חוות דעת לאחר מספר שעות עם פיוניר (SC35 (LX73

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
smaster_1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 219
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

חברים,

רציתי לשתף בדעתי על המגבר, לאחר מספר שעות האזנה וכיול ראשוני. אין לי ספק שאפשר להוציא הרבה הרבה יותר ממנו בכיול עמוק.

המגבר נחת אצלי לאחר שידרוג מפיוניר 920K שהיה אצלי מספר שבועות (עומד למכירה). קודם לכן, ישב על המדף הארמן קרדון 255. בין לבין, למשך יממה אחת, היה אצלי ימאהה 667.

המכשיר מחובר לשנאי סטפ דאון 1000 W, משודך לצמד רמקולים קדמיים של פולק אודיו דגם מוניטור 70 בחיבור בי-אמפ. הסנטר הוא של פוקאל CC700V, כאשר מאחור 2 רמקולים לווינים מחברת שקר כלשהו (למעשה אינפינטי 8) ), סאב PSW12 של פולק משלים לתדרים הנמוכים, אך משום מה הפסיק לעבוד ממש בתחילת הכיול (יש בי תחושה ששרפתי פיוז:)). המערכת כולה יושבת בחדר לא סימטרי, בגודל 6 על 4.5 מ' לערך, עם תקרות גבוהות, המייצר אפקט ריוורב אימתני.

למרות שהגדרתי מראש את השימוש לקולנוע ביתי בלבד, לא התאפקתי ובחנתי ישר בהתחלה את המכשיר עם 2 הופעות חיות בפורמט MKV, האחת של להקת OPETH ב DTS, השניה של DREAM THEATER בדולבי דיגיטל.

שתי ההופעות הללו נשמעו לא טוב בכל המגברים שפורטו למעלה. מעבר לנטייה טבעית של הפיוניר 920K לצלילים "בהירים" ושל ההארמן לצליל חם עד כדי אנמי, מדובר בכל המגברים על תחושת צלילים "מתים", סאונד חסר דינימיקה וחוסר טבעיות מובהק, וגם חוסר יכולת להקרין את הצלילים במדוייק. הדברים נאמרים במיוחד לגבי הימאהה 667 שהפתיע אותי לרעה בעניין. על אף האמור לעיל, לדעתי עדיין הפיוניר 920K היה הטוב ביותר מבין כל המגברים הקודמים שלי, שכן הסך הכל שהושמע היה בעל מאפיין מיוחד. זוהי כמובן תחושה סוביקטיבית, ואין לי ספק שיש רבים שלא יאהבו את הייחוד הזה.

ואולם, קפיצת המדרגה בביצועים ממגברי האנטרי למיד ריינג' שהיו אצלי כשהפעלתי את הSC35 היא לא פחות מאדירה. לאחר כיול ראשוני אוטומטי, התיישבתי לשפר באופן ידני את המערכת.

ההופעה של DT עמוסה בצלילים, נגינת גיטרה מאד מהירה, אפקטים וסינטי כבד, כשמעל הכל שר זמר בעל יכולות ווקוליות של זמר אופרה (ואכן, הוא הוציא תקליט עם 3 זמרי אופרה:)).

זהו פס קול עמוס תדרים, הדורש דינמיקה ודיוק. המגבר השמיע צליל מאוזן, מפורט ביותר, מדוייק ביותר, טבעי והתמודד עם השמעה מאוזנת של כמות אדירה של צלילים. הכיול הבסיסי ביטל לחלוטין את כל ההד (ריוורב) באופן מרשים ביותר. השמעה של ההופעה במצב THX MUSIC הרשימה עוד יותר, למרות שאין כל קשר בין הרמקולים לסטנדרט הנדרש או למיקומם. עדיין, צלילי התופים מעט אטומים, וההבדל ביניהם הוא מינורי מדיי. יש לי תחושה שכיול נוסף יפתור את הבעיה הזו. בסך הכל התאהבתי ביכולות והתלהבתי.

ההופעה של להקת OPETH מאופיינת בסאונד של גיטרות חשמליות על גבול האקוסטי עם סממנים ג'אזים כאשר מדי פעם מפתיע הזמר בנהימות וצרחות (גרואלינג). שמעתי אותה ב DTS, והפעלתי מצב THX MUSIC. שוב, פשוט כיף לשמוע את האיכות שפשוט נשפכת לחלל החדר. השמעת הנגינה השקטה מעוררת תחושת טבעיות, דיוק, איזון והרגשה של הימצאות במקום, למול הזמר. נולדת במאזין תשומת לב לפרטים זעירים במוזיקה. פשוט נפלא.

