כמה שאלות ומידע לגבי סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
n07ear פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אחי אפשר כמה שאלות ..קודם כל בתמונה שפרסמת בין הבדלים של הדגמים c200 a200
בתמונה רואים שבa200 3איקסים אדומים מה הם עומרים? וכנל ה2 שלמטה?

עכשיו אני מאוד מעוניין לרכוש את a200 מתלבט בין Xtreamer Pro תוכל להמליץ לי מהם מהם עדיף ועושהת עבודה טובה יותר וקורא את כל הפורטים שיש כנל והכי חשוב זה הקבצים בלוריי!! או שיש דגם במחיר של שניהם שטוב מהם אשמח שתמליץ תודה מראש

n07ear פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

כמה שאלות ומידע לגבי סטרימר

שליחה #2 

שלום כלום :D
יש ברשותי כמה שאלות מקווה שתעזרו לי (Y)
בקיצור חפשתי תמיד בלוריי המחירים בארץ מאוד יקרים למשכיר הזה עד מישהו המליץ לי על סטרימר שיחסית זול..לא ממש הבנתי מזה אז נישאל אותם בקצרה..זה כמו תחליף dvd כגון בלוריי זה אשכרה מכשיר שאפשר לחבר אותו למחשב ..לעביר אליו סרט לדוגמא של בלוריי h264 ולחבר אותו lcd ואופ אני רואה תסרט הבנתי נכון :?: כגון תמונות שירים ובלה בלה..

חושב שתשובה היא כן :mrgreen: צדקתי..

אז נעבור לשלב הבא..
אני מאוד מעוניין במכשיר הזה ראיתי פה כל כך הרבה סקרים וחוות דעת שבלבלו אותי לגמרה ולא יודע מה מהם כדי לי לרכוש..מימה שהתרשמתי Popcorn Hour A-200 יש בו כמעט הכל כל הפורטים החדשים שאני צריך..אך עיצוב מכוער ברמה שלא נעים לי לעין :| ואננני יודע עם יש לו משק מלא בעברית בתפריט..שגם הוריד לי
כנל הXtreamer Pro
יש בו גם חסרונות בריפים לקבצי בלורי מימה שראתי פה וגם התחממות ללא ממש מושלם ואנני יודע עם יש לו משק שפה בעברית בתפריט!!
בקיצור נפנה אליכם תעזרה במציאת סטרימר שכן עומד בדרישות שלי..
מה אני מחפש שיהיה בסטרימר.. שיקרא את רוב הקבצים שיש כיום חובה בלוריי hd ברור ובלה בלה
חובה גם תסראונד החדש Dolby TrueHD Dolby® TrueHD חשוב לציין שיש לי רסיבר שתומך בסראונד הזה ם ומין הסתם אפשר לחבר תסטרימר לרסיבר 5.1 נכון!!! :?:
ובעיקרון שפה עברית מלא בתפריט תעזור לי מאוד (אני לא מבין אנגלית בכלל ) אם יש את כל זה במסטרימר אחד אשמח לקבל תדגם שלו !! וכל זה לא מחיר שמיים משהו כמו שעולה שני הדגמים שרשמתי מחיר סביר של איזה 800 שקל.. אם אין עברית מלא בתפריט אך יש הכל מה שרשמתי ומכשיר שווה את זה אז הסתפק בזה מחוסר בררה!!!

חפרתי מפסיק מקווה שהייתי מובן אשמח לקבל תחוות דעת ועזרה שלכם..תודה מראש (l)

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #3 

פששש, עשית פה החייאה של השרשור לאחר שנה... :D

בכל מקרה, יש כבר דגם מעודכן, פופקורן A210, ההבדל הוא במארז מתכתי עם קירור פאסיבי, החומרה והביצועים נותרו זהים ל-A200. דרך אגב, נראה לי שעדיין ניתן להשיג את ה-A200 במחיר זול יותר.

החומרה במכשירים האלה זהה לחלוטין לזו שב-C200, אבל יש מספר הבדלים: אין רשיון להצגת תפריטי בלו-ריי מלאים, אין שלט RF, המכשיר קטן יותר, יש בו אפשרות להתקנת כונן פנימי בלבד, ויש לו פחות כניסות USB.

לגבי ההשוואה לאקסטרימר, התמיכה בפורמטי האודיו החדשים זהה, אבל אמרת שחשובים לך תכני בלו-ריי, לכן הפופקורן עדיף ויש לו תמיכה רחבה יותר בהם, אם זה בהצגה שלהם ואם זה בהזרמה שלהם, מעבר לזה, תקבל גם JB טוב יותר ושלט טוב יותר.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

קודם כל, עניתי לך על השאלות בשרשור השני.

