דילוג על פרסומות
רציתי לדעת אם מישהו מעוניין בקובץ הגדרות לתוכנה בשם COMSKIP שמאפשרת דילוג על פרסומות בתוכניות שהוקלטו.
אני כרגע עובד עם GB-PVR בשיתוף עם COMSKIP והתוכנה מזהה את כל הפרסומות וחלק מהפרומואים בערוצים 10 ו-22 עם הקובץ הגדרות שהכנתי.
בנוסף יש לי קבצים שמתרגמים את הממשק של GB-PVR לעברית אם מישהו מעוניין.
אני כרגע עובד עם GB-PVR בשיתוף עם COMSKIP והתוכנה מזהה את כל הפרסומות וחלק מהפרומואים בערוצים 10 ו-22 עם הקובץ הגדרות שהכנתי.
בנוסף יש לי קבצים שמתרגמים את הממשק של GB-PVR לעברית אם מישהו מעוניין.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני ניסיתי אותה בעבר פעמיים (עם GBPVR ועם SAGE) לא הייתי מרוצה ובשורה התחתונה עם SAGE קל לעבור על הפרסומות עם FF.
האם התוכנה עדיין נסמכת של שינוי הלוגו בפרסומות?
אם תוכל לעשות REVIEW יהיה מאד מעניין
האם התוכנה עדיין נסמכת של שינוי הלוגו בפרסומות?
אם תוכל לעשות REVIEW יהיה מאד מעניין
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
הי ארז - שלח ל ofer AT hometheater.co.il
את שני הקבצים ואז הם יהיו בהורדות.
רצוי לכתוב מדריך מסודר ולשלוח לאתר - גם לאותה כתובת.
ל GBPVR יש ורסית עברית כלשהיא שם - אודות ל SHY
אבל זה קצת ישן ויכול להיות ששלך פשוט יותר מעודכן. תשווה את הקבצים.
בתודה
עדי - מנהל קטגורית HTPC
את שני הקבצים ואז הם יהיו בהורדות.
רצוי לכתוב מדריך מסודר ולשלוח לאתר - גם לאותה כתובת.
ל GBPVR יש ורסית עברית כלשהיא שם - אודות ל SHY
אבל זה קצת ישן ויכול להיות ששלך פשוט יותר מעודכן. תשווה את הקבצים.
בתודה
עדי - מנהל קטגורית HTPC
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
אני מאוד שמח שאנשים מגלים עניין בנושא...
כך יש דרך לשפר את הקובץ הגדרות שלי...
קצת הסברים לגבי COMSKIP והדרך שהיא פועלת:
התוכנה סורקת את הקובץ ומחלקת אותו לקטעים ע"פ מספר פרמטרים (כגון לוגו, שינויים בעוצמת קול, מסכים שחורים, שינויים ביחס תמונה וכו').
לאחר חלוקה לקטעים התוכנה מדרגת כל קטע ולפי מספר הנקודות שהוא מקבל היא מחליטה אם הוא שייך לתוכנית או מקוטלג כפרסומת.
דוגמה לפרמטר של זיהוי לפי לוגו: כשהותכנה מתחיל לסרוק קובץ היא מחפשת לוגו. ברגע שהיא מצאה לוגו (וגם פה אפשר לכוון את הדיוק של החיפוש) היא בודקת באיזה קטעים של הקובץ יש את הלוגו המדובר. קטעים עם אותו לוגו אפשר לחבר ביחד לקטע אחד. אם הלוגו מופיע בכל הקובץ מעל ל50% היא נותנת לקטעים עם הלוגו ניקוד לטובת תוכנית. אם הלוגו מופיע בכל הקובץ מתחת לאחוז מסויים היא מתעלמת ממנו (אני חושב 15%) ואם בין 15%-30% אז הלוגו משוייך לפרסומות (אל תתפסו אותי בדיוק של המספרים).
אחרי שהתוכנה מסיימת לנתח את הקובץ (אפשר שתנתח אותו בזמן ההקלטה אבל לא מומלץ) היא יוצרת קובץ טקטס עם אותו שם של הקובץ המוקלט. הקובץ הזה מכיל שורות עם טווחים של פריימים כאשר כל שורה היא מקבץ פרסומות.
