נגמר המנוי להוט, לעבור ליס?
בעיקרון כרגע אנחנו סיימנו את החוזה שלנו איתם, אז כרגע אנחנו עדיין מחוברים, להורים שלי לא אכפת איך אנחנו נראה טלויזיה העיקר שיהיה זול.
1. אופציית DTT הייתה יכולה להיות טובה אבל צריך חבילת סרטים.
2. אופציית אנונה, מוצר יציב זה לא!! אז נוותר הפעם.
3. אופציית לווין החופשי: עמוס, ניילסאט והוטבירד+כרטיסים לסקאיי איטליה או משהו בסגנון.
4. אופציית yes כאן נצטרך לבדוק מול השירות לקוחות שלהם.
אם למישהו יש עוד אופציות אני ישמח לשמוע.
אם יש לכם המלצות וטיפים בנושא מעבר בין חברות הוט ויס, התחברות ללוין פרטי או שידורים דיגיטאלים, אני ישמח לקבל!
3. אופציית לווין החופשי: עמוס, ניילסאט והוטבירד+כרטיסים לסקאיי איטליה או משהו בסגנון.
אם יש לכם המלצות וטיפים בנושא מעבר בין חברות הוט ויס, התחברות ללוין פרטי או שידורים דיגיטאלים, אני ישמח לקבל!
אני אומר שתישאר בהוט פשוט יס עושקים אותך לדוגמא: לפני כחצי שנה התחברתי ליס בהתחלה הכל טוב ויפה אבל אחרי שבועיים קיבלתי חשבונית שמראה 600! על ההתקנה ועל השידורים דיברתי איתם ופניתי אליהם אבל לא אכפת להם מכלום וכאילו "שכחו" את המבצע והייתי צריך לשלם במקום 239 ש"ח שסגרתי איתם 310 ש"ח בחודש ובשירות מכירות הם נשמעים אמינים אבל הם ממש ממש לא! לאחר כחודשיים (שגם בהם קיבלתי חשבוניות בסכומים של 400,500,600) הייתה לי תקלה בגלל הרוח ומכיוון שהם עובדים עם לווין הציוד שלהם מאוד קלוקל מלא בעיות ותקלות יותר גרוע מהממירים הישנים של הוט (SAMSONG וכו') נתקע,מתחלק לריבועים וממשיך ושלא נדבר על הממיר הכי חדיש שלהם נתקע כל פעם שמקליטים או נכנסים לוי או די וזה מצריך הוציא מהחשמל אני מדבר על הטוטאל ובקיצור מלא בבאגים ובבעיות . בכל מקרה המשכתי להיות לקוח שלהם עם כל התקלות (צלצלתי והם תיאמו לי טכנאי לשבועיים אחר כך ואמרו שזה לא חשוב ושאפשר בלי טלביזיה וגם שאתה מנסה לצעוק לא עוזר כלום...) עד שלפני שבועיים שהייתה את הסופה עפה האנטנה שלהם אל השכן למטה צלצלתי והם שוב אמרו שיזמנו לי טכנאי רק לעוד שבועיים. (אגב ביום הזה חיכיתי 45 דק' כל הקו טלפון) לקחתי את הממירים שלהם הוצאתי מהחשמל ואמרתי לעצמי שאני ברגע זה מתנתק ושוב לא היה אכפת להם מכלום! סיפור מזעזע ומעצבן שחברה אחת יכולה לעשות אני אומר תישאר בהוט או DTT לא לווין פרטי ולא נעליים ובטח שלא YES....
אם אתה גולש באינטרנט וגם מדבר מטלפון נייח רק טריפל של הוט ,אם אין לך ילדים ואתה לא אוהב ספורט
ואין לך צורך בקו נייח ואינטרנט ואתה עדיין יכול לדבר ולהתחבר לאינטרנט דרך הסלולר אז רק טלוויזיה עידן +.
לדוגמא טריפל בהוט 315 שקל ,כולל 500 דקות שיחה לנייח ונייד ו 12 מגה תשתית.
