מחפש פתרון IR פשוט לMaxTOTAL
ברצוני למקם את הMaxTOTAL בתור בר הנמצא כ2.5 מטרים מהפלזמה, ומעל הפלזמה למקם את העינית.
כל הפתרונות שראיתי עד עכשיו די מסובכים וכוללים כל מיני ממירים/מס' רב של עיניות, כשבעצם כל מה שאני צריך זה רק להעביר את האות מהעינית אל הממיר המוסתר.
האם קיים פתרון פשוט לכל העניין הזה?
תודה,
יונתן
כל הפתרונות שראיתי עד עכשיו די מסובכים וכוללים כל מיני ממירים/מס' רב של עיניות, כשבעצם כל מה שאני צריך זה רק להעביר את האות מהעינית אל הממיר המוסתר.
האם קיים פתרון פשוט לכל העניין הזה?
תודה,
יונתן
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
פתרון פשוט קיים.
עינית קליטה ראשית (נמצאת ליד המסך)
+
קופסת חיבורים ("המוח" נמצא איפה שאתה רוצה ליד המסך או ליד הממיר)
+
עינית שידור (נצנץ שמחובר לממיר)
=
כ500 ש"ח בארץ
עינית קליטה ראשית (נמצאת ליד המסך)
+
קופסת חיבורים ("המוח" נמצא איפה שאתה רוצה ליד המסך או ליד הממיר)
+
עינית שידור (נצנץ שמחובר לממיר)
=
כ500 ש"ח בארץ
נערך לאחרונה על ידי JEXY ב 08/01/2011 1:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
מצאתי בeBay שני רפיטרים שנראים לי מתאימים...אחד מעט יותר יקר וכולל Dual Frequency HDTV Receiver & 2 Dual Emitters והשני לא...איזה מהם מתאים לי לMaxTOTAL? (צירפתי לינקים)
תודה
http://cgi.ebay.com/IR-Repeater-System- ... 5adc245797
http://cgi.ebay.com/IR-Infrared-Remote- ... 588b1b913e
תודה
http://cgi.ebay.com/IR-Repeater-System- ... 5adc245797
http://cgi.ebay.com/IR-Infrared-Remote- ... 588b1b913e
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
500 ש"ח זו רכזת ל4 מכשירים
250 לשני מכשירים
שית העברה היא אינפרה אדום, אין קשר לתדרים מיוחדים עבור יס.
ממקמים את הנצנץ מאחורי החלונית של הממיר בצמוד לעינית הקליטה וזהו.
יש באזור רעננה מקום שיש לו את המוצר הנ"ל.
250 לשני מכשירים
שית העברה היא אינפרה אדום, אין קשר לתדרים מיוחדים עבור יס.
ממקמים את הנצנץ מאחורי החלונית של הממיר בצמוד לעינית הקליטה וזהו.
יש באזור רעננה מקום שיש לו את המוצר הנ"ל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5399 פעמים
יוני,
כמה עניינים.
1. אם המכשיר שלך במצב XMP, מעבירי IR (מכשירים בשם IR DISTRIBUTION Block) פשוט לא יעבדו לך טוב. הפרוטוקול של יס מאוד קפדן בעניינים הללו לצערי. ניתן להעביר את המכשיר למצב NEC (יש הוראות כיצד לעשות את זה בממיר ובשלט) ואז זה סלחן יותר.
2. המרה של IR ל-RF יכולה להתבצע בצורה הזולה ביותר עם VIDEO SENDER, מכשיר שמשתמש ב-900Mhz בשביל להעביר וידאו קומפוזיט דרך RF. זה מכשיר שאבד עליו לרוב הקלח, אבל מה שמעניין הוא שהוא מעביר IR מצויין ובזול...
3. רכשתי בארץ IR DISTRIBUTOR של LEXUS. זה זול, עובד עם כל המכשירים שלי (חוץ מ-XMP, כך שצריך להעביר את הממיר יס ל-NEC).
כמה עניינים.
1. אם המכשיר שלך במצב XMP, מעבירי IR (מכשירים בשם IR DISTRIBUTION Block) פשוט לא יעבדו לך טוב. הפרוטוקול של יס מאוד קפדן בעניינים הללו לצערי. ניתן להעביר את המכשיר למצב NEC (יש הוראות כיצד לעשות את זה בממיר ובשלט) ואז זה סלחן יותר.
2. המרה של IR ל-RF יכולה להתבצע בצורה הזולה ביותר עם VIDEO SENDER, מכשיר שמשתמש ב-900Mhz בשביל להעביר וידאו קומפוזיט דרך RF. זה מכשיר שאבד עליו לרוב הקלח, אבל מה שמעניין הוא שהוא מעביר IR מצויין ובזול...
3. רכשתי בארץ IR DISTRIBUTOR של LEXUS. זה זול, עובד עם כל המכשירים שלי (חוץ מ-XMP, כך שצריך להעביר את הממיר יס ל-NEC).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5399 פעמים
יוני,
יש לממיר שני פרוטוקולים IR שהוא מכיר. המשמעות היא שצריך להעביר גם בממיר וגם בשלט למצב NEC וזהו. מעבר לזה אין משמעויות.
IR DISTRIBUTOR זה מכשיר שמאפשר הוצאה של יותר מ-IR אחד החוצה (כלומר אפשר להחביא את כל הציוד, לא רק את הממיר של יס, בתוך הארון.
יש לממיר שני פרוטוקולים IR שהוא מכיר. המשמעות היא שצריך להעביר גם בממיר וגם בשלט למצב NEC וזהו. מעבר לזה אין משמעויות.
IR DISTRIBUTOR זה מכשיר שמאפשר הוצאה של יותר מ-IR אחד החוצה (כלומר אפשר להחביא את כל הציוד, לא רק את הממיר של יס, בתוך הארון.
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
ב distributor משתמשים כאשר כבר קיים סט עיניות בשביל להתגבר על המרחק (מגבר).יוני כתב:מדובר בחדר שינה ככה שהמכשיר היחיד שמחובר לפלזמה הוא הממיר...במקרה כזה אני מבין שבכל זאת עדיף לי הרפיטר? אגב מה הסדר גודל של המחיר של הdistributer?...
המושג קצת מבלבל, כי בפועל בחנויות שונות משתמשים בשם distributor וגם בשם repeater אך הכוונה היא לאותו מוצר.
מחירו של מוצר כזה הינו 250 ש"ח הכולל בתוכו: עינית קליטה, שנאי, קופסת מחברים + מעבד, זוג עיניות שידור.