שלטים לHTPC
יש לי שאלה...
היום ישבתי בסלון וראיתי שיש לי פשוט המון שלטים בבית...
יש לי מערכת HTPC עם כל התוכנות מותקנות MEEDIO SAGETV והאחרונה שבה אני משתמש MCE כולל השלט.
רציתי לקבל המלצות לשלט אוניברסלי ( אין בעיה של תקציב - אני משוגע!!!!) שיכול לכלול את כל סודי השלטים והכי חשוב השלט של microsoft mce .
אשמח להמלצות......
היום ישבתי בסלון וראיתי שיש לי פשוט המון שלטים בבית...
יש לי מערכת HTPC עם כל התוכנות מותקנות MEEDIO SAGETV והאחרונה שבה אני משתמש MCE כולל השלט.
רציתי לקבל המלצות לשלט אוניברסלי ( אין בעיה של תקציב - אני משוגע!!!!) שיכול לכלול את כל סודי השלטים והכי חשוב השלט של microsoft mce .
אשמח להמלצות......
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
בדיוק היום ראיתי באתר של זיגזג שלט אוניברסלי של לוג'יטק ב 660 שקל
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/pro ... ts_id=4293
אין לי מושג אם הוא כדאי או משהו ...
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/pro ... ts_id=4293
אין לי מושג אם הוא כדאי או משהו ...
שלטי הרמוני של לוג'יטק מומלצים בחום
לי יש אחד כזה, 659, ולאחר בדיקה של כמות יפה של שלטים אוניברסלים, הגעתי למנוחה ולנחלה
אין צורך לתכנת את השלט, קודים לרוב המכשירים קיימים ברשת באתר של השלט ומורידים אותם לשלט עם USB
ויש שם גם קודים של MCE
מה שאתה צריך להוסיף זה מקלט IR תואם
תכנות המקרואים מתבצע על המחשב, והגמישות גדולה, אתה יכול לעשות את מה שעולה על דעתך.
לדוגמה: צפיה בTV דורשת:
1. הדלקת הTV על AV1
2. הדלקת הממיר
3. הדלקת הרסיבר
וכאן הכל מתבצע בלחיצת כפתור אחד
ולסיום ההוכחה שזה עובז, היא ביתי בת הארבע וחצי, שרוצה לראות TV, פשוט לוחצת על הכפתור הירוק בשלט...
וזה עובד
אני ממליץ בחום
אם תחפש כאן באתר תמצא סקירה על השלט, אבל יש גם משתמשים מאוכזבים....
אין צורך לתכנת את השלט, קודים לרוב המכשירים קיימים ברשת באתר של השלט ומורידים אותם לשלט עם USB
ויש שם גם קודים של MCE
מה שאתה צריך להוסיף זה מקלט IR תואם
תכנות המקרואים מתבצע על המחשב, והגמישות גדולה, אתה יכול לעשות את מה שעולה על דעתך.
לדוגמה: צפיה בTV דורשת:
1. הדלקת הTV על AV1
2. הדלקת הממיר
3. הדלקת הרסיבר
וכאן הכל מתבצע בלחיצת כפתור אחד
ולסיום ההוכחה שזה עובז, היא ביתי בת הארבע וחצי, שרוצה לראות TV, פשוט לוחצת על הכפתור הירוק בשלט...
וזה עובד
אני ממליץ בחום
אם תחפש כאן באתר תמצא סקירה על השלט, אבל יש גם משתמשים מאוכזבים....
אני בדקתי כמה שלטים מדהימים ורציתי לדעת האם ל nevo sl ולשלט logiteck harmony 895 יש יכולות לשלוט על מערכת המדייה סנטר של מיקרוסופט כי הרי המחשב מגיע עם שלט ומכשיר IR שמחובר למחשב ומחוייב על מנת שהמערכת תפעל האם יש לשלטים האלו יכולות לשלוט עליו ולהחליף את השלט הקיים של מיקרוסופט?
בדוק באתר של הרמוניjames341 כתב:אני בדקתי כמה שלטים מדהימים ורציתי לדעת האם ל nevo sl ולשלט logiteck harmony 895 יש יכולות לשלוט על מערכת המדייה סנטר של מיקרוסופט כי הרי המחשב מגיע עם שלט ומכשיר IR שמחובר למחשב ומחוייב על מנת שהמערכת תפעל האם יש לשלטים האלו יכולות לשלוט עליו ולהחליף את השלט הקיים של מיקרוסופט?...
סביר להניח שמשהו כבר לימד את השלט להפעיל את הMCE