Google Voice Search
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
היי.
החלפתי ROM במכשיר שלי והאפליקציה אינה נמצאת באופן מובנה. אני מנסה למצוא אותו ב- market והוא פשוט לא מופיע. האם זה בגלל שאני מבצע את החיפוש מתוך ישראל ?
אני מדבר על ה feature שמבצע זיהוי קולי וממיר אותו ל- text.
כמובן שאני מדבר על השפה האנגלית...
החלפתי ROM במכשיר שלי והאפליקציה אינה נמצאת באופן מובנה. אני מנסה למצוא אותו ב- market והוא פשוט לא מופיע. האם זה בגלל שאני מבצע את החיפוש מתוך ישראל ?
אני מדבר על ה feature שמבצע זיהוי קולי וממיר אותו ל- text.
כמובן שאני מדבר על השפה האנגלית...
נערך לאחרונה על ידי IProgrammer ב 08/01/2011 11:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

זה לא עובד. כשמנסים להוריד את Voice Search (הוא מפנה ל- market). זה נותן Google Earth במקום. התקנתי אותו בשביל הצחוקים. אבל עדיין לא מאופשר ה- Voice Search.
מאוד מוזר...
מאוד מוזר...
ייתכן שזה לא מאופשר לתושבי ישראל....אם המכשיר שלך בעל הרשאות רוט תתקין תוכנה שנקראת MarketAccess תבחר בתוכנה נניח את מפעיל ה T-Mobile ואז תפתח את המרקט שוב וחפש את ה Google Search
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

אתה בטוח ש- MarketAccess עדיין נמצאת ב- Market ? עשיתי חיפוש וגם את זה אני לא מוצא שם.
כמובן שיש לי ROOT.
כמובן שיש לי ROOT.
אני לא בטוח, אצלי התוכנה הזאת פשוט קיימת בחלק מהרום שהתקנתי (ת'אמת גם ה Google Search מותקן אצלי כחלק מהרום)
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

תודה. הסתדרתי - התקנתי אותו מחוץ ל market
אגב, MarketEnabler כן קיימת במרקט (לא עבדתי איתה אבל היא אמורה לעשות את העבודה)
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

מעולה ומגניב. ה- market עכשיו מראה לי את ה- voice seach !!! התקנתי - ועובד.
תודה רבה רבה.
תודה רבה רבה.
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

חבל"ז. מרוצה עד השמיים (מדובר על ה- Desire Z/G2). בהתחלה פחדתי מה- 800Mhz. אבל זה שטויות. המכשיר טס כמו אווירון.
הבעיה היחידה היא שגירסת ה- sense שמותקנת עליו "חדשה" מידי וה- Framework שיש עליו לא עובד עם התיקונים לעברית אז אני עדיין תקוע ללא ישור לימין - וזה מחרפן אותי.
הבעיה היחידה היא שגירסת ה- sense שמותקנת עליו "חדשה" מידי וה- Framework שיש עליו לא עובד עם התיקונים לעברית אז אני עדיין תקוע ללא ישור לימין - וזה מחרפן אותי.
- jamesfrako
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האם זה צפוי להיפתר ? אשמח לעזרה. באתר הזה של חוקרים פרטיים העמוד שנבנה של החוקר פרטי והבלש פרטי לא נתמכים ולא נפתחים במכשיר שלי. אשמח לעזרה, תודה.IProgrammer כתב:חבל"ז. מרוצה עד השמיים (מדובר על ה- Desire Z/G2). בהתחלה פחדתי מה- 800Mhz. אבל זה שטויות. המכשיר טס כמו אווירון.
הבעיה היחידה היא שגירסת ה- sense שמותקנת עליו "חדשה" מידי וה- Framework שיש עליו לא עובד עם התיקונים לעברית אז אני עדיין תקוע ללא ישור לימין - וזה מחרפן אותי....
נערך לאחרונה על ידי jamesfrako ב 01/02/2011 2:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