לגבי השאלה פה, שני המכשירים, גם הפופקורן וגם האקסטרימר, תומכים בממשק עברי מלא, וכמובן בכתוביות בעברית.

n07ear פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

וואלה שניהם ממש בתפריט בתצוגה על המסך יש עברית אתה בטוח?
ומה עם שאר השאלות ששאלתי .? ענית רק על עברית חח מה עדיף מהשנים? מה שרשמתי בהתחלה זה מה שבאת המכשיר עושה ?

n07ear פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

Irus כתב:פה עניתי לך:

http://www.hometheater.co.il/vt131576
...
חח אתה מדבר איתי קצת סינית..אני לא מבין ..בקיצור איפה אפשר ליצור איתך ביותר פרטיות? פרטי לא נותן לי לשלוח לך יש לך מסנגר פייסבוק משהו אני צריך תעזרה של ךבבקשה באופן אישי אם אפשר [=

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

התיבה שלי הייתה מלאה...

עכשיו אתה יכול לשלוח הודעה בפרטי.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

שני השרשורים אוחדו והודעות מיותרות נמחקו.
להבא - נא לשמור על הסדר.
תודה.

n07ear פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

זה רושם לי ככה שאני רושם לך הודעה בפרטית ...משתמשים חדשים אינם יכולים לשלוח הודעות פרטיות

uriler
אני לא מבין מה ניסגר איתך יבן אדם איזה סדר מה נימחק מה אוחד חחח שיהיה

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #10 

n07ear,
נכון, משתמשים חדשים לא יכולים לשלוח הודעות פרטיות - זה מכוון במטרה למנוע שימוש במזיד במערכת ההודעות הפרטיות ע"י משתמשים מזויפים / ספאמרים.

לגבי השרשור - פרסמת שני שרשורים, בכל אחד מהם קיבלת תשובות. איחדתי אותם ומחקתי הודעות שהיו חסרות תוכן משמעותי כדי להקל על קריאת השרשור.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #11 

Irus כתב:התיבה שלי הייתה מלאה...

עכשיו אתה יכול לשלוח הודעה בפרטי.
...
irus'
רציתי את עזרתך בנושא ריפיינג - ראה השרשור שפתחתי בפורום DVD/BLURAY
עמי

n07ear פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

איפה אתה רואה שקבלתי תשובה תקרא טוב כמה רשמתי וכמה שאלות שאלתי ולא קבלתי תשובות בכלל חוץ מאחת ששניהם תומכי בעברית מלא נו בחייך זו השאלה הכי לא משמעותית ששאלתי יש עוד רבות שלא ענו לי אליהם..ומתי אני כן אוכל לרשום הודעות בפרטי?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #13 

n07ear,
מדובר בפורום שהכותבים בו עוזרים מרצון ובהתנדבות וללא תמורה.
שאלת שאלות, קיבלת כמה תשובות. שאלת עוד שאלות, קיבלת גם עליהן תשובות (שאולי לא הבנת או סרבת לקבל).
אם יש לך עוד שאלות - אתה מוזמן להמשיך ולשאול ולהמתין לתשובות מעוד גולשים, אבל קצת סבלנות - רוב החברים באתר נמצאים דווקא בשעות הערב.

כתוב מסודר את שאלותיך ואני סבור שתקבל תשובות שיספקו אותך.

לגבי הודעות בפרטי - בהמשך, זה נפתח למשתמשים חדשים לאחר רמת שימוש מסוימת באתר.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

תסתכל על פוסט מספר 3 בשרשור הזה (התגובה הראשונה שלי), ותראה שנתתי לך שם תשובות.

אם יש עוד משהו, אז שאל חופשי...

