מזעזע-חובה לראות כדי להאמין-תחקיר ערוץ 1 - מבט שני 'מי רצח את תאיר ראדה'

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #1 

מי שלא ראה את השידור אמש יכול לצפות כאן. היתי מרותק למסכים אתמול שעה וחצי.
כן במדינה שלנו ככה עושים את זה נכון.
http://www.iba.org.il/media/?recorded=1 ... -06_084224
(Y)

בתחקיר מציגים מספר רב של ראיות מוצקות כיצד המשטרה החדירה ראיות ובאמצעות מניפולציות זולות הצליחה לטעטע בכל המדינה.
בראש רשימת הפשעים זה זיוף תביעת נעל של זדורוב בפוטושופ ע"י גורמים במשטרה (מח"ש סירב לחקור את הראיות לזיוף).
והעלמת סאונד מחלק מההקלטות של החקירות

מראים גם כיצד המערכות המשפטיות ניסו לטאטא את חומר ההגנה מתחת לשטיח, ואפילו גערו באמצעי התקשורת על ניסיונות לעשות פיל מעכבר.

הוליווד לא יכלו לביים תפירת רצח בצורה כזו, מערכת המשפט בדיחה עצובה.
איך תפרו תיק לזדורוב שבקושי יודע לחבר 2 מילים ונחקר ע"י עבריינים שהורו להם לעשות הכל כדי שיודה ברצח שלא ביצע

מסתמן שהסיבות שהניעו את המשטרה לתפור פה תיק קשורות
א. במידה וילדים שהכירו את הילדה ביצעו את הרצח זה היה מזעזע את כל מערכות החינוך וגורם להשלכות הרסניות במספר רבדים, לרבות תקציבי ענק שנדרשים למיגור תופעת האלימות.
לכן חיפשו מבוגרים בלבד
2 מהנחקרים הציגו אליבי מוצק שלא נכחו בזירה בשעת הרצח, ואת זדורוב הצליחו לערבב כי הוא לא היה בקיא בפרטים
(שעת הרצח-הוא שהה עם השומרים בשעת הרצח וחיכה לעובד שלו).

ב. חשדות שנהג מונית הסיעה 3 ילדים ממקום הארוע כ10 דקות לאחר הרצח, כשאחד הילדים הוא בן של...(?)
נערך לאחרונה על ידי sheva23 ב 08/01/2011 22:22, נערך פעם 1 בסך הכל.

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #2 

מה קרה איתו ? הוא נאשם? יושב בכלא? זה היה ברור מההתחלה שזה לא הוא . שוטרים זה עם . אחרת אין הסבר לתפירת התיקים במדינה הזאת .
GO VEGAN

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

ילדה מסכנה, את הרוצחים שלה כבר לא ימצאו. אולי עוד עשר שנים. זה לא זדורוב, יש לו מבט מסכן בעיניים שאין לו מושג כבר מה הוא יכול לעשות. מקווה שישלמו לו המון פיצויים על כל הסבל שהוא עובר. אלו ילדים בבית הספר, היה צריך לחקור את הרקע שלהם, עם מי היא הסתובבה, יריבויות בבית הספר, דם מתחת לציפורניים, כל דבר שהוא. טביעות נעליים, עשו לי טובה - זה רק מוכיח שהוא מצא את הגופה, לא יותר.
Vocare Ad Regnum

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4203
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #4 

זדורוב לא הרוצח כמו שעראפאת לא היה מחבל.
הרוצח השפל הזה הודה יותר מפעם אחת
וידע דברים על הילדה שרק הרוצח יכול היה לדעת
רק לאחר שהביאו לו עורך דין של מיליון דולר הוא
החל לשנות גרסאות כמו רוב הרוצחים.

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #5 

amitbak כתב:הודה יותר מפעם אחת.
...
ממתי הודאה באשמה נחשבת להודאה באשמה ? אתה רוצה רשימה של אשמים שהודו באשמה ובסוף הוכיחו את חפותם? יש הרבה יותר מסיבה אחת לנאשם חף מפשע להודות באשמה . מערכת החוק והמשפט בארץ הם העבריינים הגדולים ביותר .תתעורר - בוקר טוב עולם .
GO VEGAN

sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

amitbak כתב:זדורוב לא הרוצח כמו שעראפאת לא היה מחבל.
...
תראה את התחקיר עד הסוף ואז תגיד את זה שוב. אין בתחקיר רק השערות, אלא גם עובדות לעומת מה שהמשטרה ניסתה להסתיר.
מראים שהיה יותר מתוקף אחד+תביעות נעליים של ילדים בתוך תא השירות על הדם עצמו, בלי שתביעות הנעליים של זדורוב נמצאים שם...הבן אדם קאספר נכון? )
הוא שינה גירסאות כי רואים בצילומים של החקירות שהחוקרים מבטיחים לו (אחד בעברית אחד ברוסית עד שהוא לא יודע למי להאמין) הקלה בעונש ולהפגש עם אישתו והילדה שלו ברגע שיודה. לאחר מספר ימים בלי שינה ואוכל לא סדיר, הלבשות של DNA שלא היו ולא נבראו, תביעות נעליים שלא היו, הביאו אותו למצב של שיגעון בו הוא אומר שהוא לא זוכר שום דבר ומוכן להגיד הכל רק שיעזבו אותו בשקט.

