עזרה ממשתמשי NVIDIA....למה הכל שונה?
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
היי
עד היום במחשב ה HTPC שלי ישב לו HD4850, מסיבה לא ברורה, היום הוא פשוט הפסיק לעבוד (ולא ניכנס לנסות לפתור את התקלה)
מפה לשם החלפתי אותו ב 8800GT שהיה לי במחשב העבודה שלי, חיברתי לו את הפלאג אודיו ללוח ואני שומע ורואה דרך ה HDMI שלו.
אבל
סרטים שהייתי מנגן עם קודק של MPC או FFDSHOW DXVA, היו מתנגנים חלק , בהאצת חומרה וללא עומס על המעבד, כעת מעמיסים על המעבר ויש לי TEARING בתמונה.
הכרטיס עצמו אמור לתמוך ב DXVA בלי בעייה, וגם רשום PLAYING DXVA
אבל זה פשוט לא עובד חלק כמו בעולם ה ATI.
היות ואני מאוד קצר בזמן ואין לי מקום כרגע להיכנס לעולם של נבידיה, אשמח להכוונה ממשתמשים שכבר יש להם כרטיס דומה ומצליחים לקבל האצת חומרה כמו שצריך.
תודה מראש
WIN7 X32
דרייבר מעודכן 260.99
DX9 מעודכן וכו וכו מעודכנים גם כן
עד היום במחשב ה HTPC שלי ישב לו HD4850, מסיבה לא ברורה, היום הוא פשוט הפסיק לעבוד (ולא ניכנס לנסות לפתור את התקלה)
מפה לשם החלפתי אותו ב 8800GT שהיה לי במחשב העבודה שלי, חיברתי לו את הפלאג אודיו ללוח ואני שומע ורואה דרך ה HDMI שלו.
אבל
סרטים שהייתי מנגן עם קודק של MPC או FFDSHOW DXVA, היו מתנגנים חלק , בהאצת חומרה וללא עומס על המעבד, כעת מעמיסים על המעבר ויש לי TEARING בתמונה.
הכרטיס עצמו אמור לתמוך ב DXVA בלי בעייה, וגם רשום PLAYING DXVA
אבל זה פשוט לא עובד חלק כמו בעולם ה ATI.
היות ואני מאוד קצר בזמן ואין לי מקום כרגע להיכנס לעולם של נבידיה, אשמח להכוונה ממשתמשים שכבר יש להם כרטיס דומה ומצליחים לקבל האצת חומרה כמו שצריך.
תודה מראש
WIN7 X32
דרייבר מעודכן 260.99
DX9 מעודכן וכו וכו מעודכנים גם כן
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ל 8800GT אין תמיכה בהאצת פענוח ווידאו H.264 בחומרה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אז מי שהסביר לך נתן לך הסבר חלקי. סדרת ה 8800 יוצרה עם שני מעבדים בסיסיים. הראשון היה ה G80 שהיה לו תמיכה מלאה ל VC-1 וחלקית ל H.264 ורק בסוף מחזור החיים של הסדרה העבירו את הליבה ל G92 שנתנה גם תמיכה מלאה ב H.264.
כמעט שלא תמצא כרטיסים מסדרת 8800 עם ליבה G92 מסיבה מאוד פשוטה: היא שימשה רק מספר חודשים בודדים עד שיצאה סדרת ה 9800 שהשתמשו באותה ליבה.
כמעט שלא תמצא כרטיסים מסדרת 8800 עם ליבה G92 מסיבה מאוד פשוטה: היא שימשה רק מספר חודשים בודדים עד שיצאה סדרת ה 9800 שהשתמשו באותה ליבה.
אתה מתבלבל עם ה-8800GTS, שאכן היו לו מספר גירסאות - שתיים עם G80 ואחת עם G92Catskinner כתב:אז מי שהסביר לך נתן לך הסבר חלקי. סדרת ה 8800 יוצרה עם שני מעבדים בסיסיים. הראשון היה ה G80 שהיה לו תמיכה מלאה ל VC-1 וחלקית ל H.264 ורק בסוף מחזור החיים של הסדרה העבירו את הליבה ל G92 שנתנה גם תמיכה מלאה ב H.264.
כמעט שלא תמצא כרטיסים מסדרת 8800 עם ליבה G92 מסיבה מאוד פשוטה: היא שימשה רק מספר חודשים בודדים עד שיצאה סדרת ה 9800 שהשתמשו באותה ליבה....
