המלצה על סטרימר לקניה בארה"ב
שלום לכולם,
יש לי אפשרות לקנות סטרימר בארה"ב השבוע.
מעוניין במכשיר עם:
- תמיכה בממשק עברי.
- תמיכה בקבצי תרגום בעברית.
- לקוח bitorrent.
- תמיכה בפורמטים מתקדמים של וידאו (אודיו - פורמטים בסיסיים).
רצוי:
- מקום לדיסק "3.5.
- קירור פסיבי.
תקציב - עבור מכשיר כ-200$ ועבור דיסק (2T) - עוד 100$.
איזה מכשיר מומלץ ?
תודה
יש לי אפשרות לקנות סטרימר בארה"ב השבוע.
מעוניין במכשיר עם:
- תמיכה בממשק עברי.
- תמיכה בקבצי תרגום בעברית.
- לקוח bitorrent.
- תמיכה בפורמטים מתקדמים של וידאו (אודיו - פורמטים בסיסיים).
רצוי:
- מקום לדיסק "3.5.
- קירור פסיבי.
תקציב - עבור מכשיר כ-200$ ועבור דיסק (2T) - עוד 100$.
איזה מכשיר מומלץ ?
תודה
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
את הדיסק מציע לך לקנות בארץ - היום 2T 3.5" פנימי עולה פה בסביבות 120-150$ ויש לך גם אחריות של לפחות 3 שנים.
לגבי סטרימר אין לי מספיק ניסיון כדי להמליץ לך - אני משתמש מתחיל של C200.
האם בדקת אם מתקיימים עכשיו ה"מכירות הגדולות" לאחר הסליבסטר - שווה לבדוק בחנויות מקצועיות ולא באתרים - כי בניו יורק- בעיקר בחנויות במנהטן (מידיעה אישית כי בני גר שם) נתקעו חזק עם סטוקים גדולים שהוכנו לקראת הסליווסטר וקונים לא הגיעו בשבוע האחרון של שנת 2010.
כל הפרוורים ( כמו ברוקלין) היו חסומים ומבוצרים כשבוע ימים- מסופת השלג הנוראית שהחלה מיום 26-12-2010 ואפילו ה - sabway -לא פעל עד יום חמישי 30-12-2010.כך שלא באו קונים למנהטן ואני בטוח שהם תקועים עם סטוקים ענקיים.
לגבי סטרימר אין לי מספיק ניסיון כדי להמליץ לך - אני משתמש מתחיל של C200.
האם בדקת אם מתקיימים עכשיו ה"מכירות הגדולות" לאחר הסליבסטר - שווה לבדוק בחנויות מקצועיות ולא באתרים - כי בניו יורק- בעיקר בחנויות במנהטן (מידיעה אישית כי בני גר שם) נתקעו חזק עם סטוקים גדולים שהוכנו לקראת הסליווסטר וקונים לא הגיעו בשבוע האחרון של שנת 2010.
כל הפרוורים ( כמו ברוקלין) היו חסומים ומבוצרים כשבוע ימים- מסופת השלג הנוראית שהחלה מיום 26-12-2010 ואפילו ה - sabway -לא פעל עד יום חמישי 30-12-2010.כך שלא באו קונים למנהטן ואני בטוח שהם תקועים עם סטוקים ענקיים.