העברת קלטת VHS לדיסק DVD
-
antichrist
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום.
אני רוצה להעביר מספר קלטות VHS שיש לי מהוידאו לדיסק DVD.
אני רוצה איך לעשות זה בפשטות במחשב, תוך כדאי שמירה על איכות יחסית טובה(VHS).
הוידאו שלי הוא מונו, ובכרטיס המסך במחשב יש לי שתי כניסות וידאו: RCA, ו- S-VIDEO, וכניסת אודיו אחת אנאלוגית.
בתודה מראש, עדן.
אני רוצה להעביר מספר קלטות VHS שיש לי מהוידאו לדיסק DVD.
אני רוצה איך לעשות זה בפשטות במחשב, תוך כדאי שמירה על איכות יחסית טובה(VHS).
הוידאו שלי הוא מונו, ובכרטיס המסך במחשב יש לי שתי כניסות וידאו: RCA, ו- S-VIDEO, וכניסת אודיו אחת אנאלוגית.
בתודה מראש, עדן.
-
antichrist
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מישהו?
לא תוכל לקבל איכות טובה עם כרטיס ממוצע כי אין בו מערכת ניקוי רעשים ו-TBC. אם מדובר באחת – שתיים קלטות , אוכל להעביר לך אותן ל-DVD באיכות טובה.
נערך לאחרונה על ידי vitalyi ב 09/05/2006 9:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
בכדי לפתור לעצמי בעיה דומה קניתי דיוידי ביתי מקליט
בכ 1400 ש"ח והעברתי את כל קלטות הילדים והצילומים הביתיים.
נגמרה הסאגה הזאת.
העברה של סרט עד שעתיים שומרת על איכות המקור.
כל פטנט אחר עם המחשב דורש כרטיס חזק מאד.
נגמרה הסאגה הזאת.
כל פטנט אחר עם המחשב דורש כרטיס חזק מאד.
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
מתנצל שהתעכבתי עם התשובה
ראשית לגבי הכבל שהציעו לך אני לא ממליץ שכן אני לא הצלחתי למצוא מענה מה רמת הדחיסה שלו. אחת הבעיות המרכזיות בהעברה למחשב היא שכרטיסים פשוטים לא יודעים לקחת אות אנלוגי ולדחוס לדיגטאלי באיכות טובה אבל גם בגודל סביר של קובץ כך ש 10 דקות לא יהפכו ל 3 גיגה. אין מה לעשות עם קובץ כזה.
לגבי הצורב, יש כאלה שיש בהם גם ווידאו, שלי ספציפית לא כי לא היתי צריך הוא של TOSHIBA אבל סיני כמו כל השאר שמפורסמים בזאפ.
הכי זול אם משהו יכל להביא לך מהאינטרנט.
לגבי הצורב, יש כאלה שיש בהם גם ווידאו, שלי ספציפית לא כי לא היתי צריך הוא של TOSHIBA אבל סיני כמו כל השאר שמפורסמים בזאפ.
הכי זול אם משהו יכל להביא לך מהאינטרנט.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
Re: בכדי לפתור לעצמי בעיה דומה קניתי דיוידי ביתי מקליט
למה אתה חושב שהמכשיר שלך יוציא איכות טובה יותר מ- PVR150 למשל שיקודד MPEG2 בחומרה?kobbi כתב:בכ 1400 ש"ח והעברתי את כל קלטות הילדים והצילומים הביתיים.
נגמרה הסאגה הזאת.
כל פטנט אחר עם המחשב דורש כרטיס חזק מאד....
Re: מתנצל שהתעכבתי עם התשובה
אז אין לך ברירה או להשקיע הון בכרטיס עריכה מקצועי או שצלך לחנות עריכת וידאו והם ימירו לך את הקלטות תמורת סכום של בסביבות ה 100 ש"ח לקלטת .kobbi כתב:ראשית לגבי הכבל שהציעו לך אני לא ממליץ שכן אני לא הצלחתי למצוא מענה מה רמת הדחיסה שלו. אחת הבעיות המרכזיות בהעברה למחשב היא שכרטיסים פשוטים לא יודעים לקחת אות אנלוגי ולדחוס לדיגטאלי באיכות טובה אבל גם בגודל סביר של קובץ כך ש 10 דקות לא יהפכו ל 3 גיגה. אין מה לעשות עם קובץ כזה.
הכי זול אם משהו יכל להביא לך מהאינטרנט....
לשיקולך.
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.