Lost Girl עונה ראשונה
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35099
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לא מזמן הסתיימה העונה הראשונה של Lost Girl.
במה מדובר?
בו היא שדה מסוג סקובוס - שדה שניזונה מאנרגיית החיים של הפרטנר/ית למיטה במן קיום יחסי מין.
היא מנסה להסתדר בעולם בלי להרוג בני זוג ויחד עם חברה מגלה שיש עוד הרבה יצורים מיסטיים כמוה עם עולם וחוקים נוקשים משלהם.
התחלתי ללא שום ציפייה מוקדמת ואחרי צפייה ב-4 פרקים אני יכול לומר שאני בהחלט נהנה מאוד.
הסייד-קיק שלה משעשעת מאוד וזוכה להרבה פאנץ ליינס.
הרבה סקס, הולכים כמעט עד הסוף (לצערי רק כמעט...), אקשן והומור לעיתים גס מאוד (מצד הפרטנרית של בו)
בקיצור, בחורה סקסית דו מינית שניזונה בזמן סקס - כמה רע זה כבר יכול להיות...?
תהיה עונה שנייה, יצאו תרגומים ל-7 פרקים בינתיים.
שיהיה בכיף
במה מדובר?
בו היא שדה מסוג סקובוס - שדה שניזונה מאנרגיית החיים של הפרטנר/ית למיטה במן קיום יחסי מין.
היא מנסה להסתדר בעולם בלי להרוג בני זוג ויחד עם חברה מגלה שיש עוד הרבה יצורים מיסטיים כמוה עם עולם וחוקים נוקשים משלהם.
התחלתי ללא שום ציפייה מוקדמת ואחרי צפייה ב-4 פרקים אני יכול לומר שאני בהחלט נהנה מאוד.
הסייד-קיק שלה משעשעת מאוד וזוכה להרבה פאנץ ליינס.
הרבה סקס, הולכים כמעט עד הסוף (לצערי רק כמעט...), אקשן והומור לעיתים גס מאוד (מצד הפרטנרית של בו)
תהיה עונה שנייה, יצאו תרגומים ל-7 פרקים בינתיים.
שיהיה בכיף
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני מבקש, תפסיק עם זה. אתה ממליץ על עוד סידרה ועוד סידרה, אני צופה ונהנה ומשבוע לשבוע הולך ונגמר לי הזמן הפנוי. זה לא יכול להימשך ככה, אני פותח עצומה בפייסבוק
תודה, ננסה
תודה, ננסה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הבעיה היא שהסקס זה פחות או יותר המקום היחיד שבו היא מתנוענעת בטבעיות. סצנות הקרב הן עלובות ביותר והבימוי נראה בברור בתנועות וביציבה שלה.guyezra כתב: הרבה סקס, הולכים כמעט עד הסוף (לצערי רק כמעט...), אקשן והומור לעיתים גס מאוד (מצד הפרטנרית של בו)
שיהיה בכיף...
הורדתי כמה פרקים, ראיתי עד פרק 5 וסגרתי את הבאסטה. אני בטוח שיהיו לסדרה הזו חסידים משלה אבל היא כנראה לא בשבילי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

