התייעצות לגבי מחיר ל- PV58
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מחיר הגון ........... איפה מצאת חנות שתמכור את ה v-10 58 במחיר של 12k כמובן יבוא רשמי יורוקום .liorelias כתב:שלום רב
האם מחיר של 12K הוא מחיר הוגן?
תודה מראש
ליאור...
שתף אותנו .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
המחירים יורדים כל הזמן9000es כתב:מחיר הגון ........... איפה מצאת חנות שתמכור את ה v-10 58 במחיר של 12k כמובן יבוא רשמי יורוקום .liorelias כתב:שלום רב
תודה מראש
ליאור...
שתף אותנו ....
אתה לבטח יודע את זה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

לכתוב כל מיני מחירים הזויים בכדי לשבור את מחיר המסך עוד יותר .פשוט לא נשמע טוב בכללlocas11 כתב:המחירים יורדים כל הזמן9000es כתב:מחיר הגון ........... איפה מצאת חנות שתמכור את ה v-10 58 במחיר של 12k כמובן יבוא רשמי יורוקום .liorelias כתב:שלום רב
תודה מראש
ליאור...
שתף אותנו ....
אתה לבטח יודע את זה...
שכותבים מחיר בפורום ללא שום אסמכתא לכך זה פשוט לא לעניין .
אתה "מגן" על המסך בתור:9000es כתב:לכתוב כל מיני מחירים הזויים בכדי לשבור את מחיר המסך עוד יותר .פשוט לא נשמע טוב בכללlocas11 כתב:המחירים יורדים כל הזמן9000es כתב:מחיר הגון ........... איפה מצאת חנות שתמכור את ה v-10 58 במחיר של 12k כמובן יבוא רשמי יורוקום .liorelias כתב:שלום רב
תודה מראש
ליאור...
שתף אותנו ....
אתה לבטח יודע את זה...![]()
שכותבים מחיר בפורום ללא שום אסמכתא לכך זה פשוט לא לעניין ....
סוחר?
ייבואן?
בעל עניין אחר?
למה אתה חושב שהחבר משקר???
ידידי היקר9000es כתב:לכתוב כל מיני מחירים הזויים בכדי לשבור את מחיר המסך עוד יותר .פשוט לא נשמע טוב בכללlocas11 כתב:המחירים יורדים כל הזמן9000es כתב:מחיר הגון ........... איפה מצאת חנות שתמכור את ה v-10 58 במחיר של 12k כמובן יבוא רשמי יורוקום .liorelias כתב:שלום רב
תודה מראש
ליאור...
שתף אותנו ....
אתה לבטח יודע את זה...![]()
שכותבים מחיר בפורום ללא שום אסמכתא לכך זה פשוט לא לעניין ....
למה לתקוף? מבחינתך זה הזוי משום מה..., חבל
- 9000es
- חבר במועדון 10K

locas11
אני לא כתבתי שהחבר משקר ..... פשוט מאוד יש מספיק אנשים בפורום שמנצלים את הפורום בכדי לשבור את השוק .
לכן לא הייתה לי שום כוונה לכתוב שהחבר משקר ........
אבל מטעם הדברים שכותבים מחירים טוב יהיה לכתוב היכן קיבלת את המחיר ....... יש עוד חברים שמעונינים לרכוש במחיר טוב .?
הרי בשביל זה קיים הפורום .
ברגע שאין תגובה לגבי המחיר זה מעלה חשד לגבי .
ואני די רחוק מלהיות סוחר .
אני לא כתבתי שהחבר משקר ..... פשוט מאוד יש מספיק אנשים בפורום שמנצלים את הפורום בכדי לשבור את השוק .
לכן לא הייתה לי שום כוונה לכתוב שהחבר משקר ........
אבל מטעם הדברים שכותבים מחירים טוב יהיה לכתוב היכן קיבלת את המחיר ....... יש עוד חברים שמעונינים לרכוש במחיר טוב .?
הרי בשביל זה קיים הפורום .
ברגע שאין תגובה לגבי המחיר זה מעלה חשד לגבי .
ואני די רחוק מלהיות סוחר .
58V10
גם אני מעוניין לרכוש את המסך.ערכתי בירור במספר חנויות הגעתי למחיר של 12300 על הקיר+ 5 שנים אחריות של יורוקום.
מכיוון שאני לא צריך ותה באופן דחוף, ההתלבטות שלי היא האם לחכות עד החלפת הדגם כדי שהמחיר ירד עוד קצת.
האם מישהו יודע מתי אמור להכנס הדגם החדש? האם כדאי לחכות?
מכיוון שאני לא צריך ותה באופן דחוף, ההתלבטות שלי היא האם לחכות עד החלפת הדגם כדי שהמחיר ירד עוד קצת.
האם מישהו יודע מתי אמור להכנס הדגם החדש? האם כדאי לחכות?