המלצות על LED או LCD בגודל 47 עד 8000 ש"ח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
raviv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני צריך עזרה בבחירת מסך LED או LCD בגודל 46 או 47, תקציב בסביבות 8000 ש"ח
אני מתכוון לחבר לו מחשב, Wii, ממיר HD, ולפעמים USB. לא ממש חשוב לי שיהיה לו סטרימר מובנה, בגלל המחשב.

הוא צריך לטפל טוב ב- SD כי רוב הזמן זה מה שיראו בו, אבל לא מוכן להתפשר על איכות ה- HD שלו.
אני מוכן לשלם יותר על איכות כי אני לא מתכוון להלחיף כל כמה שנים, בטח לא במחירים האלה...

לאחי (כן גם לי יש אח/גיס/חם עם LCD) יש Phillips 47PFL7404H והוא מעולה בעיני אבל הוא כבר דגם וותיק ולא LED.
אין לי קיבעון על LED לעומת LCD אבל מנסיון שלי במסכים של ניידים, LED נראה יותר חי.

תודה רבה! (Y)
רביב

raviv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

חברים, אני ממש חייב עזרה כאן.
אם יש למישהו הפניה לאיזו כתבה שמשווה את הדגמים האחרונים זה גם יעזור.

תודה.

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #3 

אם אתה לא מוכן להתפשר על SD אז ההמלצה בשבילך היא פלאזמה. לא LCD ולא LED-LCD.

raviv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה אבל בהנחה שאני לא מעוניין בפלאזמה מה כדאי?

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

raviv כתב:תודה אבל בהנחה שאני לא מעוניין בפלאזמה מה כדאי?
...
לא יכול לעזור לך כאן, לא ראיתי מסך LCD שהייתי מוכן לצפות בו בשידורי SD, אבל זה רק אני.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14362
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1221 פעמים

שליחה #6 

תנסה לראות 46C650...הטיפול שלו בSD טוב מאוד ( אבל לא מצויין....)
במקביל תבדוק גם את הסוני 46EX700. גם הוא אמור לטפל ב SD באופן דומה.

raviv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה. אם הייתי מוותר על הדרישה של sd ?

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

raviv כתב:תודה. אם הייתי מוותר על הדרישה של sd ?
...
מותר לשאול למה אתה פוסל פלזמה? באיזור התקציב שלך המסכים הטובים ביותר הם פלאזמות.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #9 

raviv כתב:שלום לכולם,

אני צריך עזרה בבחירת מסך LED או LCD בגודל 46 או 47, תקציב בסביבות 8000 ש"ח
אני מתכוון לחבר לו מחשב, Wii, ממיר HD, ולפעמים USB. לא ממש חשוב לי שיהיה לו סטרימר מובנה, בגלל המחשב.

הוא צריך לטפל טוב ב- SD כי רוב הזמן זה מה שיראו בו, אבל לא מוכן להתפשר על איכות ה- HD שלו.
אני מוכן לשלם יותר על איכות כי אני לא מתכוון להלחיף כל כמה שנים, בטח לא במחירים האלה...

לאחי (כן גם לי יש אח/גיס/חם עם LCD) יש Phillips 47PFL7404H והוא מעולה בעיני אבל הוא כבר דגם וותיק ולא LED.
אין לי קיבעון על LED לעומת LCD אבל מנסיון שלי במסכים של ניידים, LED נראה יותר חי.

תודה רבה! (Y)
רביב
...
לשימושים שלך הייתי ממליץ לך לכיוון של פלזמה במיוחד ב SD . ממליץ לך לכיוון של פנאסוניק v-20 .
אתה די קרוב לתמכור שלו .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

raviv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

זה לא משהו מבוסס אבל על סמך נסיון של חברים שהיה להם אני מתמקד ב LCD או LED ולא בפאזמה.
כמו שכתבתי התרשמתי לטובה מהאיכות של Phillips 47PFL7404H אבל זה דגם וותיק ורציתי לדעת אם הוא עדיין רלוונטי או שיש דור חדש או חלופות יותר טובות.

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

שמע, אני מכיר את החברים האלה, ששמעו שפלאזמה זה ישן וLCD זה חדש וכ'.
לא כדאי לבוא לפורום מקצועי ולהשען על דעת חברים כזאת.
לכל החברים שלי יש פלאזמות, לאחר מאבקים ממושכים איתי, לכולם אמרו ששה ישן ולא שווה ושיחליפו, וכל החברים שלי הולכים לחברים שלהם ולא מבינים איך אפשר לצפות במסכי הLCD שלהם...
No place like home.......... Theater

zzzion
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #12 

יש לי בשבילך אחלה המלצה, אני קניתי מסך של סוני W5500 46 אינץ איכות תמונה ב- HD לא פחות ממפילה לסתות, איכות ב-SD טובה מאוד, מן הסתם גם תלוי באיכות השידור אבל סה"כ מסך מדהים, אני קניתי אותו ב- 8000 לפני חצי שנה אפשר נראה לי להביא אותו היום בפחות.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #13 

zzzion כתב:יש לי בשבילך אחלה המלצה, אני קניתי מסך של סוני W5500 46 אינץ איכות תמונה ב- HD לא פחות ממפילה לסתות, איכות ב-SD טובה מאוד, מן הסתם גם תלוי באיכות השידור אבל סה"כ מסך מדהים, אני קניתי אותו ב- 8000 לפני חצי שנה אפשר נראה לי להביא אותו היום בפחות.
...
זה כבר דגם ישן יחסית...יש היום סוני עדיפות במחיר דומה או נמוך יותר.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #14 

