תודה רבה רבה מראש לעוזרים
fifa 2011
-
aradking09
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני התקנתי פיפא 2011 ושמתי קראק והכל עבד. אחרי זה הלכתי לאתר fifa il כדי ללמוד איך לשנות את המקשים.למדתי ושיניתי אותם ומאז ששיניתי אותם כשאני ניכנס למשחק זה עובד בהתחלה ואז לפני שזה מגיע לתפריט הראשית פתאום נהיה מסך שחור ולא רואים כלום אבל שומעים את המוזיקה של המשחק ... אם מישהו יודע מה לעשות אשמח אם הוא יגיד לי .
-
aradking09
-
- חבר שרק התחיל

אין לי כסף כדי לקנות מקורי אז מה הבעיה במה שעשיתי ?!?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מצטער על רוח הדברים - אבל לגבי משחקים יש איזשהו קונצנזוס כאן בפורום לא לעזור לגבי משחקים לא חוקיים.aradking09 כתב:אין לי כסף כדי לקנות מקורי אז מה הבעיה במה שעשיתי ?!?...
מה שכתבתי נכתב מתוך רצון להסביר, לא להתנשא ולא ליצור אצלך אנטי על הפורום.
-
aradking09
-
- חבר שרק התחיל

רק שאלתי שאלה. אני לא גונב את המשחק כל העולם מוריד משחקים ואין לי בכלל ספק שגם אתם מורידים . אם אתם לא רוצים להגיד את התשובה למה ששאלתי אל תגידו.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אסור לעזור או לדבר על זה, זה החוק בפורום.roig כתב:מה ההתיפייפות הזאת ?
רוב משתתפי האתר מורידים סרטים או שירים בצורה לא חוקית.ברור שלא חייבים לעזור אבל גם לא חייבים להתהמם....
זה לא אומר שכולם כאן רוכשים את כל המשחקים/סרטים/מוזיקה שלהם, אבל מכיוון ומדובר בתחום לא חוקי החליטו שלא לעסוק בזה כאן.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
aradking09,
קודם כל ברוך הבא.
התגובות השונות שנתקלת בהן הן לא בגלל שאנשים פה לא מורידים/משתפים וכו'... ובטח לא בגלל שאנשים לא רוצים לעזור לך, אלא פשוט בגלל שחוקי הפורום לא מתירים להתעסק בנושאים הללו.
מקווה שאתה מבין, בכל מקרה אחר נשמח לעזור.
קודם כל ברוך הבא.
התגובות השונות שנתקלת בהן הן לא בגלל שאנשים פה לא מורידים/משתפים וכו'... ובטח לא בגלל שאנשים לא רוצים לעזור לך, אלא פשוט בגלל שחוקי הפורום לא מתירים להתעסק בנושאים הללו.
מקווה שאתה מבין, בכל מקרה אחר נשמח לעזור.