n07ear פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

ברור ברור שעוזרים מרצון בגלל זה מחכה לתשובה יותר ברורה שאשכרה אחד יעבור על כל מה שרשמתי ויענה על חלק חלק זה מה שאני מצפה מימך lrus אם תוכל לקרוא מה שרשמתי ולענות חלק חלק זה יהיה לי יותר ברור ננתחיל כמו שהתחלתי זה כמו נגן דיוידוי ובלוריי וכל מה שרמשתי בלה בלה..תענה כן חיים זהו שמי חיים כן זה כמו נגן דיוידי ובלוריי אלה תמשיך לעוד שאלה ששאלתי ותענה לי אם אתה יכול כן!!! תודה רבה.. ומי כל מה שרשמתי רשמית גם מה חשבוב לי כל כך אז תוכל להמליץ לי על מה לקנות איזה דגם הכי כדי ומחזיר סביר? ומאיפה לקנות ..ראיתי אותך מדבר על מוצרים מחול ווממש מימחה בזה עם מיכים ובלה בלה עם זה יהה יותר זול לי להביא מחול גם תרשום ונסגור תנושא [=

iceflame
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #16 

"בעיקרון שפה עברית מלא בתפריט תעזור לי מאוד (אני לא מבין אנגלית בכלל )"
זו נקודה חשובה, המשמעות היא שהסטרימר שאתה דורש צריך להיות לא רק עם ממשק בעברית אלה גם המידע לjb שלו צריך להיות בעברית אחרת השימוש ב jb יהיה חסר משמעות בשבילך.

אני חושב שבאחת מאפשרויות הjb של פופקורן יש אפשרות כזו למידע בעברית ,irus?
וב TVIXIE יש אפשרות לקחת מידע מהאתר sratim/
גם באקסטרימר אני חושב שיש אפשרות למידע בעברית .

רק תוספת קטנה : היתרון של הפופקורן הוא בהזרמה של תכנים כבדים דרך הרשת ,לאדם העובד עם סטרימר שמחובר עם כבל רשת למחשב זה יתרון בחיבור עם דיסק קשיח אין יתרון.

היתרון בהצגה של סרטי בלו ריי הוא באפשרות לתפריט בסיסי בסרט ,זו אופציה שעובדת בחלק גדול מהסרטים אך לא בכולם בניגוד לc200.
אין קשר כלל לצפייה בסרט בבלוריי זאת גם באקסטרימר אתה יכול פשוט על ידי בחירת הקובץ בכל זאת האופציה של הפופקורן לדעתי מוסיפה המון נוחות לעסק.

n07ear פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

iceflame כתב:"בעיקרון שפה עברית מלא בתפריט תעזור לי מאוד (אני לא מבין אנגלית בכלל )"
זו נקודה חשובה, המשמעות היא שהסטרימר שאתה דורש צריך להיות לא רק עם ממשק בעברית אלה גם המידע לjb שלו צריך להיות בעברית אחרת השימוש ב jb יהיה חסר משמעות בשבילך.

אני חושב שבאחת מאפשרויות הjb של פופקורן יש אפשרות כזו למידע בעברית ,irus?
וב TVIXIE יש אפשרות לקחת מידע מהאתר sratim/
גם באקסטרימר אני חושב שיש אפשרות למידע בעברית .

רק תוספת קטנה : היתרון של הפופקורן הוא בהזרמה של תכנים כבדים דרך הרשת ,לאדם העובד עם סטרימר שמחובר עם כבל רשת למחשב זה יתרון בחיבור עם דיסק קשיח אין יתרון.

היתרון בהצגה של סרטי בלו ריי הוא באפשרות לתפריט בסיסי בסרט ,זו אופציה שעובדת בחלק גדול מהסרטים אך לא בכולם בניגוד לc200.
אין קשר כלל לצפייה בסרט בבלוריי זאת גם באקסטרימר אתה יכול פשוט על ידי בחירת הקובץ בכל זאת האופציה של הפופקורן לדעתי מוסיפה המון נוחות לעסק.
...
...ומה העיקרון במה שרשמת? הכי חשוב שתמציאו לי כבר מה מתאים לי ותמליצו לי מקום לרשום לי דברים שאני לא מבין פשוט תנו דגם שעושה תעבודה ואני רץ לחנות [= או שאנייקנה נגן בלוריי וזהו מה אתם אומרים חח?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

n07ear,

בוא נעשה קצת סדר,

כל המכשירים תומכים בעברית, בממשק ובתרגום.

שאלת מה זה בדיוק סטרימר ומה השימושים שלו. אין בעיה לשים בו (לא בכולם) דיסק פנימי, או לחבר לו דיסק חיצוני ולהעביר תכנים מהמחשב, זה נכון לגבי וידאו, מוזיקה ותמונות. ניתן גם להזרים דרכו (באמצעות שיתוף) מידע בין המחשב לטלוויזיה.

אתה גם שאלת לגבי תחליף למכשיר די.וי.די או בלו-ריי, יש סטרימרים שיכולים גם לשמש למטרה זו וניתן להתקין בהם כונן כזה (או שהוא מובנה). בכל מקרה, על כולם ניתן לנגן ריפים כאלה, אשר מגיעים מהמחשב.

