך הזמנה בלי להגיד מה הבעיה. רק לאחר שיחת צ'ט עם הנציגים ובזבוז זמן, כי לא כל נציג מבין למה ההזמנה התבטלה, אומרים לך שיש להם מדיניות של 'אי קבלת כרטיס אשראי בינלאומי'

ישנן חנויות שאפשר לשלם שם עם GOOGLE CHECKOUT שזה גם אחלה של דבר.

מה שצריך לבדוק זה אם המוצר תומך חשמל 220V (אחרת מעצבן להתעסק עם שנאים וממירי מתח), ושההפרש במחיר מצדיק קניה ואיבוד יחסי של האחריות.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”