זו הפעם הראשונה שאני שומע מערכת קולנוע ביתי שמסוגלת להקרין הופעת רוק בדיוק ואיזון טבעי מוצלח כל כך. מבחינתי זו ממש מהפכה.

כמו כן הקרנתי את הסרט וולסטריט 2 בקובץ 2MTS בלו ריי (בהזרמה מאקסטרימר פרו) ב DTS-MA ועוד 2 סרטים ב DTS בפורמט MKV. חייב לומר, שההבדל בין המגבר החדש לפיוניר 920K מורגש ביותר, אך לא של שמיים וארץ. אפשר לומר שה SC35 מביא לחלל החדר יותר נוכחות פירוט ואיזון, אך גם ה 920K מבצע יפה ביותר את המשימה של השמעת סאונד טראק.

מילה על ה UPSCALING של המגבר. קיים הבדל מהותי ביכולות ההקרנה של אותות SD. בפירוש ניכר שיפור בתמונה לעומת הביצוע של הפיוניר 920K. עם זאת, התמונה המיטבית הושגה בהמרה ל 720P. המרה ל 1080P וכן ל 1080P/24 (קיימת אופציה) גרמה לגירעון חלוש.

לסיכום, במחיר האמריקאי שבו נרכש המגבר, נראה שמדובר בעיסקת המאה. ממליץ בחום.

רן

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #2 

אחלה! מאוד שמח שאתה נהנה (Y)
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

smaster_1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה רבה. גם בזכותך. לפני שקניתי שאלתי מה תהיה רמת השדרוג עם הפורמט הנוכחי, וענית שתהיה מהותית ביותר. צדקת (Y)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #4 

איזה יופי, כיף לקרא..

תתחדש ותהנה ממנו הרבה, יש לך רסיבר פנטסטי... (Y)

איזה כיף לראות את לוגו ה-ELITE טבוע על חזית המכשיר אהה?.. :wink: 8)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #5 

תתחדש ותהנה . (Y) (b)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #6 

itay123 כתב:איזה יופי, כיף לקרא..

...
מאוד מעניין הוא שהשוק האמריקאי דורש את תצוגת המסך בצבע צהוב ....... ולא בצבע שיש לשוק האירופאי .

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

9000es כתב:
itay123 כתב:איזה יופי, כיף לקרא..

...
מאוד מעניין הוא שהשוק האמריקאי דורש את תצוגת המסך בצבע צהוב ....... ולא בצבע שיש לשוק האירופאי .
...
האמת הצבע הכתוב-צהוב בתצוגה ניראה מרשים יותר...
אני זוכר שכל מכשירי ה-ELITE שהיו ברשותי היו בעלי אותם מאפיינים...
פיאנו פיניש, ELITE בחזית מתנוסס בגאווה, ותצוגת led בצבע כתום-צהוב.

הבאתי את ה-60 בזמנו (TXH92) ומאוד נלהבתי מהצורה החיצונית שלו, לאחר מכן הבאתי את ה-70 והוא היה ניראה לי "צעצועי" יותר בהשוואה לדגם ה-ELITE... :wink:

smaster_1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

(Y) תודה לכולם...האמת היא ש ELITE בהחלט נותן הרגשה שיש לך פורשה בבית...במיוחד, כשאתה מפרק את ה VSX920...הוא נראה כל כך קטן וקל לעומתו.

כעת אני לא סגור שעשיתי נכון. אולי הייתי צריך להוסיף עוד כמה דולרין וללכת על ה 83. אוי, המחלה, המחלה.... :lol:

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #9 

smaster_1 כתב:(Y) תודה לכולם...האמת היא ש ELITE בהחלט נותן הרגשה שיש לך פורשה בבית...במיוחד, כשאתה מפרק את ה VSX920...הוא נראה כל כך קטן וקל לעומתו.

כעת אני לא סגור שעשיתי נכון. אולי הייתי צריך להוסיף עוד כמה דולרין וללכת על ה 83. אוי, המחלה, המחלה.... :lol:
...
ה -83 זה חיה אחרת לגמרי .

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

תתחדש ותהנה

שליחה #10 

אחלה מכשיר רכשת וטוב שרכשת מחו"ל.

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #11 

תתחדש ותהנה! רכשת מכשיר מעולה.
מעניין גם לשמוע על תהליך הרכישה. האם ביבוא אישי או בדרך אחרת?
יש כאן לא מעט חברים שמתלבטים האם לייבא רסיברים מחו"ל.

נ.ב. מהניסיון שלי, התוצאה הטובה ביותר בסרטים מתקבלת במצב THX CINEMA. תנסה ותראה אם זה מתאים לך.