פתוח לגמרי. אין לי בעיה להחליף את ה- Framework.jar באחר - כזה שמתקן את בעיית העברית. ניסיתי את כל האפשרויות. הבאתי אלי את ה- Framework.jar המקורי. פתחתי אותו. החלפתי ב- classes.dex את כל הקבצים הרלוונטים (מתוך המדריך ב- iAndroid.co.il) אולם לאחר שמחזירים את ה- framework.jat בחזרה למכשיר הוא נתקע בעלייה.
אגב. מדובר בגירסת sense האחרונה של HTC (שנמצא ב ROM של virtuous 0.81). כנראה ש- HTC עשו שינויים כך שהתיקון הנוכחי פשוט לא עובד.
אגב. מדובר בגירסת sense האחרונה של HTC (שנמצא ב ROM של virtuous 0.81). כנראה ש- HTC עשו שינויים כך שהתיקון הנוכחי פשוט לא עובד.
IProgrammer,
א. רק לוודא שאת המדריך אתה עשית ע"י פתיחת ה Framework.jar ששלפת מתוך המכשיר שלך?
ב. במידה וכן אז אני מקווה שחיכית מספיק זמן בשלב העלייה הראשונה (העלייה הראשונה יכולה לקחת יותר מ 5 דקות)
ג. במידה והתשובה על השאלה הקודמת היא חיובית, אז אני מניח שהבעייה היא באחד מהקבצים שהחלפת שלא תואמים לאלה של חברת HTC והם הגורם לבעיה (יש איזה חוסר תאימות). ההמלצה שלי היא לבצע שוב את המדריך רק הפעם תחליף רק קובץ אחד:
StaticLayout.smali שנמצא בספריית ה text_generic לתוך ספריית ה classes/android/text (תדרוס את הקובץ הקיים). תבנה שוב את ה Framework.jar ונסה לדחוף אותו למכשיר ולראות האם זה פותר את הבעייה (זה יתקן את בעיית יישורי העברית שזאת הבעייה הכי מורגשת במצב שלך). אם זה יצליח להתחל את המכשיר שלך כשורה ננסה למשיך משם (זה כבר יגרום למכשיר שלך לכתוב ולהציג טקסט בעברית טוב בהרה ממה שיש לך כיום)
ההודעה הבאה שלך בשרשור פה צריכה להיות....הצלחתי עובד
א. רק לוודא שאת המדריך אתה עשית ע"י פתיחת ה Framework.jar ששלפת מתוך המכשיר שלך?
ב. במידה וכן אז אני מקווה שחיכית מספיק זמן בשלב העלייה הראשונה (העלייה הראשונה יכולה לקחת יותר מ 5 דקות)
ג. במידה והתשובה על השאלה הקודמת היא חיובית, אז אני מניח שהבעייה היא באחד מהקבצים שהחלפת שלא תואמים לאלה של חברת HTC והם הגורם לבעיה (יש איזה חוסר תאימות). ההמלצה שלי היא לבצע שוב את המדריך רק הפעם תחליף רק קובץ אחד:
StaticLayout.smali שנמצא בספריית ה text_generic לתוך ספריית ה classes/android/text (תדרוס את הקובץ הקיים). תבנה שוב את ה Framework.jar ונסה לדחוף אותו למכשיר ולראות האם זה פותר את הבעייה (זה יתקן את בעיית יישורי העברית שזאת הבעייה הכי מורגשת במצב שלך). אם זה יצליח להתחל את המכשיר שלך כשורה ננסה למשיך משם (זה כבר יגרום למכשיר שלך לכתוב ולהציג טקסט בעברית טוב בהרה ממה שיש לך כיום)
ההודעה הבאה שלך בשרשור פה צריכה להיות....הצלחתי עובד
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

מצטער לאכזב. החלפת StaticLayout.smali גם מספריית generic וגם מספריית sense תוקעת את המכשיר בעליה. אני כמובן מחכה הרבה יותר מ- 5 דקות. גם רואים שהמכשיר מבצע ריסטים.
בקיצור זה כנראה משהו מורכב יותר...
בקיצור זה כנראה משהו מורכב יותר...
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

רק לעדכון.
מצאתי פתרון. מסתבר שקובץ ה- layout.smali שמגיע עם HTC עבר המון שינויים. צריך להחליף את כל הקבצים שצורפו בפתרון שמוצג ב- iAndroid.co.il למעט הקובץ layout.smali שאותו צריך להשאיר מקורי.
זהו. במקרה זה המכשיר עולה ועובד מצויין כולל ישור לימין.
מה שנשאר כרגע לפתור זה הישור לימין במיילים - שזה הדבר הכי חשוב (לי לפחות).
מצאתי פתרון. מסתבר שקובץ ה- layout.smali שמגיע עם HTC עבר המון שינויים. צריך להחליף את כל הקבצים שצורפו בפתרון שמוצג ב- iAndroid.co.il למעט הקובץ layout.smali שאותו צריך להשאיר מקורי.
זהו. במקרה זה המכשיר עולה ועובד מצויין כולל ישור לימין.
מה שנשאר כרגע לפתור זה הישור לימין במיילים - שזה הדבר הכי חשוב (לי לפחות).
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

אילו קבצים דמויי אסמבלר. אילו בעצם קבצי ה- JAVA המקומפלים לשפת ביניים של ה- android (או יותר נכון dalvik). ה- dalvik VM יודע לקרוא קבצים אילו ולהריץ אותם על המעבד. כמובן ביצעתי כאן הפשטה של העניין - אבל זה העיקרון.