לפני שאתם קונים S1 כדאי שתדעו
-
nimrodmagic
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני משתמש בדונגל אלחוטי המומלץ שלהם (כי אין לי חיבור חוטי ליד המכשיר) ואני מאוד מאוכזב. הוא כל הזמן נתקע בניגון סרטים מהלפטופ שלי אחרי כמה דקות (אני מדבר על קבצי divx פשוטים, קבצי 1080 הוא בכלל לא מצליח להתחיל לנגן נורמאלי, הכל מקוטע ואז הוא קורס) , הוא נתקע בזמן הרצה קדימה או אחורה של סרטים דרך האלחוטי (השלט מפסיק לתפקד), הוא אפילו לא מצליח להעתיק קבצים (אחרי 100-200 מגה הוא פשוט מכריז על קריסת התקשורת). אני משתמש בnetshare כמומלץ..
האינטרנט האלחוטי שלהם על הפנים. פשוט אכזבה אחת גדולה. מרגיש שדפקו אותי. אם המכשיר לא מיועד לתקשורת אלחוטית אז אל תציגו אותו ככזה.
נ.ב. ובלי שום קשר גיליתי שיש לו בעיה בהרצה קדימה ואחורה של חלק מהסרטים. משום מה יש סרטים מסויימים שהוא לא מצליח להריץ בכלל או מריץ במהירות מכסימלית של X2. אני מתגעגע לVENICE שלי...
האינטרנט האלחוטי שלהם על הפנים. פשוט אכזבה אחת גדולה. מרגיש שדפקו אותי. אם המכשיר לא מיועד לתקשורת אלחוטית אז אל תציגו אותו ככזה.
נ.ב. ובלי שום קשר גיליתי שיש לו בעיה בהרצה קדימה ואחורה של חלק מהסרטים. משום מה יש סרטים מסויימים שהוא לא מצליח להריץ בכלל או מריץ במהירות מכסימלית של X2. אני מתגעגע לVENICE שלי...
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
רק שתדע, אני לא יודע מה היו הציפיות שלך, או מה היו ההבטחות שקיבלת, אבל הזרמה אלחוטית של תוכן HD לא מומלצת באף סטרימר, בטח לא של 1080P. במידת האפשר, מומלץ ליצור חיבור קווי.
לגבי העברה/העתקה של תוכן, לא צריכה להיות שום בעיה, אם כי זה איטי יותר.
לגבי העברה/העתקה של תוכן, לא צריכה להיות שום בעיה, אם כי זה איטי יותר.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
צר לי שכך אתה מרגיש אבל כמה שאלות:nimrodmagic כתב:אני משתמש בדונגל אלחוטי המומלץ שלהם (כי אין לי חיבור חוטי ליד המכשיר) ואני מאוד מאוכזב. הוא כל הזמן נתקע בניגון סרטים מהלפטופ שלי אחרי כמה דקות (אני מדבר על קבצי divx פשוטים, קבצי 1080 הוא בכלל לא מצליח להתחיל לנגן נורמאלי, הכל מקוטע ואז הוא קורס) , הוא נתקע בזמן הרצה קדימה או אחורה של סרטים דרך האלחוטי (השלט מפסיק לתפקד), הוא אפילו לא מצליח להעתיק קבצים (אחרי 100-200 מגה הוא פשוט מכריז על קריסת התקשורת). אני משתמש בnetshare כמומלץ..
נ.ב. ובלי שום קשר גיליתי שיש לו בעיה בהרצה קדימה ואחורה של חלק מהסרטים. משום מה יש סרטים מסויימים שהוא לא מצליח להריץ בכלל או מריץ במהירות מכסימלית של X2. אני מתגעגע לVENICE שלי......
1.האם גם ה LAPTOP מחובר באלחוטי?
2. מי המליץ לך על ה DONGLE והיכן נרכש הדונגל וה S1?
3. איזה רשת יש לך בבית מה המרחק והאם יש קשר ראיה בין הנתב לאנטנה?
4.האם שידרגת את המכשיר לקושחה האחרונה 2.07 ?
אם תקרא את הדיונים בפורום תראה כי אני בפרוש אומר ללקוחות לא להסתמך על רשת אלחוטית, גם שמגיעות אלי שיחות טלפון לתמיכה לפני ואחרי רכישה אני חוזר על הדברים, באתרי TVIX השונים לא תראה המלצה להשתמש באלחוטי אלא אופצייה בלבד.
אני אמור לקבל בימים אלא DONGLE חדש שאמור לשפר את המצב ולאחר הבדיקות אני אעדכן.
בשלב זה ההמלצה לעבוד עם רשת רגילה או עם פתרונות של PLC (רשת ע"ג חשמל) או HPNA3(רשת ע"ג טלפון)
ולא אלחוטי!
