yes קוראת לספקי התוכן להצטרף למהלך דיגיטלי

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
YanivPL פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 384 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #1 

זאת כדי למנוע נטישת מנויים ■ מנכ"ל yes רון אילון בכינוס עם ספקי התוכן: לטובת הכנסות קטנות היום מפורטלי האינטרנט, אתם עשויים לסכן את מקור הכנסתכם העיקרי בטווח הארוך ■ מציגה לספקי התוכן תהליכים עתידיים בסגנון TV Everywhere, אליהם עשויה לעבור החברה בתוך 5 שנים

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000613522

(Y)

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

איזה יופי של גרף, כבר אפשר לטעות ולחשוב שמספר המנויים ירד ב70%. ככה מעוותים את המציאות בהתאם לצרכים ולאינטרסים של חברות מסחריות (n)

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #3 

בחברת הלוויין מביטים בדאגה בהתפתחויות בשוק הטלוויזיה הרב-ערוצית. לפי נתוני קבוצת מיקוד שנערכו בקיץ 2010 והגיעו לידי "גלובס", צופים רבים מייתרים את הצורך במנוי לחברת הלוויין, בשל הורדות פיראטיות וצפייה חינמית באתרי אינטרנט שונים.
...
קשקוש. ההורדות והצפיה באתרים פיראטיים נובעת בראש וראשונה מכך שחברות הכבלים והלווין דופקות את המנויים שלהן. אני מוכן להתערב שרוב ה"פיראטים" משלמים ליס ולהוט בנוסף לטירחה ולזמן שהם משקיעים באיתור סרטים וסדרות שאותן חברות מסרבות להביא בזמן, אם בכלל, או מסרבות להגיע ביניהן להסכם שיתוף שיאפשר למנויי הכבלים לצפות בסדרות של יס ולהיפך.

איך אמרה הדמות השטנית מהמיני סידרה storm of the century המבוססת על ספרו של סטיבן קינג: "Give me what I want and I will go away". או בעברית: תנו לנו עבור דמי המנוי שלנו את התכנים שאנו רוצים ואנו נפסיק להוריד מהרשת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

et-phone-home
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 473
נתן תודות: 212 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #4 

Catskinner כתב:
בחברת הלוויין מביטים בדאגה בהתפתחויות בשוק הטלוויזיה הרב-ערוצית. לפי נתוני קבוצת מיקוד שנערכו בקיץ 2010 והגיעו לידי "גלובס", צופים רבים מייתרים את הצורך במנוי לחברת הלוויין, בשל הורדות פיראטיות וצפייה חינמית באתרי אינטרנט שונים.
...
קשקוש. ההורדות והצפיה באתרים פיראטיים נובעת בראש וראשונה מכך שחברות הכבלים והלווין דופקות את המנויים שלהן. אני מוכן להתערב שרוב ה"פיראטים" משלמים ליס ולהוט בנוסף לטירחה ולזמן שהם משקיעים באיתור סרטים וסדרות שאותן חברות מסרבות להביא בזמן, אם בכלל, או מסרבות להגיע ביניהן להסכם שיתוף שיאפשר למנויי הכבלים לצפות בסדרות של יס ולהיפך.

איך אמרה הדמות השטנית מהמיני סידרה storm of the century המבוססת על ספרו של סטיבן קינג: "Give me what I want and I will go away". או בעברית: תנו לנו עבור דמי המנוי שלנו את התכנים שאנו רוצים ואנו נפסיק להוריד מהרשת.
...
(Y)

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

אני חייב להסכים. מיום ליום יס הופך למזבלה של תכנים. אני לא זוכר מתי הפעם האחרונה שראיתי סרט באחד מערוצי הסרטים...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”