צריך עזרה דחוף בקשר לכרטיס מסך החדש שלי
שלום לכולם
קניתי כרטיס מסך חדש HD5670 לHTPC שלי ויש לי בעיה שאני מחבר את הHDMI לכרטיס ולטלוויזיה אני לא רואה כלום ורק אחרי שאני מחבר ומנתק אותו מספר פעמים אז אני רואה תמונה אבל שאני מכבה את הטלוויזיה ומדליק אותה שוב אני לא רואה כלום.
חיברתי את הHDMI של הממיר שלי אבל המסך קופץ לי... מה יכולה להיות הבעיה? אולי הבעיה בספק כוח או אולי בHDMI...?
בדקתי גם עם הכבל של הממיר שלי וגם עם הכבל שהייתי משתמש עד עכשיו.
לפי מה שראיתי עד עכשיו שיש בעיה רק עם חיבור HDMI.
מה שמוזר זה שחיברתי את המחשב לטלוויזיה הקטנה שלי בחדר שהיא HDReady אז הכל בסדר איתה... אבל יש בעיה עם החיבור לטלוויזיה של הסלון שהיא FullHD סוני EX500 וגם בטלוויזיה בחדר שלי הסרטים רצים חלק ולא כמו הטלוויזיה השניה.
קניתי כרטיס מסך חדש HD5670 לHTPC שלי ויש לי בעיה שאני מחבר את הHDMI לכרטיס ולטלוויזיה אני לא רואה כלום ורק אחרי שאני מחבר ומנתק אותו מספר פעמים אז אני רואה תמונה אבל שאני מכבה את הטלוויזיה ומדליק אותה שוב אני לא רואה כלום.
חיברתי את הHDMI של הממיר שלי אבל המסך קופץ לי... מה יכולה להיות הבעיה? אולי הבעיה בספק כוח או אולי בHDMI...?
בדקתי גם עם הכבל של הממיר שלי וגם עם הכבל שהייתי משתמש עד עכשיו.
לפי מה שראיתי עד עכשיו שיש בעיה רק עם חיבור HDMI.
מה שמוזר זה שחיברתי את המחשב לטלוויזיה הקטנה שלי בחדר שהיא HDReady אז הכל בסדר איתה... אבל יש בעיה עם החיבור לטלוויזיה של הסלון שהיא FullHD סוני EX500 וגם בטלוויזיה בחדר שלי הסרטים רצים חלק ולא כמו הטלוויזיה השניה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
האם הורדת והתקנת את הדרייבר של כרטיס המסך מהאתר של ATI (ה-Catalyst המלא)? הגירסה העדכנית היא 10.12.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מהו אורך כבל ה-HDMI שלך? תנסה להחליף כבל, יש כבלים שלא מעבירים טוב רזולוצייה של 1080P.
זה מוזר כי עד עכשיו השתמשתי בכבל הזה אבל עם הכרטיס HD3200 ב1080pוהכל היה בסדר, אם אני לא טועה אז האורך שלו הוא 5 מטר.pixies כתב:מהו אורך כבל ה-HDMI שלך? תנסה להחליף כבל, יש כבלים שלא מעבירים טוב רזולוצייה של 1080P....
ועוד משהו החלפתי את הכבל של הממיר HD שלי בכבל שחיברתי למחשב והממיר לא עבד לי על 1080I כמו תמיד הוא עבד רק על 720P (הממיר היה על מצב Auto).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יכול להיות שכבל ה-HDMI הארוך שלך גבולי, ושינוי קטן במתחים או עכבות יציאה של כרטיס המסך כבר יגרמו לו לא לעבוד ב-1080P.
אני הייתי מנסה בכל זאת עם כבל HDMI קצר יותר וטוב (לא הכבל של הממיר HD, אולי לשאול כזה כבל משכנים/חברים).
אם זה עדיין לא עובד עם כבל טוב קצר, אני כבר הייתי חושד שכרטיס המסך פגום/לא תקין.
אני הייתי מנסה בכל זאת עם כבל HDMI קצר יותר וטוב (לא הכבל של הממיר HD, אולי לשאול כזה כבל משכנים/חברים).
אם זה עדיין לא עובד עם כבל טוב קצר, אני כבר הייתי חושד שכרטיס המסך פגום/לא תקין.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תלוי באורך. כבל קצר (עד 1.8-2 מטר) אפשר לקנות בזול מאיביי בדולרים בודדים, ואם בארץ, לא לשלם עליו יותר מ-35-40 ש"ח.
בכבלים ארוכים יותר כבר שווה להשקיע סכום גבוה יותר. אפשר להשיג באיביי כבלים של מונסטר במחיריים ממש טובים, או אולי לקנות מחנות בארץ שאפשר להחזיר לה את הכבל במידה והוא לא תקין.
בכבלים ארוכים יותר כבר שווה להשקיע סכום גבוה יותר. אפשר להשיג באיביי כבלים של מונסטר במחיריים ממש טובים, או אולי לקנות מחנות בארץ שאפשר להחזיר לה את הכבל במידה והוא לא תקין.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא מכיר...
Re: גם לי קרה ככה שלא הייתה תמונה
חחח אולי זה הכי טוב אבל זה גם יקר בצורה מפחידהjan כתב:תקנה מונסטר הכי טוב
אפס תקלות...