תוכנות PVR (כגון GBPVR וSAGETV) אמורות לזהות את הקובץ בצורה אוט' (אחרי שמגדירים להן לעבוד עם COMSKIP).
לגבי כוח עיבוד ומשאבי מערכת. המחשב שאני עובד איתו זה ATHLON 1GHZ והתוכנה עובד בקצב ממוצע של 170 פריימים לשנייה.
אני שיניתי את ההגדרות כך שCOMSKIP תתמקד בזיהוי לוגו כמרכיב המרכזי ועד כה זה טוב.
אני עובד עם GBPVR ולכן ההוראות שאתן עכשיו מתאימות לתוכנה הזו אבל אמורות להיות בערך אותו דבר לגבי כל תוכנה שיודעת לעבוד עם COMSKIP.
יש להוריד את התוכנה מפה:
http://gbpvr.com/pmwiki/uploads/Manual/comskip79_30.zip
או מפה:
http://mk.kaashoek.com/ComSkip/files
ולהעתיק את הקבצים לתיקייה הראשית של GB-PVR. לאחר מכן יש לבחור בהגדרות של התוכנה (תחת PROCESSING) להשתמש בCOMSKIP. בנוסף אפשר לבחור תחת ADVANCED דילוג אוט' אחרת מקש PLAY מדלג על הפרסומות.
כמובן שיש להחליף את הקובץ הגדרות המקורי עם הקובץ שלי.
חשוב לקחת בחשבון שהיכולת לזהות פרסומות גם משתנה עם האיכות של ההקלטה.
שלחתי לעופר את הקובץ הגדרות + התירגום העברי שלי לתוכנה. כל הקבצים הם מאוד פשוטים להבנה ועריכה בNOTEPAD כך שאם למישהו יש שיפורים להציג אשמח.
ארז
כך יש דרך לשפר את הקובץ הגדרות שלי...
קצת הסברים לגבי COMSKIP והדרך שהיא פועלת:
התוכנה סורקת את הקובץ ומחלקת אותו לקטעים ע"פ מספר פרמטרים (כגון לוגו, שינויים בעוצמת קול, מסכים שחורים, שינויים ביחס תמונה וכו').
לאחר חלוקה לקטעים התוכנה מדרגת כל קטע ולפי מספר הנקודות שהוא מקבל היא מחליטה אם הוא שייך לתוכנית או מקוטלג כפרסומת.
דוגמה לפרמטר של זיהוי לפי לוגו: כשהותכנה מתחיל לסרוק קובץ היא מחפשת לוגו. ברגע שהיא מצאה לוגו (וגם פה אפשר לכוון את הדיוק של החיפוש) היא בודקת באיזה קטעים של הקובץ יש את הלוגו המדובר. קטעים עם אותו לוגו אפשר לחבר ביחד לקטע אחד. אם הלוגו מופיע בכל הקובץ מעל ל50% היא נותנת לקטעים עם הלוגו ניקוד לטובת תוכנית. אם הלוגו מופיע בכל הקובץ מתחת לאחוז מסויים היא מתעלמת ממנו (אני חושב 15%) ואם בין 15%-30% אז הלוגו משוייך לפרסומות (אל תתפסו אותי בדיוק של המספרים).
אחרי שהתוכנה מסיימת לנתח את הקובץ (אפשר שתנתח אותו בזמן ההקלטה אבל לא מומלץ) היא יוצרת קובץ טקטס עם אותו שם של הקובץ המוקלט. הקובץ הזה מכיל שורות עם טווחים של פריימים כאשר כל שורה היא מקבץ פרסומות.
תוכנות PVR (כגון GBPVR וSAGETV) אמורות לזהות את הקובץ בצורה אוט' (אחרי שמגדירים להן לעבוד עם COMSKIP).
לגבי כוח עיבוד ומשאבי מערכת. המחשב שאני עובד איתו זה ATHLON 1GHZ והתוכנה עובד בקצב ממוצע של 170 פריימים לשנייה.
אני שיניתי את ההגדרות כך שCOMSKIP תתמקד בזיהוי לוגו כמרכיב המרכזי ועד כה זה טוב.