שמע, קודם כל אנחנו מצטערים אם הורדנו לך את המוראל כי זאת לא הייתה הכוונה.
אני מחלק סדרות מד"ב ופנטזיה לשני סוגים: אלו שלא לוקחות את עצמן יותר מידי ברצינות ואלו שמנסות להיות רציניות.
בוא נקח למשל את supernatural. גם שם יש דברים אבסורדים ואפשר להתווכח שיש הרבה חורים בעלילה. אבל מה, הכל נעשה עם המון הומור - כמו למשל בפרק שעשה spoof מה x-files כשדין רץ בשדה וסם מזהיר אותו שבמפגשים מהסוג הרביעי יש גם קטע של פרוב אנאלי.
כשמחליטים לעשות סדרה רצינית אז צריך להשקיע בהתאם. את זה ראינו ב BSG וב The Walking dead. שם יש שחקנים שמצליחים למלא דמויות כמו שצריך ,עלילה סבוכה שמתפתחת לכיוון ברור והסדרה משדרת עומק מחשבתי.
להרבה סדרות, ביניהן Lost Girl ו Caprica וגם Terminator the Sarah Connor Chronicle ושלא לדבר על V, נופלות באמצע. מצד אחד אין שם טיפת הומור וקריצה לקהל ומצד שני הן לא מצליחות לשדר תחושה של אמינות, כך שהצופה כל הזמן נדרש לבצע suspension of disbelief כדי לא לשים לב לכל חוסר ההתאמות וסתירות פנימיות שצצים כל הזמן.
לצערי רוב הסדרות נופלות בקטגוריה השניה וזו גם הסיבה שהן נעלמות די מהר מהמסך.
אני מחלק סדרות מד"ב ופנטזיה לשני סוגים: אלו שלא לוקחות את עצמן יותר מידי ברצינות ואלו שמנסות להיות רציניות.
בוא נקח למשל את supernatural. גם שם יש דברים אבסורדים ואפשר להתווכח שיש הרבה חורים בעלילה. אבל מה, הכל נעשה עם המון הומור - כמו למשל בפרק שעשה spoof מה x-files כשדין רץ בשדה וסם מזהיר אותו שבמפגשים מהסוג הרביעי יש גם קטע של פרוב אנאלי.
כשמחליטים לעשות סדרה רצינית אז צריך להשקיע בהתאם. את זה ראינו ב BSG וב The Walking dead. שם יש שחקנים שמצליחים למלא דמויות כמו שצריך ,עלילה סבוכה שמתפתחת לכיוון ברור והסדרה משדרת עומק מחשבתי.
להרבה סדרות, ביניהן Lost Girl ו Caprica וגם Terminator the Sarah Connor Chronicle ושלא לדבר על V, נופלות באמצע. מצד אחד אין שם טיפת הומור וקריצה לקהל ומצד שני הן לא מצליחות לשדר תחושה של אמינות, כך שהצופה כל הזמן נדרש לבצע suspension of disbelief כדי לא לשים לב לכל חוסר ההתאמות וסתירות פנימיות שצצים כל הזמן.
לצערי רוב הסדרות נופלות בקטגוריה השניה וזו גם הסיבה שהן נעלמות די מהר מהמסך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אם יש שם הומור אז זה מהסוג שלא ממש מצחיק אותי. אולי ל Irus יהיה יותר מזל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Huber
- חבר במועדון HT

אחרי צפיה ב 5 פרקים - סידרה חביבה אבל קלילה מידיי. למרות שכל הסידרה סובבת סביב יצור מיסטי שמשיג את מבוקשו בעזרת פיתוי מיני (לא קוראים לזה אישה?!) אין שמץ של עירום מעבר לגב חשוף ונראה שיוצרי הסידרה מנסים להתאים את הסידרה בכח לקהל צעיר יותר וחבל. יותר מידיי דברים לא אמינים בעיניי. לדוגמא, בפרק הראשון היא מנצחת בקלות 2 יצורים אימתניים בזירה ללא שום אימונים וידע מוקדם ובנוסף פרק אחרי מחסלת בקלילות צייד ראשי אימתני ובפרק אחר גבר שרירי כמעט מצליח לחסל אותה די בקלות.
לא סידרה רעה, אבל גם לא סידרה ממש מוצלחת. משהו להשלים חורים ותו לא.
לא סידרה רעה, אבל גם לא סידרה ממש מוצלחת. משהו להשלים חורים ותו לא.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35099
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
סתם אישה לרוב לא מחסלת את בנ זוגה אלא רק מרוששת אותם
בפרק 8 עושים צעד קדימה מבחינת עירום (עדיין לא FULL FRONTAL אבל בהחלט התקדמות מבורכת)
חוץ מזה, מי שגונבת את ההצגה זו קנזי (הסייד קיק), שחבר שלי אמר שהרוסית שלה מושלמת...
בפרק 8 עושים צעד קדימה מבחינת עירום (עדיין לא FULL FRONTAL אבל בהחלט התקדמות מבורכת)
חוץ מזה, מי שגונבת את ההצגה זו קנזי (הסייד קיק), שחבר שלי אמר שהרוסית שלה מושלמת...
- Huber
- חבר במועדון HT

קנזי בהחלט פצצה, לדעתי היא הרבה יותא יפה מהשחקנית הראשית.guyezra כתב:סתם אישה לרוב לא מחסלת את בנ זוגה=מרוששת אותם![]()
חוץ מזה, מי שגונבת את ההצגה זו קנזי (הסייד קיק), שחבר שלי אמר שהרוסית שלה מושלמת......
- Huber
- חבר במועדון HT

השחקנית הראשית נאה - אבל לא יפה. לטעמי. הסיידקיק שלה מהממת. עיניים חתוליות וגוף מדהים. אבל כל אחד וטעמו 
רק שוב, חבל שאין שם שום עירום, במיוחד שזו סידרה שמתבססת על פיתוי מיני. קצת PG-13 לטעמי. סידרה בינונית ולא יותר.
רק שוב, חבל שאין שם שום עירום, במיוחד שזו סידרה שמתבססת על פיתוי מיני. קצת PG-13 לטעמי. סידרה בינונית ולא יותר.
- Huber
- חבר במועדון HT

איך הצלחת להוציא את דבריי מהקשרם, ממש אומנותHuber כתב:רק שוב, חבל שאין שם שום עירום, במיוחד שזו סידרה שמתבססת על פיתוי מיני....