כפי שאמרתי לך, לגבי פורמטי האודיו החדשים, כל הסטרימרים תומכים.

השרשור המקורי נפתח בשרשור של פופקורן והדגשת שחשובה לך תמיכה בתכני בלו-ריי, ולכן ציינתי שהפופקורן ייתן לך את המענה הטוב ביותר. זה בנוסף ליתרון שלו בנושא ה-JB (ג׳וקבוקס), והשלט. כפי ש-iceflame ציין, אין לי מושג אם נושא ההזרמה קריטי לך.

לכן (ביקשת שורה תחתונה), ה-A210 הכי יתאים לך.

הבהרה לגבי תכני הבלו-ריי, ה-C200 תומך בהצגת תפריטי בלו-ריי מלאים, ל-A210 אין רשיון להצגת תפריטים כאלה, אך עדיין הוא תומך בהצגת תפריטים בכותרים מסוג מסוים (מעט), ויש לו מנגנון שנקרא Simple BD שבעזרתו הנגן מזהה את תכני הבלו-ריי ומציג אותם באמצעות תפריט שהחברה יצרה. לכן, ללא קשר לתפריטים, לפופקורן יש יתרון גדול בניגון של תכנים כאלה, לעומת סטרימרים אחרים שלעיתים מתקשים בכך, וההפעלה בהם יותר מסורבלת.

iceflame
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #19 

n07ear,
אני לא יודע מה איתך אבל כשאני רוכש מוצר אני שמח לקבל את כל הידע האפשרי בשביל לבצע החלטה נכונה ולא אחר כך אגיד ,איזו טעות עשיתי. אך כנראה שלא כולם כמוני וגם זה בסדר.

ההודעה שכתבתי התייחסה לjb ובמקום לכתוב את התגובה שכתבת היית צריך לכתוב שאתה לא יודע מה המשמעות של jb לכן אני אסביר:
jb הוא קיצור ל jukebox הכוונה היא שיש לך אפשרות להציג קיר של כל הסרטים שיש לך כולל תמונה ועלילה בקצרה בדיוק כמו שאתה נכנס לאתר כמו נניח imdb .
אפשרות זאת לעומת הצגה של שמות קבצים היא נוחה ויפה משמעותית.
והתגובה שלי באה בכדי להסביר לך שהjb הוא באנגלית בחלק מהסטרימרים ובחלקם בעברית (הכוונה היא למידע על כל סרט).
לדוגמא:

irus ,אשמח לתגובה לגבי jb של הפופקורן הוא באנגלית(המידע) ? או שיש אפשרות אחרת לקחת את המידע ממקור אחר חוץ מimdb.
מעבר לכך irus צודק מבחינת בלוריי לפופקורן יש את הנוחות של תפריטים ולא שמות קבצים.
והזרמה טובה יותר של תוכן כאשר אתה מחובר דרך כבל רשת למחשב.
ופתרונות jb טובים יותר מכל החברות.
מה אני מחפש שיהיה בסטרימר.. שיקרא את רוב הקבצים שיש כיום חובה בלוריי hd ברור ובלה בלה
חובה גם תסראונד החדש Dolby TrueHD Dolby® TrueHD חשוב לציין שיש לי רסיבר שתומך בסראונד הזה ם ומין הסתם אפשר לחבר תסטרימר לרסיבר 5.1 נכון!!!
ובעיקרון שפה עברית מלא בתפריט תעזור לי מאוד (אני לא מבין אנגלית בכלל )
...
כל הסטרימרים שהוצגו גם האקסטרימר גם הפופקוןרן וגם הtivix יתנו לך את האפשרויות האלה ההבדלים הם בתוספות .

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

לגבי ה-JB,

למעשה הפופקורן תומך ב-4 אופציות (אולי יותר...), ב-NMJ שזה ה-JB המובנה והמקורי (כרגע אין תמיכה בעברית, תגיע בהמשך), ב-YAMJ שזה JB שמתעדכן דרך המחשב ותומך בעברית, ב-OverSight שמותקן על הסטרימר, וב-TVIXIE (אבל אף אחד לא משתמש בזה כי זה מוגבל ומיושן).

מהדגמים שהוזכרו, הפופקורן הוא היחיד שנותן, בנוסף לסרטים, גם תמיכה בסדרות.

פה ניתן לראות דוגמה נוספת:

http://www.hometheater.co.il/vt123828

פה יש עוד הסבר על JB ודוגמאות:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1273537

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”