זקוק לפיתרון יצירתי לבעיית תקשורת עם הסטרימר שלי
הסיפור הוא כזה..
יש לי בסלון מחשב htpc מעולה ומתפקד כמו שצריך.הוא רץ על windows 7 ומשתף את תיקיית הסרטים באופן חופשי על הרשת הביתית מבלי דרישת סיסמא או הזדהות כלשהי.
בפינת טלוויוזיה הקטנה חיברתי סטרימר בסיסי מאוד:
Noontec a6
חיברתי אותו לרשת גם כן.
הבעיה היא שכשאני מנסה להתחבר לתיקיית סרטים הוא מבקש שם משתמש וסיסמא למרות שהשיתוף הוגדר חופשי לכולם בתוך הרשת הביתית.
הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שיש לעשות עידכון לגרסת תוכנה של הסטרימר.
גם פה נתקלתי בבעיה כי הגרסה הכי חדשה והיחידה שמוצעת באינטרנט יכולה לעבוד רק מסדרת יצור מסויימת של הסטרימר.
היה כתוב שהבעיה היא רק עם windows 7 ושעם האקס פי זה עובד פיקס.
עכשיו בגלל שאנחנו ישראלים ואוהבים ללכת עם הראש בקיר עד שאנחנו שוברים אותו - אני מחפש פתרון יצירתי לשיתוף התיקייה במחשב בצורה שונה, כך שהסטרימר יצליח לקרוא אותה בלי בעיות.
אשמח אם כל אוהבי האתגרים יתנו לי כיווני חשיבה
תודה מראש ושבת שלום
יש לי בסלון מחשב htpc מעולה ומתפקד כמו שצריך.הוא רץ על windows 7 ומשתף את תיקיית הסרטים באופן חופשי על הרשת הביתית מבלי דרישת סיסמא או הזדהות כלשהי.
בפינת טלוויוזיה הקטנה חיברתי סטרימר בסיסי מאוד:
Noontec a6
חיברתי אותו לרשת גם כן.
הבעיה היא שכשאני מנסה להתחבר לתיקיית סרטים הוא מבקש שם משתמש וסיסמא למרות שהשיתוף הוגדר חופשי לכולם בתוך הרשת הביתית.
הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שיש לעשות עידכון לגרסת תוכנה של הסטרימר.
גם פה נתקלתי בבעיה כי הגרסה הכי חדשה והיחידה שמוצעת באינטרנט יכולה לעבוד רק מסדרת יצור מסויימת של הסטרימר.
היה כתוב שהבעיה היא רק עם windows 7 ושעם האקס פי זה עובד פיקס.
עכשיו בגלל שאנחנו ישראלים ואוהבים ללכת עם הראש בקיר עד שאנחנו שוברים אותו - אני מחפש פתרון יצירתי לשיתוף התיקייה במחשב בצורה שונה, כך שהסטרימר יצליח לקרוא אותה בלי בעיות.
אשמח אם כל אוהבי האתגרים יתנו לי כיווני חשיבה
תודה מראש ושבת שלום
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם הסטרימר ישן רוב הסיכויים שהוא יודע לאמת משתמשים רק דרך NTLM1 ואילו כל מערכות ההפעלה של מיקרוסופט שבאו XP פונות אך ורק דרך NTLM2.
כדי לאפשר NTLM1 במחשבי VISTA ו Windows 7 המריצים Home Premium צריך לפתוח את ה registry עם regedit ולאתר את המפתח הבא:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa
תחת מפתח זה יש לאתר את הערך LmCompatibilityLevel (אם לא קיים יש ליצור אותו כסוג dword) ולתת לו את הערך 00000001
לסגור, לאתחל את המחשב מחדש ולנסות שוב לגשת לאותן ספריות.
כדי לאפשר NTLM1 במחשבי VISTA ו Windows 7 המריצים Home Premium צריך לפתוח את ה registry עם regedit ולאתר את המפתח הבא:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa
תחת מפתח זה יש לאתר את הערך LmCompatibilityLevel (אם לא קיים יש ליצור אותו כסוג dword) ולתת לו את הערך 00000001
לסגור, לאתחל את המחשב מחדש ולנסות שוב לגשת לאותן ספריות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Wow איזה ידע אחי
קודם כל תודה רבה
זה נכון גם אם אני רץ על גרסת windows 7 ultimate ?
אני אנסה..
ואם אפשר עוד שאלה קטנה..מה המשמעות של nas? מה השימושים בזה ולמה אנשים משתמשים בזה ולא בשיתוף תיקיות רגיל? זה גם אפשרות שתעבוד לי?
קודם כל תודה רבה
זה נכון גם אם אני רץ על גרסת windows 7 ultimate ?
אני אנסה..
ואם אפשר עוד שאלה קטנה..מה המשמעות של nas? מה השימושים בזה ולמה אנשים משתמשים בזה ולא בשיתוף תיקיות רגיל? זה גם אפשרות שתעבוד לי?
אלי התוכנה הבאה יכולה לעזור
שלום
נכון שזה לא אותו סטרימר אבל לי הייתה בעייה דומה ולא הצלחתי לשנות רגיסרי אז נתקלתי בתוכנה הבאה והיא עבדה לי
היא אמורה לשתף קבצים בWIN7
http://www.xtreamer.net/downloads/commu ... nager.aspx
נכון שזה לא אותו סטרימר אבל לי הייתה בעייה דומה ולא הצלחתי לשנות רגיסרי אז נתקלתי בתוכנה הבאה והיא עבדה לי
היא אמורה לשתף קבצים בWIN7
http://www.xtreamer.net/downloads/commu ... nager.aspx
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
NAS זה ראשי תיבות של Network Attached Storage. במילים אחרות התקן שמתחבר לרשת ומשמש כשרת קבצים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
זה עובד לי!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבהCatskinner כתב:NAS זה ראשי תיבות של Network Attached Storage. במילים אחרות התקן שמתחבר לרשת ומשמש כשרת קבצים....
עשית לי את השבת....
ולכל החבר'ה שגם הציעו פה הצעות תודה רבה
באמת כולם פה על הכיפאק
שבת שלום