אם אני צריך ל YES,בזק אני משלם על אותו דבר מעל 400 שקל .
ואין לך צורך בקו נייח ואינטרנט ואתה עדיין יכול לדבר ולהתחבר לאינטרנט דרך הסלולר אז רק טלוויזיה עידן +.
אם אני צריך ל YES,בזק אני משלם על אותו דבר מעל 400 שקל .
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
היתי הולך על האופציה השלישית ,אם אתה מתמודד ונהנה מתוכן ללא תרגום בעברית.nimrodg כתב:בעיקרון כרגע אנחנו סיימנו את החוזה שלנו איתם, אז כרגע אנחנו עדיין מחוברים, להורים שלי לא אכפת איך אנחנו נראה טלויזיה העיקר שיהיה זול.
אם יש לכם המלצות וטיפים בנושא מעבר בין חברות הוט ויס, התחברות ללוין פרטי או שידורים דיגיטאלים, אני ישמח לקבל!...
זאת אופציה שנראית זולה על הניר ,אך מתבררת כיקרה לתכנים מסוןימים.אלא אם תמצא שיתוף טוב וזול.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
אם אתה בונה חבילה של יס יחד עם ספק VOB כמו בזק בינלאומי או אורנג' אפשר להגיע לאותו מחיר של הוט על חבילה של 10 מגה בתשתית NGN ו- 500 דקות שיחה לנייד ונייח של הספק, כמובן שאני לוקח בחשבון שביס אתה מקבל ממיר מקס טוטאל ובהוט אתה נדרש להוסיף כסף בשביל ערוצי ה- HD הרגילים והופ יוצא אותו מחיר.NEW_WAVE כתב:אם אתה גולש באינטרנט וגם מדבר מטלפון נייח רק טריפל של הוט ,אם אין לך ילדים ואתה לא אוהב ספורט
אם אני צריך ל YES,בזק אני משלם על אותו דבר מעל 400 שקל ....
זו לא המלצה על יס, אני רק טוען שבחבילות אפשר להגיע למחיר נורמלי גם באמצעות יס, הבחירה בין החברות צריכה להתבסס על תמהיל הצפייה, איכות התשתיות באזור ורמת הדרישות שלך משירות הלקוחות.
ממש לא ,בבזק אתה צריך לשלם דמי מנוי ,למשל החבילה של בזק ספק +תשתית+1,000 דקות לנייח בפרסומת כתוב 89 שקל למשך חצי שנה ,אבל תוסיף את דמי מנוי ותוספת בחצי השנה השנייה ,סה"כ 2200riji כתב:אם אתה בונה חבילה של יס יחד עם ספק VOB כמו בזק בינלאומי או אורנג' אפשר להגיע לאותו מחיר של הוט על חבילה של 10 מגה בתשתית NGN ו- 500 דקות שיחה לנייד ונייח של הספק, כמובן שאני לוקח בחשבון שביס אתה מקבל ממיר מקס טוטאל ובהוט אתה נדרש להוסיף כסף בשביל ערוצי ה- HD הרגילים והופ יוצא אותו מחיר.NEW_WAVE כתב:אם אתה גולש באינטרנט וגם מדבר מטלפון נייח רק טריפל של הוט ,אם אין לך ילדים ואתה לא אוהב ספורט
זו לא המלצה על יס, אני רק טוען שבחבילות אפשר להגיע למחיר נורמלי גם באמצעות יס, הבחירה בין החברות צריכה להתבסס על תמהיל הצפייה, איכות התשתיות באזור ורמת הדרישות שלך משירות הלקוחות....
ש"ח לשנה ,תמיד בפרסומת תסכל למטה משמאל כלומר 183 שקל לחודש ,תוסיף לזה
חבילה עם YESMAXHD עוד 265 שקל ותתקבל 450 שקל לחודש,יקר אשששששש .