Arieldr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #12 

תתחדש ותהנה, היה ממש כיף לקרוא. מה עם קצת תמונות :?:
Honey , just one more upgrade, I promise !!!

smaster_1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

(Y) שוב תודה:) ניסיתי מצב THX CIN וזה נשמע מצויין. בכלל, אני מרוצה מאד, אבל אני חייב לתקן את הסאב כדי להמשיך בכיול.

9000ES, תוכל לומר לי מה הופך את ה 83 לחיה אחרת לגמרי? שאלתי כאן בעבר ולא נעניתי. מבירורים שערכתי עולה שקיימים כמה הבדלים שאותי אישית לא מעניינים במיוחד (שלט רחוק והספק) והבדל של עיבוד צלילים ב32 ביט לעומת ה 73 שמעבד ב 24. האם נכון להניח, שכדי לשמוע את הניואנסים שקיימים בעיבוד, צריך להשקיע בסביבה אקוסטית וברמקולים שיוכלו לשאת את נטל האיכות בכבוד? נראה לי שההבדלים צריכים להיות בשוליים, אלא אם כן שיפרת מכל הכיוונים את המערכת, בעלויות אדירות...האם כך לדעתך?

לגבי עניין היבוא האישי עליו שאלו כאן חברים, נתקלתי בבעיות.

רכשתי את המגבר דרך אי ביי במחיר שלא חזר על עצמו (3 ספרות בדולרים) מאז. ככל הנראה נפלתי על תקופת המבצעים שבטרם הכריסמס. שילמתי בפייפאל (עמלה גבוהה ביותר) למוכר שיושב בניו-יורק. ההבדל ממחירים שמצאתי בכל הרשתות, כולל אמאזון וגם קטנות יותר, היה גדול יחסית ועמד על 15% ויותר.

עם זאת, אי ביי סיכלו את העיסקה, והשעו את החשבון שלי. הם שלחו מייל למוכר, לפיו העיסקה מבוטלת ואין לבצעה. במשך 4 ימים ניסיתי לשוחח עם אי ביי ולהבין מה הם רוצים מחיי (או כפי שהגדרתי זאת בפניהם - "מדוע החלטתם שאני קרוב משפחה של אוסמה בן לאדן?:)) אבל זה פשוט כמו לדבר עם קיר. יש לי הנחה שהדבר בוצע נוכח העובדה שעידכנתי את כתובת המשלוח שלי, למגורים שלי בירושלים (היתה עד אז במשרדי שבתל אביב). בנסיבות אלו הרמתי טלפון לחבר טוב, שגר במנהטן, הוא נסע למוכר, שילם לו והעיסקה יצאה אל הפועל. שוחחתי גם עם המוכר, חנות אלקטרוניקה גדולה שיש להם ככל הנראה גם בעלים ישראליים, שאמר לי שפייפאל ואי ביי הקצינו את מדיניות האבטחה שלהם לאחר שנעקצו מספר פעמים ע"י גורמים מהמזרח הרחוק.

המגבר שונע לארץ ע"י USSHOPS באוויר. עלה לי כ 300$. מיסים כוללים כ 34%.

אותו חבר שיושב בניו יורק נדהם מהפרשי המחירים והחליט להיכנס לעסקים, למצוא מציאות בשוק האלקטרוניקה הבידורית ולמכור לישראלים:) הוא כבר רכש מגברי פיוניר מסוג VSX 1120K שאין בישראל, ומציע אותם למכירה.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #14 

חבר טוב במנהטן = זהב
העם דורש..... כל מיני דברים

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

smaster_1 כתב:(Y) שוב תודה:) ניסיתי מצב THX CIN וזה נשמע מצויין. בכלל, אני מרוצה מאד, אבל אני חייב לתקן את הסאב כדי להמשיך בכיול.

9000ES, תוכל לומר לי מה הופך את ה 83 לחיה אחרת לגמרי? שאלתי כאן בעבר ולא נעניתי. מבירורים שערכתי עולה שקיימים כמה הבדלים שאותי אישית לא מעניינים במיוחד (שלט רחוק והספק) והבדל של עיבוד צלילים ב32 ביט לעומת ה 73 שמעבד ב 24. האם נכון להניח, שכדי לשמוע את הניואנסים שקיימים בעיבוד, צריך להשקיע בסביבה אקוסטית וברמקולים שיוכלו לשאת את נטל האיכות בכבוד? נראה לי שההבדלים צריכים להיות בשוליים, אלא אם כן שיפרת מכל הכיוונים את המערכת, בעלויות אדירות...האם כך לדעתך?