opv כתב:שמע, אני מכיר את החברים האלה, ששמעו שפלאזמה זה ישן וLCD זה חדש וכ'.
לכל החברים שלי יש פלאזמות, לאחר מאבקים ממושכים איתי, לכולם אמרו ששה ישן ולא שווה ושיחליפו, וכל החברים שלי הולכים לחברים שלהם ולא מבינים איך אפשר לצפות במסכי הLCD שלהם...
...
אתה קצת מכליל פה...
שום פורום בעולם שמתיימר להיות מקצועי לא יטען שכל מסך פלזמה יהיה עדיף על כל מסך LED\LCD בכל מצב
ובכל פרמטר !
זה תלוי בדגם שמשווים בשתי הטכנולוגיות וכל מקרה לגופו.
אם לדוגמא עד היום אנשים חשבו שלמסכי פלזמה יש יתרון מוחץ בעומק ואיכות השחורים אז הנה מבחן למסך LCD
שאולי קצת יפתיע פה מספר אנשים... הנה ציטוט קטן מהמבחן :
Starting with a 2D Blu-ray or two, the 40PFL9705H’s pictures are often nothing short of dazzling. Black level response, for instance, is so profound that we had to pinch ourselves to be sure we were still watching a real LCD TV. In fact, there are times when the 40PFL9705H seems to achieve black levels deeper even than Panasonic’s plasmas. Seriously.
ובתרגום חופשי "מסך הLED 9705 של פיליפס השיג שחורים עמוקים יותר מהפלזמות של פנסוניק".........
http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... FL9705H/p1

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

דור, בעקרון אתה צודק.
אני טוען שלפלאזמה יש יתרון מוחץ במסכים תקציביים, כלומר עד 10K.
בנוסף אני טוען שלפלאזמות, ובעיקר פנסוניק, יש יתרון עצום בשידורי SD. בעיקר בגלל שאת רוב היצרנים זה לא מענין.

מחוץ למגבלות שציינתי, יש לדעתי פתרונות טובים בכל הטכנולוגיות.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #16 

dor8 כתב:
...
אתה קצת מכליל פה...
שום פורום בעולם שמתיימר להיות מקצועי לא יטען שכל מסך פלזמה יהיה עדיף על כל מסך LED\LCD בכל מצב
ובכל פרמטר !
אם לדוגמא עד היום אנשים חשבו שלמסכי פלזמה יש יתרון מוחץ בעומק ואיכות השחורים אז הנה מבחן למסך LCD
Starting with a 2D Blu-ray or two, the 40PFL9705H’s pictures are often nothing short of dazzling. Black level response, for instance, is so profound that we had to pinch ourselves to be sure we were still watching a real LCD TV. In fact, there are times when the 40PFL9705H seems to achieve black levels deeper even than Panasonic’s plasmas. Seriously.
ובתרגום חופשי "מסך הLED 9705 של פיליפס השיג שחורים עמוקים יותר מהפלזמות של פנסוניק".........
...
דור,
אני די בטוח שמסכי הLED מהדור הבא ( כמו סידרה D של סמסונג לדוגמא) כבר יפגינו ביצועים ושחורים דומים או טובים יותר ממסכי הפלאזמה המובחרים....
לפלאזמה כבר כמעט אין לאן להתקדם מבחינת ביצועים....ל LED יש עוד הרבה.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #17 

opv ,

בעקרון אני מסכים שבטווח המחירים הנמוך יותר אז יש יתרון למסכי הפלזמה מבחינת איכות תמונה נטו כי
מה לעשות הם עדיין מתומחרים זול יותר ממסכי הלד המתקדמים.

טל גם איתך אני כמובן מסכים אבל רק הערה אחת לגבי סמסונג סידרה D..
כמו שאמרתי בעבר המסכים האלה עדיין בטכנולוגית EDGE LED. קשה לי להאמין והלוואי שאני טועה
שהם עשו קפיצה ענקית מבחינת עומק השחורים ממסכי סידרה C שאיך אומר בעדינות השחורים בהם
זה לא בדיוק משהו להתפאר בו... !
אני חושב שכרגע הדרך היחידה במסכי LCD להגיע לרמת השחורים של פלזמות טובות זה שימוש בטכנולוגית
הLOCAL DIMMING. אבל בוא נחכה לסקירות של סמסונג סידרה D ונראה מה יהיה...

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

טלHD,
לא הבנתי למה לפלאזמות אין לאן להתקדם? האם הגענו כבר למצב שפלזמה בסיסית נותנת תמונה כמו של קורו מלפני שנתיים?
שיפור בטכנולוגיה צריך להיות גם שיפור של מוצרי הקצה וגם ירידה של טכנולוגיות הקצה של הדור הקודם למכשירים ברמות ביניים ורמת כניסה.
כל עוד אלו לא קרו, יש עוד הרבה מקום לשיפור בכל אחת מהטכנולוגיות.
No place like home.......... Theater

raviv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

dor8 כתב:
...
אתה קצת מכליל פה...
ובכל פרמטר !
...
אתה יודע אולי מה ההבדל בין 9705H לבין 9704H? ה- 9705 שבכתבה לא מופיע בזאפ אבל 9704 כן.
ומה ההבדל בין סדרת ה- 9000 לסדרת ה7000? ה- 9000 לא מופיע בכלל באתר של Philips

תודה !

raviv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

dor8 כתב:
...
אתה קצת מכליל פה...
ובכל פרמטר !
...
נראה שסדרת 9705H מקבלת מחמאות בביקורות
גם המפרט שלה נראה מעולה רק שבגודל 46 היא תעלה כ 17,000 שזה "קצת" יקר לי :)
ו-40 נראה לי קטן למרחק של 3 מטר, לא?
לסדרה הבאה בתור 8605 יש 200HZ במקום 400HZ והטכנולוגיה של תאורת המסך שונה:
http://www.philips.co.uk/c/televisions/ ... at/#/range

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”