רמקול אחד עובד..
שלום,
יש לי רמקולים מסוג altec lansing vs4121 כאשר אני מחבר אותם ליציאה האחורית של המחשב שלי אני שומע רק בצד שמאל של הרמקולים ,כאילו כל העצמה מופנית רק לשם לצד שמאל,בדקתי את כל ההגדרות ועדכנתי את כל הדרייברים אך עדיין אותה בעיה.
יש לוח אם GIGABYTE P35 DS3L
מה זה יכול להיות? ?
יש לי רמקולים מסוג altec lansing vs4121 כאשר אני מחבר אותם ליציאה האחורית של המחשב שלי אני שומע רק בצד שמאל של הרמקולים ,כאילו כל העצמה מופנית רק לשם לצד שמאל,בדקתי את כל ההגדרות ועדכנתי את כל הדרייברים אך עדיין אותה בעיה.
יש לוח אם GIGABYTE P35 DS3L
מה זה יכול להיות? ?
לא מכיר תקלה כזו... הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה מערבל העוצמה אבל אמרת שבדקת הגדרות...
מה לגבי רמקולים אחרים במחשב הזה איךך עובדים?
אם אין לך עוד רמקולים תנסה אולי אוזניות לאותו שקע.
בנוסף תחבר את הרמקולים לשקע של האוזניות ותראה איך שומעים...
.(תבדוק גם את ההגדרות של REALTEK אם מותקן אצלך)
מה לגבי רמקולים אחרים במחשב הזה איךך עובדים?
אם אין לך עוד רמקולים תנסה אולי אוזניות לאותו שקע.
בנוסף תחבר את הרמקולים לשקע של האוזניות ותראה איך שומעים...
.(תבדוק גם את ההגדרות של REALTEK אם מותקן אצלך)
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
הדרייברים מותקנים כמו שצריך ומעודכנים?
כשאתה מחבר משהו קופצת לך התוכנה של REALTEK ושואלת מה חיברת? - יכול להיות שזה מוגדר על רמקול סנטר או שב MAIN VOLUME זה מוגדר על עוצמה מלאה לצד אחד.
כשאתה מחבר משהו קופצת לך התוכנה של REALTEK ושואלת מה חיברת? - יכול להיות שזה מוגדר על רמקול סנטר או שב MAIN VOLUME זה מוגדר על עוצמה מלאה לצד אחד.
זה נשמע כמו בעיה שהבננה לא נכנסת עד הסוף.
נסה לחבר לכניסה אחרת ותגדיר אותה כראשית.
נסה לחבר לכניסה אחרת ותגדיר אותה כראשית.
כן כשאני מכניס את הבננה קופצת ליה ודעה של realtek והעוצמה מכוונת לאמצע כלומר שיהיה שווה בשני הרמקולים.
אני חוזר ביציאה מקדימה שומעים מעולה בשני הרמקולים,זו רק ביציאה האחורית הבעיה.
האם אני מאבד אפקט כשזה מחובר מקדימה?כי זה חיבור של אוזניות.?
Nba זה בדיוק מה שעכשיו קורה היציאה מקדימה היא הראשית כי בה אני שומע בשני הרמקולים כמו שצריך.
אני חוזר ביציאה מקדימה שומעים מעולה בשני הרמקולים,זו רק ביציאה האחורית הבעיה.
האם אני מאבד אפקט כשזה מחובר מקדימה?כי זה חיבור של אוזניות.?
Nba זה בדיוק מה שעכשיו קורה היציאה מקדימה היא הראשית כי בה אני שומע בשני הרמקולים כמו שצריך.
אתה יודע איך להשתמש בתוכנה של realtek?
יש לך ציור של היצאות לרמקולים, כפתור ימני על היציאה ואתה יכולה לבחור מה כל יציאה תתן. תשים לב שאתה בוחר ברמקול קדמי ולא ברמקול "מרכזי" (סנטר).
תוודא בתוכנה שאתה על מצב סטריאו ולא 5.1 או משהו כזה.
העדכון האחרון של REALTEK גרפי ופשוט - תשים לב שאת ההגדרות אתה משנה להתקן הקול הנכון...
יש לך ציור של היצאות לרמקולים, כפתור ימני על היציאה ואתה יכולה לבחור מה כל יציאה תתן. תשים לב שאתה בוחר ברמקול קדמי ולא ברמקול "מרכזי" (סנטר).
תוודא בתוכנה שאתה על מצב סטריאו ולא 5.1 או משהו כזה.
העדכון האחרון של REALTEK גרפי ופשוט - תשים לב שאת ההגדרות אתה משנה להתקן הקול הנכון...
הנה תמונת מסך שאני מחבר..כמובן שאני עושה את הרמקולים להתקן ברירת מחדל..
[imgbig]http://up351.siz.co.il/up1/kzkygo4kj2jf.jpg[/imgbig]

[imgbig]http://up351.siz.co.il/up1/kzkygo4kj2jf.jpg[/imgbig]

- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
בלוח הזה יש 6 יציאות מאחור. ניסית אחת מהן חוץ מזו שלא עובדת? אני מנסה להבין אם זה באמת בעיה בהגדרות או בעיה בחומרה.
אם ביציאה אחרת עם אותן הגדרות זה עובד, אז הבעיה היא חומרתית. אם אתה משתמש רק ביציאה אחת, פשוט בחר אחת אחרת אבל אם אתה משתמש בכולן והיציאה התקולה קריטית - פנה לחנות או לחברה אם יש אחריות עדיין.
אם ביציאה אחרת עם אותן הגדרות זה עובד, אז הבעיה היא חומרתית. אם אתה משתמש רק ביציאה אחת, פשוט בחר אחת אחרת אבל אם אתה משתמש בכולן והיציאה התקולה קריטית - פנה לחנות או לחברה אם יש אחריות עדיין.
אתה משתמש ברמקולים שמתחברים בחיבור "בננה". בתמונה שהעלית אין לשונית שמתאימה לרמקולים. אמורה להיות לך לשוני SPEAKERS.
צירפתי איך זה אצלי ואיך זה אמור להיראות.
אני בטוח ב 100% שאו שהתקנת דרייבר לא מתאים או שהגדרת לא נכון. אין מצב שזו בעיית חומרה.
צירפתי איך זה אצלי ואיך זה אמור להיראות.
אני בטוח ב 100% שאו שהתקנת דרייבר לא מתאים או שהגדרת לא נכון. אין מצב שזו בעיית חומרה.
OK.
וניסית להגדיר את אותה הגדרה גם ליציאה הוורודה? או אחרת והייתה אותה בעיה או שביציאה אחרת זה בסדר?
תנסה לוודא גם בכפתור ימני על סמל האודיו בסרגל למטה -> התקני השמעה> כפתור ימני על רמקולים וקבע תצורת רמקולים...
אם ביציאה אחרת זה עובד טוב, צדקת ונדפקה לך יציאה אחת... מעבר לזה אני לא יודע איך לעזור לך...
אולי משיהו אחר ייתן פתרון.
בהצלחה!
וניסית להגדיר את אותה הגדרה גם ליציאה הוורודה? או אחרת והייתה אותה בעיה או שביציאה אחרת זה בסדר?
תנסה לוודא גם בכפתור ימני על סמל האודיו בסרגל למטה -> התקני השמעה> כפתור ימני על רמקולים וקבע תצורת רמקולים...
אם ביציאה אחרת זה עובד טוב, צדקת ונדפקה לך יציאה אחת... מעבר לזה אני לא יודע איך לעזור לך...
אולי משיהו אחר ייתן פתרון.
בהצלחה!