לגבי עניין היבוא האישי עליו שאלו כאן חברים, נתקלתי בבעיות.

רכשתי את המגבר דרך אי ביי במחיר שלא חזר על עצמו (3 ספרות בדולרים) מאז. ככל הנראה נפלתי על תקופת המבצעים שבטרם הכריסמס. שילמתי בפייפאל (עמלה גבוהה ביותר) למוכר שיושב בניו-יורק. ההבדל ממחירים שמצאתי בכל הרשתות, כולל אמאזון וגם קטנות יותר, היה גדול יחסית ועמד על 15% ויותר.

עם זאת, אי ביי סיכלו את העיסקה, והשעו את החשבון שלי. הם שלחו מייל למוכר, לפיו העיסקה מבוטלת ואין לבצעה. במשך 4 ימים ניסיתי לשוחח עם אי ביי ולהבין מה הם רוצים מחיי (או כפי שהגדרתי זאת בפניהם - "מדוע החלטתם שאני קרוב משפחה של אוסמה בן לאדן?:)) אבל זה פשוט כמו לדבר עם קיר. יש לי הנחה שהדבר בוצע נוכח העובדה שעידכנתי את כתובת המשלוח שלי, למגורים שלי בירושלים (היתה עד אז במשרדי שבתל אביב). בנסיבות אלו הרמתי טלפון לחבר טוב, שגר במנהטן, הוא נסע למוכר, שילם לו והעיסקה יצאה אל הפועל. שוחחתי גם עם המוכר, חנות אלקטרוניקה גדולה שיש להם ככל הנראה גם בעלים ישראליים, שאמר לי שפייפאל ואי ביי הקצינו את מדיניות האבטחה שלהם לאחר שנעקצו מספר פעמים ע"י גורמים מהמזרח הרחוק.

המגבר שונע לארץ ע"י USSHOPS באוויר. עלה לי כ 300$. מיסים כוללים כ 34%.

אותו חבר שיושב בניו יורק נדהם מהפרשי המחירים והחליט להיכנס לעסקים, למצוא מציאות בשוק האלקטרוניקה הבידורית ולמכור לישראלים:) הוא כבר רכש מגברי פיוניר מסוג VSX 1120K שאין בישראל, ומציע אותם למכירה.
...
עשית בשכל, התעקשת על הרכישה ובסופו של דבר השתלם לך, רכשת מוצר מעולה..

לגבי ההבדלים בין ה-83 ל-73, פרט ל-DACים של 32 ביט מול 24, ההבדלים הם זניחים לחלוטין וממש לא שווים את תוספת המחיר המוגזמת עבור ה-83 (וזאת לאחר השוואה בין ה-81 ל-83 (אפילו לא ה-73 שכאמור אמור להיות מודרני יותר ועומד כמעט בד בבד עם ה-83).
ל-83 יש אפשרות לעלות את רמת ה-DAC/דינאמיקה כאשר עוברים למצב 32 ביט סאמפל בשלט, ישנו הבדל לטובת ה-83 אבל ההבדל הוא לא קיצוני ובטח לא "שווה" את תוספת המחיר, אמנם פיטשר זה הוא חביב מאוד ובהחלט יכול לשפר את רמת האודיו הכללית.
לטעמי, כל עניין הדינאמיקה ה-32 ביט שה-83 כביכול מוסיף ללא כיול מקצועי, מתגמד עשרות מונים מול כיול וכיון אקוסטי מקצועי שניתן לעשות ב-73 שכביכול מכפר על DAC 24 שנמצא בLX73.

ז"א שהמשחק לקבלת סאונד הוא נמצא יותר ברמת הכיול שעושים במכשיר ולא במצב FLAT.
(אם אתה יודע לכייל מקצועית את המוצר אז הרווחת, אם לא קח לך איש מקצוע עם ניסיון והוא יככון לך ויכייל עבורך את הרסיבר לפי תנאי החלל ויגיע עם הרסיבר למקומות שאפילו לא חלמת).

תתחדש ותהנה..ויאללה תעלה כמה תמונות לשטוף את העיניים (f)

locas11
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 97
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #16 

smaster_1 כתב:(Y) 9000ES, תוכל לומר לי מה הופך את ה 83 לחיה אחרת לגמרי? שאלתי כאן בעבר ולא נעניתי. מבירורים שערכתי עולה שקיימים כמה הבדלים שאותי אישית לא מעניינים במיוחד (שלט רחוק והספק) והבדל של עיבוד צלילים ב32 ביט לעומת ה 73 שמעבד ב 24. האם נכון להניח, שכדי לשמוע את הניואנסים שקיימים בעיבוד, צריך להשקיע בסביבה אקוסטית וברמקולים שיוכלו לשאת את נטל האיכות בכבוד? נראה לי שההבדלים צריכים להיות בשוליים, אלא אם כן שיפרת מכל הכיוונים את המערכת, בעלויות אדירות...האם כך לדעתך?