לגבי נושא ההרצה 2 אפשרויות:
1.מהירות הרשת אינה מאפשרת הרצה ולכן עדיף תמיד להשתמש בפונקציית ה GOTO
2. הקובץ אינו מקודד כראוי ולTVIX קשה להתמודד איתו.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
urisuris כתב:ב6500 אני צופה דרך הרשת האלחוטית בבית בסרטי divx ועד 720p ללא בעיה.
(עם דונגל usb מתאים) מרחק מהאנטנה יחסית קצר (אנטנה wifi - indoor מוגברת)...
אני בודק את הנושא כבר זמן רב וגם אצלנו בחנות הצלחתי להגיע למצב ש 6600 עם הכרטיס הפנימי
במרחק שלא עולה על 10 מטר בקו ראייה מקושר לנתב עם DDWRT מצליח לנגן קבצי MKV 1080P של 10 ג'יגה
כמעט ללא גימגומים, אבל זה כבר מעבר לדרישות לרוב המשתמשים בבית שעובדים עם נתב שבמקרה הטוב הוא N
ושכמעט תמיד נמצא בממד.
לגלישה באינטרנט או לשליחת דוא"ל זה בהחלט מספיק אבל מישהו פעם ניסה לנגן ב LAPTOP שכוח המחשוב שלו הרבה יותר חזק ממזרימדיה ממוצע, סרט 1080P ברשת אלחוטית מול LAPTOP אחר שגם מקושר באלחוטי?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ה-S1 היה רוצה לקבל את ביצועי ההזרמה של ה-6500 שלך...uris כתב:ב6500 אני צופה דרך הרשת האלחוטית בבית בסרטי divx ועד 720p ללא בעיה.
אל תשווה, מדובר על צ׳יפ אחר לגמרי (סיגמא).
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
במקרה זה ה 6500 חלש משמעותית מבחינת מעבד מה S1 היתרון של ה 6500 ברשת הוא בכך של 6500 היה בקר רשת נפרד של גיגה שנתן ביצועים מעט יותר טובים מרשת 100, צוואר הבקבוק ב 6500 היה תמיד המעבד.Irus כתב:ה-S1 היה רוצה לקבל את ביצועי ההזרמה של ה-6500 שלך...uris כתב:ב6500 אני צופה דרך הרשת האלחוטית בבית בסרטי divx ועד 720p ללא בעיה.
אל תשווה, מדובר על צ׳יפ אחר לגמרי (סיגמא)....
ה 6500 לעולם לא היה מסוגל להריץ הקלטה בו זמנית של DTT ולקוח של ביטורנט וצפייה החומר אחר כמו שנעשה ב S1 DUO או ב 6640N , אין שום בעיה להריץ קבצי 720P ברשת אלחוטית סבירה אפילו ב N1 אבל כפי שכבר כתבתי
זה תלוי בכל מיני משתנים כמו הDONGLE בשימוש מרחק מהנתב ושרק צד אחד קרי הסטרימר יעבוד באלחוט.
-
nimrodmagic
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי דונגל של dynamode. אני אשמח לשמוע עידכונים על דונגלים חזקים יותר.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
לא ציינת היכן המכשיר נרכש ומי המליץ לך לרכוש את הDONGLE ?nimrodmagic כתב:יש לי דונגל של dynamode. אני אשמח לשמוע עדכונים על דונגלים חזקים יותר....
בתור תומך השרות ל TVIX בארץ אני יושב חזק מאוד על הזנב של ט.ר שמשווקים את המכשיר והDONGLE האחרון שאני בדקתי היה מבוסס ציפ של REALTEK בדמות מוצר של ENCORE שנתן ביצועים סבירים ולא מוצר שלdynamode וכפי שכתבתי ההמלצה היא לא לעבוד עם אלחוטי אלא אם כן ממש אין ברירה וגם אז ניתן לעבוד עם הדיסק המקומי או דיסק חיצוני USB כדי לשנע כמויות גדולות של חומר מהמחשב ל S1.
המוצר החדש שאני אמור לבדוק בימים הקרובים מבוסס על ציפסט אחר ויהיה זמין לרכישה באמצעות השיווק של ט.ר.
בארץ אבל גם מוצר משופר לא יעזור אם לקוח יעבוד עם נתב רשת G שנמצא בממד וישתף חומר ממחשב נייד גם כן באלחוטי.
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 08/01/2011 20:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מה זה קשור למכשיר ?
אולי הרשת האלחוטית שלך לא בסדר ? וחוץ מזה, הדעה הרווחת פה באתר היא ש 1080p לא ניתן להזרים דרך רשת אלחוטית.
נכון, יש כמה כאלה שזה עובד אצלם אבל זה לא ערובה לכלום.
ליאור
אולי הרשת האלחוטית שלך לא בסדר ? וחוץ מזה, הדעה הרווחת פה באתר היא ש 1080p לא ניתן להזרים דרך רשת אלחוטית.
נכון, יש כמה כאלה שזה עובד אצלם אבל זה לא ערובה לכלום.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי