מדיה מקוונת במדיה סנטר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
התכנים אמורים "להידחף" אליך עצמאית ולפי מה שאני יודע זה עשוי לקחת קצת זמן.
אם זה לא קורה אז צריך לעזור למדיה סטר והדרך שאני מכיר היא לפתוח חלון פקודות במצב של system administrator (מנהל המחשב) ולהקליד את הפקודות הבאות עם Enter בסוף כל שורה
cd c:\Windows\ehome
start /wait mcupdate -u ?nogc
יכול להיות שאני קצת מתבלבל בשורה השניה כי האמת שלא ניסיתי את זה כבר קרוב לשנה ושתכנים מקוונים לא ממש מעניינים אותי, אבל שווה לך לנסות.
אם זה לא קורה אז צריך לעזור למדיה סטר והדרך שאני מכיר היא לפתוח חלון פקודות במצב של system administrator (מנהל המחשב) ולהקליד את הפקודות הבאות עם Enter בסוף כל שורה
יכול להיות שאני קצת מתבלבל בשורה השניה כי האמת שלא ניסיתי את זה כבר קרוב לשנה ושתכנים מקוונים לא ממש מעניינים אותי, אבל שווה לך לנסות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ניסיתי לעשות את זה וזה הראה שזה מעדכן אבל לא נוספו לי תכנים לסיירCatskinner כתב:התכנים אמורים "להידחף" אליך עצמאית ולפי מה שאני יודע זה עשוי לקחת קצת זמן.
יכול להיות שאני קצת מתבלבל בשורה השניה כי האמת שלא ניסיתי את זה כבר קרוב לשנה ושתכנים מקוונים לא ממש מעניינים אותי, אבל שווה לך לנסות....