אני עובד עם GBPVR ולכן ההוראות שאתן עכשיו מתאימות לתוכנה הזו אבל אמורות להיות בערך אותו דבר לגבי כל תוכנה שיודעת לעבוד עם COMSKIP.
יש להוריד את התוכנה מפה:
http://gbpvr.com/pmwiki/uploads/Manual/comskip79_30.zip
או מפה:
http://mk.kaashoek.com/ComSkip/files
ולהעתיק את הקבצים לתיקייה הראשית של GB-PVR. לאחר מכן יש לבחור בהגדרות של התוכנה (תחת PROCESSING) להשתמש בCOMSKIP. בנוסף אפשר לבחור תחת ADVANCED דילוג אוט' אחרת מקש PLAY מדלג על הפרסומות.
כמובן שיש להחליף את הקובץ הגדרות המקורי עם הקובץ שלי.
חשוב לקחת בחשבון שהיכולת לזהות פרסומות גם משתנה עם האיכות של ההקלטה.
שלחתי לעופר את הקובץ הגדרות + התירגום העברי שלי לתוכנה. כל הקבצים הם מאוד פשוטים להבנה ועריכה בNOTEPAD כך שאם למישהו יש שיפורים להציג אשמח.
ארז
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
קיבלתי והעברתי למרטין.
צריך עדיין לנסות ולרכז את החומר לכדי משהו קוהרנטי.
צריך עדיין לנסות ולרכז את החומר לכדי משהו קוהרנטי.
הסבר מקוצר יותר.
בכל תוכנת PVR שתומכת בCOMSKIP צריכה להיות הגדרה שאומרת לתוכנה להשתמש בCOMSKIP. ברגע שמגדירים את התוכנת PVR כל מה שצריך לעשות זה להחליף את הקובץ comskip.ini המקורי עם הקובץ ששלחתי לעופר.
תוכנות הPVR אמורות להפעיל אוט' את COMSKIP אחרי ההקלטה ולזהות את הקובץ שCOMSKIP יוצרת בזמן הניגון.
לגבי SA - ממה שהבנתי היא אמורה להחליף את COMSKIP אבל לא הצלחתי לגרום לה לעבוד. חוץ מזה - COMSKIP עובדת לי בסדר גמור.
ארז
בכל תוכנת PVR שתומכת בCOMSKIP צריכה להיות הגדרה שאומרת לתוכנה להשתמש בCOMSKIP. ברגע שמגדירים את התוכנת PVR כל מה שצריך לעשות זה להחליף את הקובץ comskip.ini המקורי עם הקובץ ששלחתי לעופר.
תוכנות הPVR אמורות להפעיל אוט' את COMSKIP אחרי ההקלטה ולזהות את הקובץ שCOMSKIP יוצרת בזמן הניגון.
לגבי SA - ממה שהבנתי היא אמורה להחליף את COMSKIP אבל לא הצלחתי לגרום לה לעבוד. חוץ מזה - COMSKIP עובדת לי בסדר גמור.
ארז
מידע נוסף למשתמשי SAGETV
עשיתי קצת מחקר לטובת משתמשי SAGETV.
ממה שזה נראה כדי שSAGETV תריץ את COMSKIP אוט' אחרי הקלטה יש להשתמש בSTV מסויים או לחלופין להשתמש בתוכנה שנקראת DIRMON. התוכנה הזו עושה מעקב על תיקיות ומאפשר להריץ תוכנות (לדוגמה COMSKIP) אם יש שינוי בתיקייה.
לחלופין אתם יכולים לעבור ל GB-PVR שם ההגדרה פשוטה יותר.

ארז
ממה שזה נראה כדי שSAGETV תריץ את COMSKIP אוט' אחרי הקלטה יש להשתמש בSTV מסויים או לחלופין להשתמש בתוכנה שנקראת DIRMON. התוכנה הזו עושה מעקב על תיקיות ומאפשר להריץ תוכנות (לדוגמה COMSKIP) אם יש שינוי בתיקייה.
לחלופין אתם יכולים לעבור ל GB-PVR שם ההגדרה פשוטה יותר.
ארז
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

מעניין...
כמה כוח עיבוד הוא לוקח מהמחשב, בשביל לעשות את כל העיבודים האלו?
