היי תהיתי מה מהמגברים הנ"ל הכי טוב (בהנחה שכולם במצב טוב)
אני מתחיל להרכיב לעצמי מערכת שתכלול DAC מגבר ורמקולים (סורסים: מחשב ופטיפון) [אני מחפש סאונד כמה שיותר ברור ומאוזן]
ה-705 הוא למעשה גירסה מנוונת של ה-304, בתוספת טיונר ושלט רחוק. סה"כ הוא לא רע בכלל, אבל אם הטיונר לא חשוב לך, עדיף ה-304. ה-3020 נחמד מאד אבל יגביל אותך בעיקר לרמקולים מדפיים עקב היעדר רזרבות כח. מה לגבי רוטל למיניהם?
היי, תודה על התגובה. אני מחפש מגבר ביד שנייה ולא מצאתי משהו של רוטל לכן לא שאלתי עליהם. בכל מקרה אני מתכנן לקנות רמקולים מדפיים והחדר שלי בוא אני הולך לשים את המערכת הוא יחסית קטן... לכן העוצמה תיהיה פחות משמעותית.
אם מתעלמים מיתרון העוצמה שיש ל304 איזה מגבר עדיף? אה ולא מצאתי בשום מקום הסבר מזאת האות E לאחר הדגם 3020.
תודה שוב.
אני בד"כ נוטה ללכת אחרי המגבר החזק יותר אבל זה לא כלל מחייב, ה-3020 ייתן לך תמורה מצויינת למחירו, לגבי e אני לא בטוח בעצמי, אולי זאת גרסת Economy חסכונית בדלק
altonormz כתב:היי, תודה על התגובה. אני מחפש מגבר ביד שנייה ולא מצאתי משהו של רוטל לכן לא שאלתי עליהם. בכל מקרה אני מתכנן לקנות רמקולים מדפיים והחדר שלי בוא אני הולך לשים את המערכת הוא יחסית קטן... לכן העוצמה תיהיה פחות משמעותית.
אם מתעלמים מיתרון העוצמה שיש ל304 איזה מגבר עדיף? אה ולא מצאתי בשום מקום הסבר מזאת האות E לאחר הדגם 3020.
תודה שוב.
...
3020E הוא גירסת המשך ל-3020 המקורי (וגם ל-A ו-B שבאו אחריו) שנבדל ממנו מעט בעיצוב ואמור לכלול אי אילו שיפורים קלים, בעיקר בפנים. בעבר היה לי אחד כזה ולא הרגשתי הבדל משמעותי בינו לבין ה-3020 המקורי (שיש לי). אבל בכל אופן זה מגבר טוב מאד ואני חושב שמבחינת סאונד הוא הבחירה העדיפה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done