בהוט אתה מקבל הכל במקום אחד ב 315 שקל חיסכון של 135 שקל בחודש ,בשנה 1620 שקל ושנתיים 3240 ש"ח
בינתיים בבזק מרווחים יפה על חשבון הלקוח ,בעודף שלי מהוט כ 3240 שקל אני קונה
עוד פלאזמה 42 אינץ או 32 אינץ' LED .
החסרון של הוט אין ממיר מקליט HD ל YES יש .
אני מדבר על חבילת VOB נניח בבבזק בינלאומי, ספק + תשתית + 500 דקות שיחה ב- 10 מגה יעלו כ- 140 ש"חNEW_WAVE כתב:ממש לא ,בבזק אתה צריך לשלם דמי מנוי ,למשל החבילה של בזק ספק +תשתית+1,000 דקות לנייח בפרסומת כתוב 89 שקל למשך חצי שנה ,אבל תוסיף את דמי מנוי ותוספת בחצי השנה השנייה ,סה"כ 2200riji כתב:אם אתה בונה חבילה של יס יחד עם ספק VOB כמו בזק בינלאומי או אורנג' אפשר להגיע לאותו מחיר של הוט על חבילה של 10 מגה בתשתית NGN ו- 500 דקות שיחה לנייד ונייח של הספק, כמובן שאני לוקח בחשבון שביס אתה מקבל ממיר מקס טוטאל ובהוט אתה נדרש להוסיף כסף בשביל ערוצי ה- HD הרגילים והופ יוצא אותו מחיר.NEW_WAVE כתב:אם אתה גולש באינטרנט וגם מדבר מטלפון נייח רק טריפל של הוט ,אם אין לך ילדים ואתה לא אוהב ספורט
זו לא המלצה על יס, אני רק טוען שבחבילות אפשר להגיע למחיר נורמלי גם באמצעות יס, הבחירה בין החברות צריכה להתבסס על תמהיל הצפייה, איכות התשתיות באזור ורמת הדרישות שלך משירות הלקוחות....
ש"ח לשנה ,תמיד בפרסומת תסכל למטה משמאל כלומר 183 שקל לחודש ,תוסיף לזה
חבילה עם YESMAXHD עוד 265 שקל ותתקבל 450 שקל לחודש,יקר אשששששש .
בהוט אתה מקבל הכל במקום אחד ב 315 שקל חיסכון של 135 שקל בחודש ,בשנה 1620 שקל ושנתיים 3240 ש"ח
בינתיים בבזק מרווחים יפה על חשבון הלקוח ,בעודף שלי מהוט כ 3240 שקל אני קונה
עוד פלאזמה 42 אינץ או 32 אינץ' LED .
החסרון של הוט אין ממיר מקליט HD ל YES יש ....
יס כולל מקס HD וחבילת טופ - 235 ש"ח
סה"כ 375.
חבילה בהוט 315 אבל היא לא כוללת תוספת של בין 25 ל- 40 לערוצי HD שקיימים בחבילת הבסיס ביס.
תחבר את הכל ותקבל הפרש של 20 ש"ח שזה לצערי בגלל עניין הקו הקל.
הוט יותר זול, אבל לא משמעותית, אתה לא מקבל ממיר מקליט בכלל ואם תרצה MAGIC, המחיר של הוט משתווה למחיר של יס וכל זה כשאתה משלם לגוף אחד! במקרה שאני מתאר אתה משלם ל- 3 גופים שונים ועדיין יוצא פחות או יותר באותו מחיר, הבעיה שלאחר שנה המחיר יעלה כי אתה כבר לקוח קיים.
אתה מטעה
בYES החבילה עולה 265 שקל עבור כל החבילות ו YESMAXHD ולא 250 עבור 3 חבילות כמו שאתה מציע
+140 שח"= 410 שזה עוד 100 שקל מטריפל הוט .
http://www.kamaze.co.il/yes-%D7%99%D7%A1.aspx
בהוט אתה מקבל 4 ערוצי HD חינם ,סרטים,סדרות,טבע,ערוץ 1 , ראוטר ו 12 מגה תשתית ו500 דקות שיחה לנידד\נייח
רק 315 שקל ,אם מתעקשים כלקוח YES אתה מקבל ממיר שני מקליט רגיל.