מהם % ההצלחה שלו?
(האם הוא מוחק\לא מקליט קטעים "חשודים" <-- מה אם הוא טועה?)
כמה כוח עיבוד הוא לוקח מהמחשב, בשביל לעשות את כל העיבודים האלו?
מהם % ההצלחה שלו?
(האם הוא מוחק\לא מקליט קטעים "חשודים" <-- מה אם הוא טועה?)
לדורון...
כתבתי את זה כבר בתגובה קודמת שלי אבל אחזור שוב.
COMSKIP עובדת כך:
ברגע שסיימת להקליט תוכנית תוכנת הPVR מפעילה את COMSKIP שסורקת את הקובץ.
לי יש ATHLON 1GHZ והקובץ נסרק במהירות של 170 פריימים לשנייה בממוצע.
בסיום הסריקה COMSKIP יוצרת קובץ טקסט (עם אותו שם של הקובץ של התוכנית שהוקלטה) כשכל שורה בקובץ היא טווח פרימיים של מקבץ פרסומות.
דוגמה לקובץ סופי (במקרה הזה התוכנית היא ארץ נהדרת):
FILE PROCESSING COMPLETE 101842 FRAMES AT 2500
-------------------
29156 37151
67759 73630
86646 91118
אפשר לראות שיש שלושה מקבצי פרסומות.
כשמריצים את ההקלטה בתוכנת הPVR היא אמורה אוט' לזהות את קובץ הטקסט ולשייך אותו לתוכנית. בתוכנת הPVR שאני עובד איתה (GB-PVR) אפשר לקבוע לדילוג אוט' על הפרסומות ובכל מקרה לחיצה על PLAY מדלגת.
לגבי הדיוק, עד עכשיו COMSKIP מזהה לי פרסומות ב99.99% וגם חלק מהפרומואים (אותם קשה יותר לזהות).
יש גם תוספת לCOMSKIP שנקראת COMCLEAN שלדעתי מוחקת את הפרסומות מהקובץ אבל נראה לי מיותר לשבור איתה את הראש,
ארז
כתבתי את זה כבר בתגובה קודמת שלי אבל אחזור שוב.
COMSKIP עובדת כך:
ברגע שסיימת להקליט תוכנית תוכנת הPVR מפעילה את COMSKIP שסורקת את הקובץ.
לי יש ATHLON 1GHZ והקובץ נסרק במהירות של 170 פריימים לשנייה בממוצע.
בסיום הסריקה COMSKIP יוצרת קובץ טקסט (עם אותו שם של הקובץ של התוכנית שהוקלטה) כשכל שורה בקובץ היא טווח פרימיים של מקבץ פרסומות.
דוגמה לקובץ סופי (במקרה הזה התוכנית היא ארץ נהדרת):
FILE PROCESSING COMPLETE 101842 FRAMES AT 2500
-------------------
29156 37151
67759 73630
86646 91118
אפשר לראות שיש שלושה מקבצי פרסומות.
כשמריצים את ההקלטה בתוכנת הPVR היא אמורה אוט' לזהות את קובץ הטקסט ולשייך אותו לתוכנית. בתוכנת הPVR שאני עובד איתה (GB-PVR) אפשר לקבוע לדילוג אוט' על הפרסומות ובכל מקרה לחיצה על PLAY מדלגת.
לגבי הדיוק, עד עכשיו COMSKIP מזהה לי פרסומות ב99.99% וגם חלק מהפרומואים (אותם קשה יותר לזהות).
יש גם תוספת לCOMSKIP שנקראת COMCLEAN שלדעתי מוחקת את הפרסומות מהקובץ אבל נראה לי מיותר לשבור איתה את הראש,
ארז
צרוף קובץ הגדרות
ארז הי ,
דבר ראשון כל הכבוד על היוזמה ,
אני אישית אשמח אם תצרף את הקובץ שלך לשירשור הנוכחי(שאמור להחליף את הקובץ המקורי של ה- comskip).
תודה
דבר ראשון כל הכבוד על היוזמה ,
אני אישית אשמח אם תצרף את הקובץ שלך לשירשור הנוכחי(שאמור להחליף את הקובץ המקורי של ה- comskip).