בכל מקרה זה ידוע שעד שלא ימצאו את הרוצחים האמיתיים הוא ימשיך לרצות מאסר עולם.

vladimir71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 392
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #7 

ראיתי וגם לא חושב שהוא הרוצח

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #8 

amitbak כתב:זדורוב לא הרוצח כמו שעראפאת לא היה מחבל.
...
אתה באמת מאמין להודאה או אי הודאה ? גם קצב אמר בתוקף כי לא עשה דבר, האם הראיות (שהן הנתון החותך להכרעה) הראו את אותו הדבר ?
אתה יודע מה הליך הוצאת הודאה מחשוד בישראל ?
מביש שאין למז"פ שום נתון קשה שלפיו יוכלו להגיע למסקנה כלשהי. רצח מאוויר קלוש, שהולבש על האידיוט המתבקש - עולה שאין לו מושג בעברית. אגב, זה היה עובד יופי גם אם היה אתיופי.
קשה לנו להתמודד עם המחשבה שאלו תלמידי אותו בית הספר שעשו את זה, כי אז זה אומר דרשני. קל לך לחשוב יותר שזה אוקראיני משוגע, כמו אותו רוצח מתועב שרצח משפחה שלמה, גם הוא אוקראיני, זה עיצוב דעת קהל במיטבו על ידי התקשורת. גם אני הייתי מודה ברצח בנסיבות האלו, הייתי מודה בכל. יצרו לו אווירה של חוסר וודאות מה יקרה איתו והטבות מפליגות ערך (לאדם במצבו) בתמורה לדבר שלא ייצא ממנו. שוב - מקווה מאוד שישלמו לו הרבה כסף על מה שעושים לו.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #9 

אני לא מצליח לראות מה שבלינק .
יש שם רק פרומו

sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

לינק ישיר
http://www.iba.org.il/media/?recorded=1 ... -06_084224

ניתן גם לראות את רשימת התוכניות המוקלטות ולבחור משם
http://www.iba.org.il/media/?recorded=recorded1
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #11 

אני אנסה לצפות בתחקיר, אם אפילו חלק מהדברים שנאמרו כאן נכונים, זה מפחיד ומזכיר מקומות אחרים...

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7042
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1462 פעמים

לא להאמין למראה העיניים ממש בא לבכות איזו משטרה מושחתת יש לנו

שליחה #12 

הכתבה מראה המון נקודות לא מוסברות בהליך ההפללה של זדורוב אין לו מושג על מה שקרה וגם השחזור לוקה בחסר.

ראיתי וכמעט בכיתי איך המשטרה משתמשת במניפולציות שעובדות על אנשים רגילים איך משקרים אותו בקשר לתוצאות בדיקת הפוליגרף כי הרי הוא יצא דובר אמת והשוטרים אומרים לו שהוא יצא שקרן. כמו כן ואומרים לו שדם של הילדה נמצא על הכלים שלו וזה שקר מוחלט.

אפילו ההורים של תאיר רדה מאמינים שלא הוא הרוצח ושהיתה פה הפללה מכוונת תפרו לזדורוב תיק. הם לקחו חוקר פרטי שמוכיח ללא צל של ספק שהרוצח איתר יד ימין משמע שמאלי וזדורוב ימני. תאיר קבלה מכות בראש ממשהו שעמד מאחוריה ודי ברור שהרצח בוצע על ידי יותר מאדם אחד וגם לזה אין שום התייחסות בחקירת המשטרה.

הכול מסתמך על דברים שזדורוב אמר שרק מי שהיה בזירה יכל לדעת והראו בבירור שיש המון תקדימים שזה אינו טיעון מנצח להרשעה כי יש שיטות ל"הדליף" לחשוד את המידע הזה ושהוא אומר את זה טוענים שאין מצב שהוא ידע את זה אם הוא לא היה בזירה

מראים בבירור שהיה לו אליבי רק שהוא לא היה מודע לו וככול הנראה אם היה לו עורך דין שמבין עניין הוא היה משתחרר בגלל האליבי שהיה לו

מה שהמשטרה עשתה זה לשנות את שעת הרצח כך שהאליבי שלו לא יתפוס ממש הפללה לאט לאט בונים סביבו קורי עכביש שהתמים הזה נפל לתוכו מבלי משים

והחמור מכול זה שהמשטרה לא הסכימה להגיב לכתבה כלל. הם לא העזו לשלוח נציג לתכנית שיגן על עמדת המשטרה

ממש עולם שלישי שאני בוש ונכלם שאני חלק מהמדינה שיש לה משטרה כזו

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #13 

בזמן האחרון יש טריינד חדש . ערוצי הטלויזיה למינייהם מיצרים כל מיני תוכניות תחקיר על כל מיני "רוצחים שפלים"
אותם רוצחים שלא נשאר להם יותר על מה להישען ..... גורלם נחרץ ודרך המדיה הם מנסים לגרום לציבור חוסר אמון בצורת החקירה של המשטרה .
זה כנראה ... נקודת המפלט האחרונה של הערוצים העלובים שיש בארצנו .