ואחרי כל זה ,עדיין זה הפרש של 100 שקל לטובת הוט .
בYES החבילה עולה 265 שקל עבור כל החבילות ו YESMAXHD ולא 250 עבור 3 חבילות כמו שאתה מציע
+140 שח"= 410 שזה עוד 100 שקל מטריפל הוט .
http://www.kamaze.co.il/yes-%D7%99%D7%A1.aspx
בהוט אתה מקבל 4 ערוצי HD חינם ,סרטים,סדרות,טבע,ערוץ 1 , ראוטר ו 12 מגה תשתית ו500 דקות שיחה לנידד\נייח
רק 315 שקל ,אם מתעקשים כלקוח YES אתה מקבל ממיר שני מקליט רגיל.
ואחרי כל זה ,עדיין זה הפרש של 100 שקל לטובת הוט .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 09/01/2011 11:33, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אין לי מה להגיד חוץ מתתפלא... אני כלקוח קיים משלם 10 ש"ח יותר (אבל זה מחיר של לפני שנה ויותר) ואחותי וחבר שחידשו לאחרונה קיבלו את זה כמחיר של לקוח קיים מהחודש האחרון.shraga007 כתב:אין מצב שחבילת TOP עם ממיר מקס טוטאל עולה 235 שקל....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
riji,
המחיר שציינת הוא בהתחייבות ל-18 חודשים או 36 חודשים?
כי המחירים עלו כשתקופת ההתחייבות המקסימלית קוצרה ל-18 חודשים.
המחיר שציינת הוא בהתחייבות ל-18 חודשים או 36 חודשים?
כי המחירים עלו כשתקופת ההתחייבות המקסימלית קוצרה ל-18 חודשים.
כמהזה, זה אחלה אתר ועוזר מאוד להשוואות מחירים אבל המנגנון הבאמת מעניין בו הוא התגובות בהן אתה יכול לקרוא מחירים שאנשים השיגו, פרסומים רשמיים לא שווים כלום כי בינם לבין המחיר בשיחת טלפון (ואני לא מדבר על מחירי שימור) רחוק ואת זה אני יכול להגיד רק מזה שחידשתי השבוע חבילת ספק ותשתית בבזק ואורנג' והמחירים בכמהזה היו יקרים יותר ממה שכמה זה מפרסם ללקוחות חדשים בעוד אני חידשתי כלקוח קיים והתקשרתי למוקד הרגיל ואפילו לא התמקחתי אלה לקחתי את ההצעה הראשונה שלהם.
תסיק מזה לגבי המחיר המפורסם ללקוחות יס באתר.
ודרך אגב, הטריפל של הוט באמת משתלם, על זה אין ויכוח בכלל במיוחד לאור העובדה שכל השירותים הם תחת קורת גג אחת, אם לבזק היו נותנים בזמנו לתת חבילות יחד עם יס כמו שהיה בהתחלה (היה מוקד בזק ביס) אז היו הצעות של בזק ויס זהות לחלוטין להצעות של הוט.
כשאני הצטרפתי ליס לפני 4 שנים, קיבלתי הצעה לקו טלפון, תשתית אינטרנט וספק דרך יס במחירים מאוד נמוכים לאותה תקופה, חבל שסגרו את המוקד הזה וניתקו את הקשר בין החברות בגלל ענייני הרגולציה ורק בשביל להגן על הוט אם כי אני בהחלט מבין את ההחלטה מבחינה כלכלית ותחרות בשוק.
תסיק מזה לגבי המחיר המפורסם ללקוחות יס באתר.
ודרך אגב, הטריפל של הוט באמת משתלם, על זה אין ויכוח בכלל במיוחד לאור העובדה שכל השירותים הם תחת קורת גג אחת, אם לבזק היו נותנים בזמנו לתת חבילות יחד עם יס כמו שהיה בהתחלה (היה מוקד בזק ביס) אז היו הצעות של בזק ויס זהות לחלוטין להצעות של הוט.