תודה
ל-ass1
לשירשורים אפשר להוסיף רק קבצי תמונה.
שלחתי לעופר את הקבצים ואמורים להוסיף אותם להורדות באתר.
אין לי בעייה לשנות את הסיומת של הקובץ ואז לנסות להעלות אותו אם זה בסדר מבחינת מנהלי הפורום.
חוץ מזה אני חושב שיש לי את המייל שלך וכבר שלחתי לך את הקבצים בעבר.
לאחרונה יש הרבה בעיות עם הדוא"ל של וואלה וזה בטח לא הגיע. אני אשלח לך שוב.
ארז
שלחתי לעופר את הקבצים ואמורים להוסיף אותם להורדות באתר.
אין לי בעייה לשנות את הסיומת של הקובץ ואז לנסות להעלות אותו אם זה בסדר מבחינת מנהלי הפורום.
חוץ מזה אני חושב שיש לי את המייל שלך וכבר שלחתי לך את הקבצים בעבר.
לאחרונה יש הרבה בעיות עם הדוא"ל של וואלה וזה בטח לא הגיע. אני אשלח לך שוב.
ארז
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כל הכבוד על היוזמה ,מה דעתך לארגן מדריך קטן לטובת שימור הידע?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

נשמע לי נפלא!
אני הולך לבדוק את SAGE 5 (ולהוסיפו למדריך) כולל הפיצר החדש שלו.
אשמח לבדוק את תוכנה זו בהמשך..
אני הולך לבדוק את SAGE 5 (ולהוסיפו למדריך) כולל הפיצר החדש שלו.
אשמח לבדוק את תוכנה זו בהמשך..
לשיר
באיזו תוכנת PVR את משתמשת?
תבדקי בתייקייה שבה נמצאות התוכניות המוקלטות אם נוצר קובץ טקסט עם אותו שם של התוכנית. אם אכן נוצר קובץ אבל אין בו שורות של מקבצי פריימים אז הPVR הפעיל את COMSKIP לגבי התוכנית אבל לא אותרו פרסומות ואז ההגדרות של COMSKIP לא נכונות. אם לא נוצר קובץ תוכנת הPVR לא הריצה את COMSKIP מלכתחילה ואז הבעייה היא בהגדרות של התוכנת PVR.
לי יש קובץ הגדרות שעובד לי טוב לגבי ערוצים 22 ו-10.
אם את רוצה תשלחי לי את המייל שלך בהודעה פרטית ואשלח לך אותו.
חוץ מזה אם את רוצה להריץ בדיקות תצרי קיצור דרך ל "COMSKIP.exe". כל קובץ MPEG שתגררי לקיצור אוט' יעבור סריקה לפרסומות.
ארז
באיזו תוכנת PVR את משתמשת?
תבדקי בתייקייה שבה נמצאות התוכניות המוקלטות אם נוצר קובץ טקסט עם אותו שם של התוכנית. אם אכן נוצר קובץ אבל אין בו שורות של מקבצי פריימים אז הPVR הפעיל את COMSKIP לגבי התוכנית אבל לא אותרו פרסומות ואז ההגדרות של COMSKIP לא נכונות. אם לא נוצר קובץ תוכנת הPVR לא הריצה את COMSKIP מלכתחילה ואז הבעייה היא בהגדרות של התוכנת PVR.
לי יש קובץ הגדרות שעובד לי טוב לגבי ערוצים 22 ו-10.
אם את רוצה תשלחי לי את המייל שלך בהודעה פרטית ואשלח לך אותו.
חוץ מזה אם את רוצה להריץ בדיקות תצרי קיצור דרך ל "COMSKIP.exe". כל קובץ MPEG שתגררי לקיצור אוט' יעבור סריקה לפרסומות.
ארז
היי!! תודה! קודם כל על העזרה! אני עם SAGETV 5 אבל מה שמוזר הורדתי קובץ אחד מהפורומים של סגה והעתקתי אותו לתיקיייה של ההתקנה של סגה בPROGRAM FILES אין לי קובץ של COMSKIP.EXE אני אשמח אם תוכל לשלוח לי שלחתי לך הודעה
ושוב המון המון תודה!