פנסוניק A20 בעיית קיווקווים בחלק העליון / חיבור לממיר YES עדכון...
קניתי לפני מס' ימים פנסוניק 42 אינץ' דגם A20 שאמור להיות המחליף של X10 (יש לי את הX10 בבית)
רק מה שפתאום שמתי לב שאין לה חיבורי של S-VIDEO ואני מחובר עם RCA מהממיר של יס לפלזמה
שתי בעיות :
1. האיכות פחות טובה מצפייה ב-X10 שנמצאת בחדר השני ומוחברת ב S-VIDEO (אולי משהו בהגדרת ממיר)
2. שמתי לב שבערוץ 22 וגם בערוץ 23 יש לי מעין קיווקוים (- - - - - - ) בחלק העליון.
נ.ב אם לא S-VIDEO ולא HDMI מה החיבור המומלץ בין ממיר לפלזמה
תודה
רק מה שפתאום שמתי לב שאין לה חיבורי של S-VIDEO ואני מחובר עם RCA מהממיר של יס לפלזמה
שתי בעיות :
1. האיכות פחות טובה מצפייה ב-X10 שנמצאת בחדר השני ומוחברת ב S-VIDEO (אולי משהו בהגדרת ממיר)
2. שמתי לב שבערוץ 22 וגם בערוץ 23 יש לי מעין קיווקוים (- - - - - - ) בחלק העליון.
נ.ב אם לא S-VIDEO ולא HDMI מה החיבור המומלץ בין ממיר לפלזמה
תודה
טוב... שוטטתי בעוד ערוצים ושמתי שהקיווקוו מופיע במספר ערוצים נוספים כ"כ כאשר המסך מוגדר על 16:9 יש קיווקוו וגם שמתי לב שיש שוליים לתמונה הנצפת.
כאשר אני מעביר ממצב של 16:9 למצב JUST הקיווקוו נעלם וגם השוליים קטנים עד כדי ביטול.
יש לציין שאת הבעיה הזאת אין לי בכלל ב- X10
האם זהו הפתרון היחידי?
כאשר אני מעביר ממצב של 16:9 למצב JUST הקיווקוו נעלם וגם השוליים קטנים עד כדי ביטול.
יש לציין שאת הבעיה הזאת אין לי בכלל ב- X10
האם זהו הפתרון היחידי?
הבנתי תודה רבהJEXY כתב:זאת לא בעיה, פשוט החיבור COMPOSITE מעביר וידאו PAL בפורמט 4:3, המסך לא מתמודד עם זה טוב במצב 16:9 כמו בJUST (סוג של מתיחה חכמה).
הכבל COMPOSITE הוא כבל פשוט או RG59?...
אז איך הכי טוב לחבר ממיר 3100S לפלזמה כאשר יש לי רק חיבור composite שאני מבין שזה RCA וחיבור HDMI
נ.ב - האמת מאוד מוזר לי שהיא סובלת ממחסור בחיבורים נראה לי "עני" משהו רק HDMI RCA ו- COMPONENT
האר את עיני בדגם האירופאי a20 בבקשה!!!asaf23 כתב:זה הדגם העדכני והוא די טוב אבל יש גרסא אירופאית שלא מגיעה לארץ עם כל החיבורים, עם טיונר פנימי. בדגם שמגיע לארץ צריך להסתפק ב-RCA......
למה לקשקש כשלא יודעים?????????????
נכון מאוד. באירופה הדגם הכי בסיסי יותר טוב ממה שמביאים לארץ.dude69il כתב:האר את עיני בדגם האירופאי a20 בבקשה!!!asaf23 כתב:זה הדגם העדכני והוא די טוב אבל יש גרסא אירופאית שלא מגיעה לארץ עם כל החיבורים, עם טיונר פנימי. בדגם שמגיע לארץ צריך להסתפק ב-RCA......
למה לקשקש כשלא יודעים?????????????...
http://www.panasonic.it/html/it_IT/Prod ... kInfo=true
אז מה סגרנו X20 יותר טוב מ- A20?asaf23 כתב:נכון מאוד. באירופה הדגם הכי בסיסי יותר טוב ממה שמביאים לארץ.dude69il כתב:האר את עיני בדגם האירופאי a20 בבקשה!!!asaf23 כתב:זה הדגם העדכני והוא די טוב אבל יש גרסא אירופאית שלא מגיעה לארץ עם כל החיבורים, עם טיונר פנימי. בדגם שמגיע לארץ צריך להסתפק ב-RCA......
למה לקשקש כשלא יודעים?????????????...
http://www.panasonic.it/html/it_IT/Prod ... kInfo=true...
ומה לגבי אפשרויות חיבור לממיר של יס 3100S
הדרך הזולה ביותר תהיה "לריב" עם יס ולקחת מהם ממיר MAX TOTAL שיש לו חיבור HDMI , וכל צרותיך תמו.asaf23 כתב:A20 עדיף על X20 (מה שמיובא לארץ) , אין ברירה - RCA או ממיר HD. בעבר היו אנשים שהזמינו ממיר מסקארט לקומפוננט (טרנסקודר), יקר ולא שווה לדעתי....
זה מה שאני עשיתי , ויש הבדל מדהים באיכול הצפיה בין הממירים הללו בשידורי SD , במיוחד בחיבור RCA
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לגבי בעית הקיווקווים.. גם לי היתה את הבעיה הזו במסך החדש (C550) ודווקא אצלי מה שעזר (לפי המלצת היצרן) הוא להגדיר את המסך (ונדמה לי שגם את הממיר) לעבוד ב 16:9 במקום במצב מתיחה חכמה/התאמה למסך...
ולגבי יס - לדעתי לא תאלץ לריב איתם כי הם רוצים להעביר כמה שיותר לקוחות למקס HD - העיקר שתתחייב...
בהצלחה
ולגבי יס - לדעתי לא תאלץ לריב איתם כי הם רוצים להעביר כמה שיותר לקוחות למקס HD - העיקר שתתחייב...
בהצלחה
oris, אני מניח שהם ירצו שאני אשלם על המכשיר וגם ככה אני כבר משלם יותר מידי
האמת שמאוד מציק לי משהו במסך יש לי בנוסף ל-A20 גם מסך X10 בן שנה וחצי ואני חייב לציין שרואים בו הרבה יותר טוב וזה מוזר כי ה-A20 עוד אמור להחליף אותו.
לדוגמא: משהו בצבע הפנים אדום.... מידי וכשאני מוריד צבע אז הפנים בסדר אבל שאר התמונה חיוורת וגם בכלל משהו בתמונה נראה לי לא טוב כמו ב-X10
ייתכן שזה רק בגלל הגדרות ממיר / חיבור S-VIDEO????
האמת שמאוד מציק לי משהו במסך יש לי בנוסף ל-A20 גם מסך X10 בן שנה וחצי ואני חייב לציין שרואים בו הרבה יותר טוב וזה מוזר כי ה-A20 עוד אמור להחליף אותו.
לדוגמא: משהו בצבע הפנים אדום.... מידי וכשאני מוריד צבע אז הפנים בסדר אבל שאר התמונה חיוורת וגם בכלל משהו בתמונה נראה לי לא טוב כמו ב-X10
ייתכן שזה רק בגלל הגדרות ממיר / חיבור S-VIDEO????