כשאני הצטרפתי ליס לפני 4 שנים, קיבלתי הצעה לקו טלפון, תשתית אינטרנט וספק דרך יס במחירים מאוד נמוכים לאותה תקופה, חבל שסגרו את המוקד הזה וניתקו את הקשר בין החברות בגלל ענייני הרגולציה ורק בשביל להגן על הוט אם כי אני בהחלט מבין את ההחלטה מבחינה כלכלית ותחרות בשוק.
HOT שיחקו אותה עם חצי מיליון מנויי טריפל ,הם לא צריכים את משרד התקשורת שיגן עלהם, בקצב הזה
יצטרכו להגן על בזק .
הסיבה העיקרית שמתנקים מבזק היא דמי מנוי 50 שקל לחודש ,
שאפו לבזק ,השכן שלי התנתק השבוע מבזק וזה לקח לו 20 דקות לשכנע את המוקדן וזה נגמר מהר מהמצופה .
כמובן הצטרף לטריפל בגלל ה 12 מגה וראטור ,מה גם שהוא לקוח HOT בכבלים.
http://www.facebook.com/Asphur?v=wall
יצטרכו להגן על בזק .
שאפו לבזק ,השכן שלי התנתק השבוע מבזק וזה לקח לו 20 דקות לשכנע את המוקדן וזה נגמר מהר מהמצופה .
http://www.facebook.com/Asphur?v=wall
ברגע שמשרד התקשורת יוריד את האזיקים מהידיים של בזק, בזק גם יתנו קווים בחינם, כרגע הוט מתחזקת על חשבון בזק כאשר לאחרונה אין יותר מידי מה לעשות בעניין עקב מגבלות רגולטוריות, כשזה ישתנה תהיה פה מלחמה אמיתית על המחיר והתחרות תגבר ואני לא בטוח שהשילוב של יס ובזק לא יכול להפוך להיות זול משמעותית מהוט במידה ובזק ירצו בכך והרגולטור יאשר.NEW_WAVE כתב:HOT שיחקו אותה עם חצי מיליון מנויי טריפל ,הם לא צריכים את משרד התקשורת שיגן עלהם, בקצב הזה
יצטרכו להגן על בזק .
http://www.facebook.com/Asphur?v=wall...
בזק מתים לבטל את ה- 50 ש"ח.... הם כבר מוכנים לשלב הבא בתחרות ואני מקווה שאנחנו נרוויח.
סליחה ומחילה
איזה שטות זאת בזק לא יכולה להוריד את דמי המנוי , בזק חייה מזה ,איזה אינטרס יש להוריד את זה .
אתם תמימים , YES בבעלות בזק ,בזק מנסה להתפטר מ YES ולכן היא משווקת הכל חוץ מטלוויזיה
בתקווה למצוא קונה ל YES ולהתחיל לשדר טלוויזיה ברשת ה NGN שאמור להסתיים ב 2014.
איזה שטות זאת בזק לא יכולה להוריד את דמי המנוי , בזק חייה מזה ,איזה אינטרס יש להוריד את זה .
אתם תמימים , YES בבעלות בזק ,בזק מנסה להתפטר מ YES ולכן היא משווקת הכל חוץ מטלוויזיה
בתקווה למצוא קונה ל YES ולהתחיל לשדר טלוויזיה ברשת ה NGN שאמור להסתיים ב 2014.
אני בעד אופציית הלווין החופשי - אם אתה מוכן לראות סרטים ללא תרגום לעברית
יש בלווין הערבי 26E כמה ערוצים חופשיים עם סרטים לא רעים:
MBC Action
MBC Max
http://www.mbc.net
FOX Movies
http://www.foxmoviestv.com
יש בלווין הערבי 26E כמה ערוצים חופשיים עם סרטים לא רעים:
MBC Action
MBC Max
http://www.mbc.net
FOX Movies