עדכון גרסה לטלויזית LA46C650.
-
DarkCowMoo
-
- חבר פעיל

- תגובות: 72
מישהו מוכן להסביר לי למה אי אפשר למצוא את הטלויזיה הזאת בשום אתר שקשור לסמסונג?
אני מנסה להוריד עדכון FIRMWARE לטלויזיה אבל פשוט אי אפשר למצוא אותה בכל מה שקשור לסמסונג ישראל/ארה"ב.
למישהו יש מושג איך אני מוצא עדכון לטלויזיה הזאת?
נ.ב.- מצאתי אותה בסאמסונג מלזיה וניו-זילנד אבל מדובר בגרסת FIRMWARE שונה בכל אחד מהן (בניו-זילנד יש של ה6 בדצמבר אבל השאלה אם היא תתאים לטלויזיה עם תפריטים בעברית).
עריכה-
אוקיי, בחיפוש גלובלי אי אפשר למצוא את הטלויזיה אבל אם מחפשים באיזה חור נידח באתר של סאמסונג מוצאים משהו.
נראה שהגרסה טיפה מיושנת מה5 באוקטובר, נראה לכם שלעדכן לגרסה של ה6 בדצמבר שלא נמצאת באתר הישראלי תגרום לבעיות מסויימות?
אני מנסה להוריד עדכון FIRMWARE לטלויזיה אבל פשוט אי אפשר למצוא אותה בכל מה שקשור לסמסונג ישראל/ארה"ב.
נ.ב.- מצאתי אותה בסאמסונג מלזיה וניו-זילנד אבל מדובר בגרסת FIRMWARE שונה בכל אחד מהן (בניו-זילנד יש של ה6 בדצמבר אבל השאלה אם היא תתאים לטלויזיה עם תפריטים בעברית).
עריכה-
אוקיי, בחיפוש גלובלי אי אפשר למצוא את הטלויזיה אבל אם מחפשים באיזה חור נידח באתר של סאמסונג מוצאים משהו.
נראה שהגרסה טיפה מיושנת מה5 באוקטובר, נראה לכם שלעדכן לגרסה של ה6 בדצמבר שלא נמצאת באתר הישראלי תגרום לבעיות מסויימות?
- yuria
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
לא ממליץ לעדכן את ה-firmware ,אם אין באתר של מיני ליין אז לא כדי להסתכן 
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
-
DarkCowMoo
-
- חבר פעיל

באתר של מיניליין אין שום FIRMWARE, אבל בסמסונג ישראל יש. אני מניח שאם יש בסמסונג ישראל זה אמור להיות בסדר.yuria כתב:לא ממליץ לעדכן את ה-firmware ,אם אין באתר של מיני ליין אז לא כדי להסתכן...
- yuria
-
- חבר מביא חבר

המסך שברשותך נקנה ממיני ליין.אם כן ,אז לדעתי אין חשש לעדכן......
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
דווקא אני חושב הפוך, יש בעיה לעדכן.yuria כתב:המסך שברשותך נקנה ממיני ליין.אם כן ,אז לדעתי אין חשש לעדכן.........
יש לך כיום אחריות, אם תעדכן ויהיה תקלה הם יכולים לטעון שהתקלה קרתה עקב עדכון שהם לא ביצעו ולכן הם לא אחראים לנזקים שגרמת לטלויזיה.
תן רק לטכנאי מוסמך של נותנת האחריות לעדכן לך תטלויזיה ואל תעדכן לבד.
- yuria
-
- חבר מביא חבר

אפשר להתקשר למיני ליין ולשאול אותם האם ניתן לעדכן את הקושחה או צריך טכנאי מטעמם
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
- Oranger
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
DarkCowMoo כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה אי אפשר למצוא את הטלויזיה הזאת בשום אתר שקשור לסמסונג?
עריכה-
נראה שהגרסה טיפה מיושנת מה5 באוקטובר, נראה לכם שלעדכן לגרסה של ה6 בדצמבר שלא נמצאת באתר הישראלי תגרום לבעיות מסויימות?...
לפי מה שאני יודע גירסה אחרונה 1013
דרך אגב, איזה פאנל קיבלת? VERSION
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
פעם ראשונה שאני שומע שצריך טכנאי כדי לעדכן מכשיר. אם החברה מפרסמת את העדכון ומצרפת הוראות איך לבצעו, אני לא רואה בעיה לעדכן.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
מצאתי בקלות את הדגם באתר של סמסונג. קבל קישור
http://www.samsung.com/il/consumer/tv-a ... ab=support
http://www.samsung.com/il/consumer/tv-a ... ab=support
- dazzz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
משהוא יודע מתי יצא עדכון חדש כבר מאוקטובר באתר של מני ליין שי את 1013 
פינקי
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....
- Oranger
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
yuria כתב:לא ממליץ לעדכן את ה-firmware ,אם אין באתר של מיני ליין אז לא כדי להסתכן...
איזה פאנל קיבלת?
- amitg9
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
סליחה על הבורות אבל מה זה פאנל ?Oranger כתב:yuria כתב:לא ממליץ לעדכן את ה-firmware ,אם אין באתר של מיני ליין אז לא כדי להסתכן...
איזה פאנל קיבלת?...
עמית
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0amitg9 כתב:סליחה על הבורות אבל מה זה פאנל ?Oranger כתב:yuria כתב:לא ממליץ לעדכן את ה-firmware ,אם אין באתר של מיני ליין אז לא כדי להסתכן...
איזה פאנל קיבלת?...
עמית...
-
DarkCowMoo
-
- חבר פעיל

CH01.Oranger כתב:DarkCowMoo כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה אי אפשר למצוא את הטלויזיה הזאת בשום אתר שקשור לסמסונג?
עריכה-
נראה שהגרסה טיפה מיושנת מה5 באוקטובר, נראה לכם שלעדכן לגרסה של ה6 בדצמבר שלא נמצאת באתר הישראלי תגרום לבעיות מסויימות?...
לפי מה שאני יודע גירסה אחרונה 1013
דרך אגב, איזה פאנל קיבלת? VERSION...
עדכנתי בלי בעיה ל1013. עבר חלק לגמרי תוך בידיוק 2 דקות.