320MB/640MB - G80
512MB - G92
ל-8800GT יש רק גירסאות עם G92
http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_8_Series#8800_GT
Batnun
.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הםם...ישבתי ובדקתי ואתם צודקים ה 8800GT יוצר רק עם ליבה G92 האמורה לתמוך בכל שלבי פענוח ה H.264 .
זה שאני אגיד לך שכל מי שמשתמש בכרטיס NVIDIA לא סובל מאותה בעיה לא בדיוק עוזר לך נכון? אבל זו האמת, נראה שהבעיה היא מאוד פרטנית והאמת שלא נתקלתי בשום מקרה של כרטיס חדש של NVIDIA שיש לו בעיה עם פענוח וידיאו בחומרה.
זה שאני אגיד לך שכל מי שמשתמש בכרטיס NVIDIA לא סובל מאותה בעיה לא בדיוק עוזר לך נכון? אבל זו האמת, נראה שהבעיה היא מאוד פרטנית והאמת שלא נתקלתי בשום מקרה של כרטיס חדש של NVIDIA שיש לו בעיה עם פענוח וידיאו בחומרה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לכל ה-8xxx שיש בהם תמיכה בפענוח H.264, הם בעיתיים ולא עובדים טוב עם חלק מתכני ה-1080P הכבדים, בדומה לחלק מהכרטיסים הראשונים המקבילים של ATI שתמכו ב-H.264.
השאלה היא אם זה קורה לך עם כל תוכן HD שהוא, או רק עם חלק מהם.
השאלה היא אם זה קורה לך עם כל תוכן HD שהוא, או רק עם חלק מהם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
גם 720P?
נשמע כמו משהו בדרייברים. מניח שהכל מעודכן אצלך. אולי משהו עם ה-Refresh Rate או פרמטרים אחרים בהגדרות המתקדמות?
נשמע כמו משהו בדרייברים. מניח שהכל מעודכן אצלך. אולי משהו עם ה-Refresh Rate או פרמטרים אחרים בהגדרות המתקדמות?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לדעתי אם Aero לא מופעל נראה שיש לך בעיה. אני חושד שאולי לא הסרת את הדרייבר של ATI כפי שצריך לפני ההתקנה של NVIDIA.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אם הaero לא פועל זה באמת נשמע כמו בעיה כללית יותר שלא קשורה רק לזה. הדבר הראשון שכדאי לעשות זה להסיר את כל הדרייברים של ATI/NVIDIA, להפעיל מחדש, להתקין את הגירסה האחרונה מהאתר של nvidia ושוב לעשות הפעלה מחדש.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
תסיר הכל ותכנס לSAFE MODE ותתקין דרייבר גנרי .
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
תודה לכולם הבעייה נפתרה מכוון לא צפוי
מסתבר שהדרייבר תצוגה של RADMIN עשה את הבלגאן ובעצם מערכת ההפעלה נתקעה עליו במקום על ה NVIDIA.
לאחר שניטרלתי אותו, אתחול והכל עובד שוב.
יש האצת חומרה מלאה. תודה
עכשיו רק אצטרך הכוונה איפה אני יכול למצא תוכנה קלילה שמורידה את מהירות המאוורר של כרטיס המסך כי הוא משגע אותי (ב 4850 היה לי פאסיבי)
מסתבר שהדרייבר תצוגה של RADMIN עשה את הבלגאן ובעצם מערכת ההפעלה נתקעה עליו במקום על ה NVIDIA.
לאחר שניטרלתי אותו, אתחול והכל עובד שוב.
יש האצת חומרה מלאה. תודה
עכשיו רק אצטרך הכוונה איפה אני יכול למצא תוכנה קלילה שמורידה את מהירות המאוורר של כרטיס המסך כי הוא משגע אותי (ב 4850 היה לי פאסיבי)
- agent__smith
- חבר מכור קשה

לא אמרת כלום... RADMIN..... מי משתמש בשטויות האלו ?
ומה משגע אותך המאוורר ? אתה כל כך אשכנזי....
ומה משגע אותך המאוורר ? אתה כל כך אשכנזי....
- agent__smith
- חבר מכור קשה

RDP... זה הדבר היחיד שמשתמשים בו. למה צריך RADMIN ?