.
...
כל מכשיר שיש לחבר 9000es בביתו-הוא "חיה אחרת לגמריי"..."המכשיר המושלם בעולם בתחומו"
זה הרי ברור לכולם כאן 8O

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

locas11 כתב:
smaster_1 כתב:(Y) 9000ES, תוכל לומר לי מה הופך את ה 83 לחיה אחרת לגמרי? שאלתי כאן בעבר ולא נעניתי. מבירורים שערכתי עולה שקיימים כמה הבדלים שאותי אישית לא מעניינים במיוחד (שלט רחוק והספק) והבדל של עיבוד צלילים ב32 ביט לעומת ה 73 שמעבד ב 24. האם נכון להניח, שכדי לשמוע את הניואנסים שקיימים בעיבוד, צריך להשקיע בסביבה אקוסטית וברמקולים שיוכלו לשאת את נטל האיכות בכבוד? נראה לי שההבדלים צריכים להיות בשוליים, אלא אם כן שיפרת מכל הכיוונים את המערכת, בעלויות אדירות...האם כך לדעתך?

.
...
כל מכשיר שיש לחבר 9000es בביתו-הוא "חיה אחרת לגמריי"..."המכשיר המושלם בעולם בתחומו"
זה הרי ברור לכולם כאן 8O
...
אז אם ככה, מדוע הוא משדרג את הציוד שלו כל הזמן?

סאב חדש, מה-LX81 ל-LX82 ומה-LX82 ל-LX83 שלא לדבר על עוד כמה שידרוגים שעכשיו בקנה........

אתה יודע, גם כשמנסים להעליב צריך להשקיע קודם קצת מחשבה.........

locas11
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 97
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #18 

danlior כתב:
locas11 כתב:

.
...
זה הרי ברור לכולם כאן 8O
...
אז אם ככה, מדוע הוא משדרג את הציוד שלו כל הזמן?

סאב חדש, מה-LX81 ל-LX82 ומה-LX82 ל-LX83 שלא לדבר על עוד כמה שידרוגים שעכשיו בקנה........

אתה יודע, גם כשמנסים להעליב צריך להשקיע קודם קצת מחשבה.........
...
למה להעליב?
ציינתי עובדה שמגובה כאן בעשרות שירשורים(ע"פ חיפוש שעשיתי)
ממה שהבנתי-יש לו את
המסך הטוב בעולם (למרות שמדובר על דגם יחסית מיושן)
הרסיבר הטוב בעולם (שלטענתו טוב יותר גם מפרוססורים ייעודיים HIGH END)
שיהיה לו לבריאות (f)

oriberko
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 403
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #19 

ניתן להשיג במחיר אטרקטיבי גם ללא איביי:

http://www.digitalcraze.com/Audio/Recei ... oneer-Sc35

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

smaster_1

תהנה ממה שיש לך אבל רק לשם הידע - הפרוססורים החדשים של ה-LX83 המבוססים 32 ביט נותנים לו כח חישוב חזק יותר על מנת להריץ עיבוד מורכב בזמן אמיתי - עיבוד שעד היום נעשה רק ע"י ה-LX90 שיכל לעשות זאת עם שני פרוססורים במקום אחד. לפרוססור ה-32 ביט של ה-LX83 יש יותר כח חישוב משני הפרוססורים של ה-24 ביט של ה-LX90 ביחד.

כמובן עם כל כך הרבה כח ה-LX83 (כמו רסיברים אחרים עם מעבדים 32 ביט) יכול להריץ אלגוריטמים מאוד מורכבים בזמן אמיתי ולהשביח את יכולת עיבוד הסאונד וכל זאת כמובן בכפוף לתכנה המפעילה אותו ובכאן פיוניר מצטיינים במיוחד.

אי אפשר להשוות את האיכות שאתה מקבל כאן מול כיול מקושקש שנועד לפצוות על אקוסטיקה רעה שיש בחדר או על ציוד נחות כמו הגברה ורמקולים מיושנים.

ולא בכדי ההבדל במחיר - תמיד כשיש חידוש טכנולוגי מהותי הדגמים הראשונים המשתמשים בו יקרים עד שעם הזמן אותו חידוש נהיה מיין סטרים. אותו הדבר עברנו עם מעבדים של 24 ביט מול 20 או 18 ביט ועם הפורמטים החדשים

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”