אחרת מה נשאר להם לשדר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35092
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #14 

הבעיה עם התחקירים האלה היא שהם מגמתיים.
הם אונסים את הממצאים ועושים תרגילי עריכהוזה כדי להצדיק את הכותרות.

sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

בכל מקרה אחר HELL YEAH יש מצב שמחפשים כותרות
הפעם בסיפור הנוכחי גם אנשי מקצוע שמבינים עניין יסכימו עם התחקיר. (השבוע יהיה המשך לתחקיר שמראה שקרים של המשטרה בשחזור הרצח).
מה לעשות שזה מקרה קלאסי בו המשטרה חייבת לתפור למישהו תיק, כי לא יודעים או לא רוצים (מהסיבות שצויינו..כן לגיטימי) למצוא מישהו אחר.
מצאו אוקראיני עולה חדש בשטח שהיה הכי נוח לתפור לו תתחת, ותאמת חוץ מהמשפחה שלו לאף אחד לא אכפת שירקב בכלא כל החיים. (באמת מעניין לערוץ 1 את ביצת הג'חנון שזדורוב יושב בכלא? , צריך להוריד את הכובע שהם מוכנים בכלל לצאת בתחקיר כזה מול מערכת המשפט והמשטרה. אין הרבה ערוצים שהיו מוכנים להסתכן ככה, כל אחד מהסיבות שלו!!)

העניין היותר חמור שהרוצחים האמיתיים מסתובבים חופשי, ואנחנו רואים כיצד הגופים שאמורים לפקח עלינו עושים צחוק מעבודה.
כאילו חסר סרטים או סדרות על הנושאים האלה, כאן רואים איך עושים את זה REAL TIME
מה יותר אמיתי מאמא שלא מאמינה למשטרה ושוכרת חוקרים פרטיים. היא היתה בזירה, היתה וישבה עם המשטרה ולא קנתה את הסיפורים שלהם.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #16 

מההתחלה, אמה של תאיר לא האמינה שזדורוב הוא הרוצח.
לא ראיתי את התחקיר, אני מקווה לראות היום.

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #17 

החוקרים נראים פושעים בעצמם ,לא נראה לי לפי התחקיר שהם אינטלגנטים כל כך ....

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #18 

נושא מאוד מורכב.
מסכים עם מה שנאמר כאן, לגבי המגמתיות של התחקיר, אבל, קשה שלא לזוז באי נוחות כאשר רואים את זה וקשה שלא להתייחס לכמה מהטענות שעולות שם שעל פניו אולי לא משכנעות שיש כאן זיכוי מוחלט, אבל לדעתי כן מציגות שיש כאן ספק לא מבוטל. אני כן חושב שהמדינה\פרקליטות\משטרה צריכים לתת הסברים, לנו, האזרחים בעקבות תחקיר כזה. אני כן רוצה לשמוע את הצד השני ולהבין איך אין בזירת פשע "עשירה" כל כך DNA של הנאשם ואיך אפשר להסביר את חוסר ההתאמה בעקבות הנעלים שהיו בתוך התא ואיך הם מסבירים את השיחזור השגוי של הנאשם ואיך ייתכן שבחקירה עצמה משקרים את הנאשם על ידי זה שמספרים לו שנמצאו ראיות מוצקות נגדו בזירת הפשע דבר שלא היה ולא נברא.....לכאורה זה נראה מאוד מטריד מה שהוצג שם

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #19 

לפי החוק במדינת ישראל מותר לחוקרים לשקר בחקירה ,וכך הם עשו לגבי בדיקת הפוליגרף,לגבי ממצאים של DNA (n)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #20 

אפילו לפני שאני רואה את התחקיר, אני יכול לומר שאנחנו פה מסתמכים על תחושות (חלקנו מסתמכים על התחקיר).
אבל צריך לזכור שאנחנו לא חשופים לכל חומר הראיות, וגם מי שעקב אחרי המשפט דרך התקשורת, לא ממש יודע לפרטי פרטים מה שקרה שם.

אני לא אומר שאין סיכוי שיש פה משהו מסריח (כמו שזה נראה, דווקא יש, ואפילו המשפחה שהייתה מעורבת בכל השלבים לא מאמינה שנעשה פה צדק), אבל אני כן אומר שאין לנו כצופים מן הצד (בטח לא בצפייה בשידור שיש להיות מגמתי מכל סיבה שהיא) את הכלים לשפוט לכאן או לכאן.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”